2777
2789
عنوان

چجوری خانواده شوهرو بسوزونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1217 بازدید | 67 پست

سلام عزیزم

خیلیییییی به خودت برس و برووووو اونجا هم فقط کنار شوهرت بشین 

اماااا تو دلت ببخششون باخدا معامله کن بگو خدایا من میبخشم و ب خودت واگذار میکنم تو هم درعوض منو ببخش تا دل خودت آروم بشه

خانواده شوهر منم خیلی اذیتم میکنن امشبم بعد کلی دعوا میخام برم خونشون و دقیقا همینکارو میکنم فقط بخاطر اینکه خودم ب آرامش برسم

میشهواسه مامانشدنمیهصلواتبفرستی😭🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خیلیییییی به خودت برس و برووووو اونجا هم فقط کنار شوهرت بشین  اماااا تو دلت ببخششو ...

عزیز اینا منم ببخشم دست از سیاست و دورویی و بدیشون برنمیدارن 

بنده پیر خراباتم که لطفش دایم است؛ورنه لطف شیخ و زاهد گاه هست و گاه نیست
2803
جلو شوخرت خودتو خراب نکن. جلو شوهرت اونا رو تحویل بگیر شوهرت که نیست کوفت آدم حسابشون نکن. اینجوری ق ...

دقیقا این عالیه نظر خودمم هست

عزیز اینا منم ببخشم دست از سیاست و دورویی و بدیشون برنمیدارن 

گفتم تو دلت ببخش نگفتم جوری رفتار کن ک بفهمن بخشیدی برعکس حرصشون رو دربیار تا بسوزن فقط تو دلت ببخش

میشهواسه مامانشدنمیهصلواتبفرستی😭🌷
اتفاقا خریدم ساعت انگشتر شال لباش شلوار میبرم میپوشم اونجا عزیز درسته میترکن

ایول خخخخخخخخخخخخ

حالا من خودم حقوق دارم ولی وقتی سرتاپا نو میکنم میرم خونشون همچی نگام میکنن که معلومه چقد حرص میخورن.

مامان دوقلوهام ، شاغلم ، سعی میکنم برای همسرم و دخترام کم نزارم.
2804

مرسی از همتوک دوستان اگر بازم چیزی بلد بودید بگید یا ازتجربه هاتون یگید اینم بگم ک راهشون دوره چند روزی میمونم اونجا

چ ايده هاي جالبي 

خواهر شوهر من اومده بود خونه تازه اي كه خريديم رو تميز كنه براي داداشش اصلا يه كلمه هم بامن حرف نزد منم نزدم محلم نزاشتم و خودمو مشغول كار كردم

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است
مجبورم چون شوهرم ازم دلگیره میترسم اخر فکر کنه بده منم ولی تصمیم گرفتم جلوش باهاشون خوب باشم پشت سرش ...

ببین دقیقا همینجوری باش

مجبور نیستی باهاشون خیلی صمیمی باشی

من اوایل عقد بودم صمیمی شدم اصلاااخوب نیست چون وارد حریم شخصی خودت میشن 

ولی بعد از اون یاد گرفتم دیگه خیلی کم حرف میزنم از فامیل های خودم که هیچییییی از خودمم هیچیییی 

از چیزهایی که میخرم یا جاهایی  که میرم تا جایی که میشه نمیزارم بفهمن 

رفت و آمدمم خیلی کم کردم ۲ هقته ای یه وعده ناهار یا شام یا میشه ۳ هفته ای یه بار 

این بار آخر بعد از یک ماه رفتم

بعدشم خودشون حرف میزنن من فقط گوش میدم یعنی دنبال ِ حرفشون جواب تمیدم که نگن واسش مهمه بیخیالم

بعضی وقتام حرف میزنن خیلی ازم شوال که میکنن میکم چی چی؟

همین رفتارای سرتا پا ایرادتون هست که هر جوری دوست دارن باهاتون رفتار میکنن،  بجای اینکه خودتونو قوی و مستقل نشون بدین که بترسن ازتون با عزیزم جونم و چسبیدن به شوهرتون دقیقا نشون میدین چقدر وابستگی به همسرتون دارین و این شمایین که به همسرتون نیاز دارین نه اون و کم کم اینو تبویل به باور توی همسرتونم میکنین بعد هم نمیتونین جمعش کنین میشید اینی که هستید. 

2805

بی تفاوت و رسمی باش بی احترامی هم نکن. هر چی هم پرسیدن با آره و نه و ممنونم جواب بده. حرف اضافه ای که باعث سوءتفاهم بشه یا صمیمیت زیادی ایجاد کنه اجازه دخالت بده نزن. 

اینا برای سوزوندن نیست برای حفظ آرامش خودته

ببین دقیقا همینجوری باش مجبور نیستی باهاشون خیلی صمیمی باشی من اوایل عقد بودم صمیمی شدم اصلاااخوب ...

احسنت خوب کردی اولش ادم نمیدونه زیاد صمیمی میشه برا خودش دردسره

همین رفتارای سرتا پا ایرادتون هست که هر جوری دوست دارن باهاتون رفتار میکنن،  بجای اینکه خودتونو ...

منظورت چیه گلم ینی اینکه نچسبم ب شوهرم زیاد وابسته اون نباشم اگه اینه منم موافقم چون شوهرهوار برش میداره 

2801