2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980881 بازدید | 11748 پست
من بچم تا یکسالگی یادمه خیلی گریه میکرد. همیشه هم وقتی جامون عوض میشد یا چیز مشابه این شبها بهانه گیری و گریه داشت. خیلی سروصدا داشت.یعنی من حضورش رو همراه صدا می فهمیدم.قبل اینکه زبون باز کنه هم با داد و بیداد تته پته میکرد. تا الانم که نه سالشه شبها وول می خوره بستگی به اوضاع روز ممکنه خیلی وول بخوره یا آروم باشه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنیتا جووون شما بچت خیلی کوچیکه. به نظر من خودتو درگیر این نکن که بچم بیش فعال هست یا نیست.خیییلی زوده.فکر کن نیست و سعی کن تو تربیتش مثل همه بچه ها دقت کنی خودت قلق های رفتاریش میاد دستت. اگر هم خدای نکرده بزرگتر شد و تو سن پنج شش سالگی دکتر تشخیص داد خوب مثل هر بیماری دیگه ای یه عالمه راه درمانی هست.
من تجربم میگه بچه بیش فعال بیشترین چیزیکه لازم داره یه مادر سرحال و آگاهه. یه مادر دلسوز می تونه هرکاری بکنه.دلسوزی هم به معنای محبت زیادی نیست حتی شاید اگر لازم باشه گاهی شعله محبت رو کم کنید. دلسوزی یعنی بدونیم که چطور بچه هایی به جامعه بدیم که مثل همه بچه های دیگه موفق باشن.
سلام مامانای گل--من هم با دوستان موافقم مرکز تخصصی مرکز مشاوره راه مهربانی که اکثر مشاوران وروانشناساشون تو تلویزیون صحبت میکنند ،از کودک تا خانواده و اعصاب وروان همه استادن من که خیلی راضیم، فاز4مهرشهر 33529277-026 دکتر غلامی
پری جون آفرین، واقعا لذت بردم از حرفات کاملا درسته صحبتهات، واقعا تحسینت میکنم که بدون دارو سوختی و ساختی، من کاملا درکت میکنم ولی ظاهرا تحقیقات جدید نشون مبده دارو خیلی هم مفید نیست، تنها آرامبخش هستن که طبیعت این آدم ها رو تغییر میده
نمیشه دارو نداد الان من پسرم بردم پیش بهترین روانپزشک شیراز که ساعتا باید توی نوبت باشی اونم ریتالین براش نوشت من پسرم از لحاظ شیطنتش در تر بچه های معمولی هست ولی تمرکزش کمه قشنگ تست بیش فعالی براش انجام داد.ایشون هم ریتالین تجویز کردن پزشکی هم که قبلا برده بودم اونم ریتالین داد.بچه ای که تمرکز نداشته باشه چه کارش میشه کرد آدم مجبور که دارو بهش بدی حداقل 3 سال اول دبستان همین دکتر گفت تا کلاس سوم باید بهش بدی
2810