2777
2789
عنوان

شوهرم به من گفت زاتت خرابه بیان ببینیدواقعاخرابه

| مشاهده متن کامل بحث + 1239 بازدید | 73 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خيلى رفتارش بد بوده جلوى برادرت اينو گفته برادرت هم بدتر كه بخاطر زنش حرفى نزده. شما هم خوب كردى

چرا وقتی داریم بهترین روزهای زندگیمونو میگذرونیم، نمیدونیم اون روزها بعدا قراره انقدر دست‌نیافتنی بشن…

ما تصمیم بگیریم؟ 

دعوت به دعوت بودیم. روز یکشنبه دعوت اش دوغ کردن. با خواهرش رفت بیرون. عروسمون هم منو دعوت کرد جاریش رو نه. اونا از بی دعوتی و نپختن اش من بدشون اومد. شوهرم از حرف من راجع به خواهراش. 

روابطو چرا آنقدر رز پیچیده و سخت می‌کنی آخه دختر خاله پسر خاله بودنتون کم بود خواهر شوهرت که زنداداشته دخترخالتم هستند الان شوهرت هم پسرخاله هم برادرزنه داداشت.الان حالا مادر شوهرته .مادرزنه داداشتم .وا🤕🤒🤯🤯🤯

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

ببخشید آش دوغ خیار چیتون میشد؟ زنداداشتون کتلت شد؟کی پوره درومد گیج شدم من🤔

الهی فرمون زندگی مو دادم ب دستت ...تو برام بساز تو بسازی قشنگتره   خدایا خودت مواظب پسرام و همسرم باش😍😘