2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980839 بازدید | 11748 پست
سلام به همه دوستان خوشحال میشم کسی راهنماییم کنه دختر منم علائم بیش فعالی داره میخوام ببرمش پیش روانشناس لطفا اگه کسی روانشناس خوب سراغ داره و از کارش پیش روانشناس نتیجه گرفته لطفا ادرس و شمارش برام میزاره ممنون من تهران هستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه دوستان خوشحال میشم کسی راهنماییم کنه دختر منم علائم بیش فعالی داره میخوام ببرمش پیش روانشناس لطفا اگه کسی روانشناس خوب سراغ داره و از کارش پیش روانشناس نتیجه گرفته لطفا ادرس و شمارش برام میزاره ممنون من تهران هستم

سلام وقت بخیر.خانوما من یه پسر 2 سال و 3 ماهه دارم .خیلی عصبی هس جیغ زیاد میزنه.آروم قرار نداره.مرتب راه میره نمیشینه.خواب راحتی نداره.خیلی تکون میخوره تو خواب.اگر کار اشتباهی بکنه بهش بگم یا بگن نکن این کارو من و اطرافیان رو میزنه و تو سر خودش میزنه.توحه نمیکنه به حرفم.همه چی  و میخواد بدست بیاره وقتی بهش اون وسیله رو میدیم مثلا گوشی اصلا سیر نمیشه ازشبخواین ازش بگیریم بدتر میکنه ادا درمیاره.یه حرف و خیلی تکرار میکنه.حرف بجا نمیزنه.مثلا از خواب بیدار میشه یهو میاد داد میزنه الو الو زنگ با عمو حرف یا بیربط میگه پیاز سیب زمینی بادمجون که اصصصلا درباره ش لزومی نیس که بگه.یه جورایی چرت و پرت میگه.از لیت شاخه به اون شاخه شعرمیخونه همه رو نصفه نیمه.بیرون میریم خیلی لجبازی میکنه اصلا با ما راه نمیاد یا پارک میبرم توجه به آبخوری فقط میکنه و همش جیغ میکشه میدواه  راه نمیره.بیقراره.من واقعا کم اکردم خستم خیلی.و خیلی کارای دیکه چیکار کنم به نظرتون.الان زوده برا تشخیص؟یه بار کاردرمان بردم وقتی بیست ماهش بود گفت زوده برا تشخیص

همسرم😍پسرم😚فرشته های سیبیلوی من عاشقتونمممممم

اگر گروه دارین لطفا منو ببرید ممنون میشم خیلی احتیاح به همفکری دارم هم خودم هم شوهرم کم اوردیم با این حال پسرم جایی نمیتونم برم و ببرمش  اخه تا کی؟

همسرم😍پسرم😚فرشته های سیبیلوی من عاشقتونمممممم

سلام دوستان چرا این تاپیک اینقد سوت وکور شده ؟من خواننده خاموش این تاپیک بودم حدودا یک ساله ازصفحه اول خوندم تا صفحه آخر ای کاش پروین وسومیسو و نازی عزیز  و..که الان فکر کنم پسرهای گلشون بزرگ شدن میومدن و اینجا یه سر میزدن و به ما کمک میکردن و بازم از تجربیاتشون می گفتن  ، منم مامان یه پسر بیش فعالم که هفت سالشه .پسرم پارسال کلاس اول رو به خاطر رفتاراش غیر حضوری درس خوند اونم توسط من توی خونه فقط واسه امتحان رفت ،از کارم بعد یازده سال اومدم بیرون ونشستم بهش درس دادم اونم کلاس اول که اینقد تخصصی هست کسی هست بچه اش تو مدرسه این همه مشکل داشته باشه لطفاراهنماییم کنه، دیگه واقعا خسته شدم اینم بگم پسرم زیاد شیطون نیست .فقط خیلی نافرمانه.عصبیه، اصلا با بچه ها سازگاری نداره ،دلم براش خیلی میسوزه مجبورم همش تو خونه نگهش دارم نه پارک.نه مهمونی نه مدرسه نه کلاس .جالبه هوشش  خوبه هر چی بهش میگم خوب یاد می گیره اما چه فایده 😔😔

سلام دوستان من هم به تازگی دچار این بحران شدم و دکترها تشخیص دادن که پسر 4 ساله من بیش فعاله

اگر موافق هستید با هم یه گروه راه بندازیم

اگر مایل هستید درخواست دوستی بدید تا با هم گروه داشته باشیم

خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.

دوستانی که کودک بیش فعال دارند و دوست دارند که با هم باشیم من گروهی ایجاد کردم که لینکش رو براتون میزارم 

اگر دوست داشتید عضو بشید تا با هم تبادل نظر کنیم

https://t.me/joinchat/BJ_--Q7j1MiPEpzYijmeeQ

کاش مادران با تجربه هم این تاپیک که دیگه الان باید مشکلات بیش فعالی بچه هاشون حل شده باشه برامون وقت بزارن و افتخار بدن و بیان و بتونیم از تجربیاتشون استفاده کنیم

خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.

سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز و مامانای مهربون .بعد مدتها سعادت داشتم و اومدم تاپیک.این تاپیک برام همیشه باارزش بوده و هست.چون مادران مهربونی حضور دارند که با جون و دل نگران فرزندانشون هستند

یاد دوستان عزیزی که مدتها باهم اینجا بودیم بخیر

میخواستم اسم ببرم و گفتم شاید نام دوستی فراموش بشه

برام همیشه عزیز هستندو ماندگار در دلم

خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...

مختصری از شرایط پسرم بگم.دیدم که دوستانی خواسته بودند مامانای قدیمی تاپیک شرح حالی از فرزندشون داشته باشند

پسرم 12سالش هست و به امید خدا میره کلاس ششم

منم مشکلات زیادی رو داشتم.کودکی پسرم  همراه با شیطنتهاش بود و گاهی بهونه گیری و لجبازی و...که از همون اول میدونستم نباید حساس بود.کلاس اول بود ریتالین و ریسپریدون رو اسفاده کردیم.دارودرمانی برای پسرم خوب نبود

حس ترس رو در پسرم تقویت کرد.که با اتمام کلاس اول دارو به درخواست من و با نظر پزشک قطع شد

خدارو شکر تا الان مدرسه رو خوب و اغراق نباشه عالی پیش رفته.نمیگم رفتاراش کاملا طبیعی هست.ولی اون پسر شیطون شده یه پسر مهربون و درس خوان.خدارو شکر شرایطش بهتر و خوب شده

مامانای عزیز نگرانی نداشته باشید.آرامش رو در خودتون و فرزندتون تقویت کنید.بچه باید شیطونی کنه.باید لجبازی کنه.حساس نباشیم.منم زمانی ناامید بودم.بی حوصله...ولی دیدم فایده ای نداره.آشنایی با دوستان عزیز این تاپیک بهم خیلی کمک کرد.باور داشته باشیم بیش فعالی با آرامش خودمون در درجه اول حل شدنی ست.امیدوارم فرزندان گلتون موفق باشند و شاد شاد در کنار هم باشید

2810