2777
2789
عنوان

چیکار کنم لاغر بشم بچه ها دیگه واقعا خسته شدم 😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 58 پست

واى دلت مياد شكم تخت وقتى بهش فكر كنى خودبخود مشتاق ميشى 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کرفس بهتره یا مانکن؟ آخه خیلی از غذاها و نداره

من تقریبا غذاها رو بلدم دیگه

من زیباتن استفاده میکنم هرچی نداشته خودم اضافه کردم از نت گشتم پیداکردم

کرفسم خوب بود بنظرم

مانکنو ندارم اما تعریفشو شنیدم.

سرچ کن توی نت کالری مواد غذایی

یه سایتی میاد یه جدول طولانی از تقریبا همه چیز داره.

وارد برنامه کن اگه نداره

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!
2803
2804
شکمت تخت شد؟؟؟ اگه برات مقدوره عکس الانتوبذارازهیکلت

عکس که نمیتونم چون همسرم اجازه نمیده شکمم تخت شده ول نه کامل چون سزارین کردم هنو یه کوچولو شکم دارم 

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
فقط برو بدو تو پارک بعد از هر دور ۲۰ تا دراز نشست برو چنان لاغر میشی که نگو یه ساعت باید هر روز بدوی ...

پیاده روی اون تاثیر رو نداره؟؟؟ آخه بچه کوچیک دارم نمیتونم باهاش بدوام

چه استراحت خوبیست در جوار خودم،خودم برای خودم با خودم کنار خودم  
2805
عکس که نمیتونم چون همسرم اجازه نمیده شکمم تخت شده ول نه کامل چون سزارین کردم هنو یه کوچولو شکم دارم& ...

منم ۹۲ بودم شدم ۷۰ و۸۰۰ 

الان شکم دارم خیلی 

۱۵۷ام 

بشم ۵۳ کوچیک میشه؟

الان سایزت چنده ؟؟

ببخش خستت کردم

2801