2777
2789
اره من جفتم پایینه خونریزی شدید داشتم الان لکه شده ولی تمومی نداره

خیلی استرس زاست خسته شدم من دیگه کل بارداریم شده استرس متاسفانه قبلا ۳تا سقطم داشتم خیلی میترسم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
اصلا کار نمیکنم مامانم همه کارامو میکنه فقط میرم دستشویی دیشب باماشین رفتم بیرون ممکن برا اون باشه

بیشتر مراقب باش لک۶ هم جای نگرانی نداره منم یه دوره داشتم بخاطر هماتوم باشیاف واستراحت جذذب شد.

تو ماشین برو صندلی جلو .صندلی حالت استراحت قرار بده وراحت دراز بکش.من مواقع ضروری مجبور بودم برم دکتر اینکارو کردم.

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
2804
واسه منم باید امپول قویتر بده هرچی میگم میگه نه همین کافیه ولی الان هفت روزه که تموم نمیشه دیگه داغو ...

نمیدونم چرا نمیدن دکترا من باید سرکلاژ بشم لعنتی منتظر جواب آزمایش سل فریم خیلی مضطربم

بیشتر مراقب باش لک۶ هم جای نگرانی نداره منم یه دوره داشتم بخاطر هماتوم باشیاف واستراحت جذذب شد. تو ...

اتفاقا روصندلی جلو بودم ولی زیاد توترافیک موندیم متاسفانه اینطوری شد احتمال میدم کلیم دیروز اعصابم بهم ریخت

نمیدونم چرا نمیدن دکترا من باید سرکلاژ بشم لعنتی منتظر جواب آزمایش سل فریم خیلی مضطربم

فقط استراحت کن

من اگه یه قدم بردارم خونریزیم بیشتر میشه ولی تا بخوابم خوبم باز کمتره

ان شاالله که واسه شمام رفع میشه از این به بعدش با لذت و دل خوش میگذره برات

2805
اتفاقا روصندلی جلو بودم ولی زیاد توترافیک موندیم متاسفانه اینطوری شد احتمال میدم کلیم دیروز اعصابم ب ...

انشالله که زود خوب میشی نی نی نازت هم سالم بدنیا میاری😍

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
فقط استراحت کن من اگه یه قدم بردارم خونریزیم بیشتر میشه ولی تا بخوابم خوبم باز کمتره ان شاالله که ...

انشاالله دیگه چاره  ایی جز توکل به خدا نداریم برا شماهم همینطور

2801