2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981202 بازدید | 11748 پست
مامان لیلا من رفتار درمانی نمی برم کاردرمانی و بازی درمانی و گفتار درمانی می برم رفتار درمانی رو تازه دکتر گفت ببرم گفت هرجا بهت نزدیک بود ببر یه جا رو هم معرفی کرده نزدیک متروی شریعتی
چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
عسل جان عوارض ریسپریدون چیه.من به توصیه دکتر بخاطر جیغای زیاد دخترم روزی یک چهارم ریسپریدون میدم.نگرانم کردی خانومی
******تجربه یک خرید شیرین را در بازارچه مهمان ما باشیدhttp://www.bazarche.powermc.net / ******
پریناز من ساعت 6/30 صبح روز 14مرداد 92پاشو از آسمونا به زمین گذاشت.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان عزیز.چند وقتی بود اینجا نیومده بودم.دلم خیلی تنگ شده بود... مامان لیلاجون میدونم سخته.ولی به این فکر کن که باالاخره مشکلات پسرت کمتر میشه.منم روزهایی بود که اصلا امید به بهبودی پسرم نداشتم.الان هم نمیگم کاملا خوب شده.هنوز گاهی رفتارهای بچه گانه از خودش نشون میده.ولی بازم برام جای شکر داره که بهتر شده.مطمئن باش بهتر میشه.منم کاردرمانی رو توصیه میکنم.کاردرمانی خیلی از دارو درمانی بهتره.برات ارامش و سلامتی رو از خداوند مهربان خواستارم...
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
مامان ارشان جون دارو برای پسر منم اوایلش خیلی تاثیر خوبی داشت.ولی بعد خیلی شرایط سختی رو گذروندیم...شما هم تا جایی که میتونی دارو درمانی رو براش انتخاب نکن.تجربه شخصی من بهم ثابت کرد که کاردرمانی به مراتب از دارو درمانی خیلی مفیدتر است
شهره جون خدا مادرتون رو بیامرزه.دوست عزیز به خدا توکل کن.میشه با یک تغییر اساسی در خودتون شرایط رو بهتر کنی.مطمئن باش با آرامش شما فرزندت هم بهتر خواهد شد
سلام من یه پسر 4ونیم ساله دارم که خیلی لجباز هست واصلا به هیچ حرفی گوش نمیده.امروز از دستش کلی گریه کردم.خصوصا با من و پدرش خیلی لجبازی میکنه.کارهایی رو که بد هست با اینکه خودشم میدونه نباید انجام بده ولی انجام میده و هرچقدر هم براش توضیح میدم که نکن خوب نیست باز بیشتر لج میکنه و بدتر میکنه.مثلا امروز رفته بودیم رستوران جایی که ما نشسته بودیم طبقه بالا کنار بود و طبقه پایین هم میز بود و مردم نشسته بودند و پسرم از اون بالا چند دفعه دستمال کاغذی و نی انداخت رو سر من.هرچقدر گفتم مامان جان نکن گوش نکرد و بدتر لج کرد و کارشو بیشتر تکرار کرد و اخر سر مجبور شدیم غذا نخورده بیایم بیرون و تا خود خونه گریه کرد. تو خونه مدام بالای کابینت راه میره و مدام از تو کابینت وسایل خطرناک مثل قندشکن رو برمیداره.صددفعه بهش توضیح دادم میفتی اما اصلا نمیفهمه.به تمام وسایل خونه کار داره و استاد خربکاری هست. پارک یا پیاده روی میبرمش تا مثلا انرژیش تخلیه شه اما انگار نه انگار. باهاش قهر میکنم قربون صدقه میرم با قصه گفتن کار بدش رو توضیح میدم حتی چندبار کتک هم خورده اما اصلا رو حرف گوشدادنش تاثبری نداشته. نمیدونم اشکال کار کجاست مهد میره ا نجا ازش راضی هستن. یه وقتا با حرص منو گاز میگیره یا چنگ میزنه و فقط با من اینطوری هست .واقعا تو تربیتش موندم.گفتم سوالم دو اینجا بپرسم شاید شماها چون با این مسایل بیشتر درگیر هستین بتونید راهنماییم کنید. این رفتار درمانی که میگن چیه?به نظرتون رو بچه من جواب میده. دکتر روانشناس که کارش حوب باشه میشناسید بهم معرفی کنید? ممنون میشم راهنماییم کنید
خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری
ببخشید که غلط املایی زیاد دارم با گوشی تایپ کردم
خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری
