یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
جفت دفع شد نگران نباش انشاالله برای شما مشکلی نیست .استراحت میکنی؟
بله عزيزم هفته پيش خونريزي داشتم ولي خدا رو شكر ني ني ام خوب بود حالا استراحت مطلق هستم و هفته اي يك عدد آمپول پرولوتون دارم و شبي يكي شياف پروژسترون ، برام دعا كن عزيزم ، ان شا الله خدا به شما هم يك ني ني سالم و ناز بده .
عزیزم راست که میگن کسانی که تو بارداری خونریزی دارند معمولا بچشون پسره؟نی نی شما چیه؟
نميدونم عزيزم من هم اين رو شنيدم ولي فعلا جنسيت توي nt معلوم نبود ولي سر دخترم من فقط اوايل بارداري كمي خونريزي داشتم خيلي كم ولي ديگه بعدش هيچ مشكلي نداشتم ولي الان همچنان لكه بيني دارم .
ممنون کسانی که سزارین میکنن اغلب این اتفاق براشون میفته کامل استراحت کن استرس رو کاملا از خودت دور ک ...
ممنون عزيزم من اصلا اين موضوع رو نميدونستم آخه من تازه هم سزارين شدم دخترم تازه ٢٤ اسفند يك سالش تمام ميشه پس شايد هم به همين خاطر باشه ، چشم عزيزم استراحت ميكنم توكل به خدا .