2777
2789
عنوان

آزمایش غربالگری نوبت دوم

385 بازدید | 28 پست

سلام خانمای عزیزمن ۱۳هفته باردارم و اومدم سونوی ان تی ولی چندباردکتر سونو گرفت و گفت بچه ات ب پهلو خوابیده واصلا نمیشه ازش سونوبگیرم الان ب من گفت ۱۵هفته برو آزمایش نوبت دوم غربالگری رو انجام بده ودیگه ب سونو احتیاجی نیست.شماها تاحالا این مشکل براتون پیش اومده؟تروخدا راهنمایی کنید

نی نی منم تکون نمیخورد ان تی رو دکتر بگیره،ولی به من گفت برو ی چیز شیرین بخور و نیم ساعت بعد بیا 

بعدشم رفتم دکتر کلی ضربه زد به شکمم تا برگشت.

شماهم ی چی بخور بذار ببینن

خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏                                                  ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤

وا....سونوی ان تی ک خیلی هم مهمه رو فقط تا 13 هفته و 6 روز میشه انجام داد.منم بچم اون روز دمر بود.فقط 5 بار رفتم تو اتاق و هر بار 20 دقیقه دکتر وقت میذاشت تا تو موقهیت خوب گیرش بندازه.آخرم گرفت.شما تا 13 هفته و 6 روز وقت دارین برای سونوی ان تی

فردا دوباره برین

به سرنوِشتی اِعتقاد دارم که توش مَنو -طُُ- تا اَبد باهَم باشیم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نی نی منم تکون نمیخورد ان تی رو دکتر بگیره،ولی به من گفت برو ی چیز شیرین بخور و نیم ساعت بعد بیا&nbs ...

دقیقا منم همین.فقط بچم خیلی تکون میخورد اما نیم رخ نمیشد.دمر بود.من 5 بار رفتم بیرون راه رفتم چیز شیرین خوردم تا شد

به سرنوِشتی اِعتقاد دارم که توش مَنو -طُُ- تا اَبد باهَم باشیم.

دکتره میخواسته خودش خلاص کنه میدونی سونو چقد مهم باید تیغه بینی ببینه پشت گردن ببینه تو ازنایش میخواد سندروم نشون بده چه ربطی داره اصلا یه چیزای تو سونو مبینند که هیچ ازمایشی نشون نمیده عجب دکتر احمق بی مسولیتی بوده خاک

تو را  من چشم در راه دارم
وا....سونوی ان تی ک خیلی هم مهمه رو فقط تا 13 هفته و 6 روز میشه انجام داد.منم بچم اون روز دمر بود.فق ...

بهم گفت دیگه نیا فردام جمعه اس کلا دیگه تعطیلن تا سه شنبه هفته ی آینده

آجی تعطیلاته کجا برم دیگه

کجا رفتی سونو؟

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
2810