دیبا جون پسرت الان توی سنی هست که اوج لجبازیش هست.همونطور که خودت هم گفتی بیشتر با شما لجبازی داره و توی مهد اوضاع بهتره.اگر توی مهد اذیت میگرد مطمئنا به شما میگفتند.پس این نشون میده داره با شما به نوعی لجبازی میکنه.پسرمنم هم سن پسر شما بود شیطنت داشت،ولی سمت وسایل خطرناک نمیرفت.سن 4سالگی تا 6سالگی بچه ها خیلی لجباز و سرکش میشن.بهتره یه مدت زیاد بهش تذکر ندید.تذکر دادن داره براش عادی میشه و با لجبازی هم داره خودشو آروم میکنه.گاهی یک نگاه میتونه برای بچه بهتر از هر تنبیهی باشه.تنبیه بدنی رو کلا ترک کن و مدتی با نگاه کردن بهش بفهمون که کارش اشتباه هست.گاهی هم که توی جمعی هستید و میبینید داره دیگران رو اذیت میکنه باید خیلی مصمم باهاش برخورد کنید.همون کاری که رستوران رو ترک کردید کار خوبی بوده.متوجه شده که کارش باعث ترک اونجا شده.زیاد تذکر دادن به کودک باعث تقویت لجبازی میشه.براش گل سفال حتما بگیر.بازی با گل در آرامش بچه ها موثر هست.مطمئن باش شما خودت بهتر از هر مشاور و دکتری میتونی مشکلات رو حل کنی.موفق باشی
پریناز جان اگر روانژزشک تجویز کرده حتما بده چون عوارض ناشی از مشکلات بچه ها خیلی بیشتر از عوارض این داروهاست
چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
سلام خانم گلا من یه دختر یازده ساله دارم که هرچه قدر التماس میکنم اصلا عصرا نمیخوابه و دائم فیلمهای تلویزیون میبینه واسه همین شب خسته اس و رو مشقاش نمیتونه تمرکز کنه و با داداشش که از خودش کوچکتره سر مسائل الکی دعوا میکنن البته مقصر پسرمه که با اینکه سه سالشه قلدری میکنه به دخترم کلاس اول هم ریتالین میدادم واسه خواب عصر فوق تخصص روانپزشکی کودک هم بهش ریسپریدون داده اما با اینکه بعد مدرسه یک چهارم میدادم گاهی نمیخوابید و زمانی که عصر میخوابید شبش چون زود خوابش میگرفت نیمتونس به تکالیفش برسه وهرچه قدر هم که عصر خوابیده بود بازم شب زود میخوابید. الان دوران بلوغش از تابستون شروع شده و پریود میشه و تو مدرسه خجالتی و ترسو و تو خونه عصبی و حرف گوش نکنه شما اگه موارد مشابه منو داشتین و قرص موثری رو امتحان کردین که هم خواب عصر ملایم و مفید بده هم شب خواب آلو نکنه و احیانا روی ثبات خلق تاثیر مفید داشته باشه معرفی کنید. تجربه مادرا گاهی از نسخه روانپزشک موثرتره. ممنونم
سلام خانوما من امروز پسرمو بردم پیش یک روانپزشک اطفال اردیبهشت 3سالش میشه پسرم اون براش بیش فعالی شدید وروزی 1/4 رسپریدون تجویز کرد چون پسرمن 1دقیقه بندنمیشه پسرمن بازی درمانی میرفت ولی جواب نداد دکترگفت بایدبره کاردرمانی و گفتاردرمانی ولی صدرا ازنظر رفتاری هم مشکل داره اینکه دوست داره بابچه ها ارتباط بگیره ولی یخورده که باری کردن بهشون میزنه جیغ میزنه چیزی پرت میکنه من بدستورمربیش محدودش کردم یااینکه 3 دقیقه نگهش میدادم تا تنبیه بشه فعلا زیادجواب نداده اینم بگم من تهران نیستم این موسسه رفتاردرمانی نداره سوالم اینکه رفتاردرمانی چکارمیکنن که من باهاش توخونه کارکنم واینکه رسپریوون عوارض داره راستش ناراحت شدم گفتید بعدازیک مدت جواب نمیده نمیدونم چکارکنم واقعا صدرا ازنظررفتاری هم مشکل داره واینکه اون یکم تاخیرداشته توحرکاتش مثل اینکه اون 1سالو سه ماهش بود راه افتاد 9ماهش بود نشست 4دست و پاهم دیررفت الان قاشق درست دست نمیگیره لباساشو خودش نمیپوشه هنوزم از پوشک نگرفتم دکتر بهم گفت مربوط به کم هوشیشه وازم پرسید کسی توفامیلمون ابنطوری هست ایا ولی من کسیو ندیدم توخونوادشون یاخونواده خودم اینجوری باشه نمیدونم این منو بیشتر دلواپس کرد درحالیکه مربی کاردرمانش بهم گفت اگه بخواد چیزیو یادبگیره خیلی سریع میگیره وخیلی باهوشه بنظرتون تست هوش هست که پسر بیقدار من بتونه ازش بگیرن نمیوونم چکارکنم راهنماییم کنید خواهشا
2810