یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اصلا کار نمیکنم مامانم همه کارامو میکنه فقط میرم دستشویی دیشب باماشین رفتم بیرون ممکن برا اون باشه
بیشتر مراقب باش لک۶ هم جای نگرانی نداره منم یه دوره داشتم بخاطر هماتوم باشیاف واستراحت جذذب شد.
تو ماشین برو صندلی جلو .صندلی حالت استراحت قرار بده وراحت دراز بکش.من مواقع ضروری مجبور بودم برم دکتر اینکارو کردم.
زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن یعنی خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
اتفاقا روصندلی جلو بودم ولی زیاد توترافیک موندیم متاسفانه اینطوری شد احتمال میدم کلیم دیروز اعصابم ب ...
انشالله که زود خوب میشی نی نی نازت هم سالم بدنیا میاری😍
زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن یعنی خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