2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981495 بازدید | 11748 پست
سلام سارا جون دکتر به پسر شما چه قرصی رو داد چدسالشه تشخیص بیش فعالی داد تا ببری روانپزشک سریع میگن بیش فعاله.منم پسرمو بردم روانپزشک پارسال 3 ساله بود گفت بیش فعاله قرص ریسپریدون بهش داد روزی یک چهارم ولی همش خواب بود مامانم معلمه از یه روانشناس پرسیده بود کارش مشاوره دادن به همین بچه هاست گفته بود فقط عوارض داره بچه هم از یاد گیری عقب میندازه ما هم ندادیم بعدمن سعی کردم با سر گرم کردن و با محبت صحبت کردن بهش به راهش بیلرم.وسایل کمک اموزشی بازیهای فکری انواع کتاب قصه هاونقاسی کردن اینا الان خبلی بهتر شده هر چی بزرگتر بشن عاقلتر میشن الان حتی خودم باردارم با هم پیاده روی هم میریم هر روز عصر باهم میریم پیاده روی.اون موقع بیرون نمیشد رفت باهاش.به نظرم ر فتار درمانی خیلی تاثیر داره اگر هم با بچه با پرخاش رفتار کنی بدتر میکنه.باید با ارامش ومحبت باهاش رفتار بشه . مثلا من گاهی اوقات که اعصابم خورده اگر سرش داد بزنم یا بدون حوصله بهش رفتار کنم وخیلی بکن ونکن کنم میبینم خیلی بدتر میکنه الان حتی اعصابمم خورد باشه با ارامش باهاش حرف میزنم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا بعضی موقع ها با خودم فکر میکنم نکنه توی مدرسه به مشکل بربخوره تشخیصش درست باشه با اینکه میشینه پای کار واینا ولی باز نگرانم نکنه کارم اشتباه بوده والا نمیدونم همش مادرا درگیری فکری دارن.حالا من میخوام یک سال هم دیرتر بفرستم تا امادگیشو بهتر پیدا کنه به جای 5 سال 6سال بفرستم پیش دبستانی.
ساراجون پسرم خداروشکر امسال رفت کلاس سوم و 9سالشه.خدارو شکر از پارسال دیگه دارویی مصرف نمیکنه.اگر نظر منو بخوای که من دوست دارم هیچ بچه ای ریتالین نخوره.با حرفهای سارینا جون موافقم.رفتار درمانی و فهمیدن بچه ها از هر دارویی براشون بهتره.وقتی پسرم کلاس اول بود توی کلاسشون بچه کم تمرکز زیاد بود.ولی چون از همون اول به معلمش گفته بودم که بچم تحت درمانه خوب معلم هم روی بچم و کاراش حساس شده بود.بچه من دارو خورد و اون بچه ها نه.حالا خدارو شکر پسرم خوب شده.ولی حرفم اینه که اون بچه ها هم خداروشکر الان که توی کلاس پسرم هستند بهتر شدند.البته چندتاشون هنوز مشکل یادگیری دارند که با تمرین و تکرار زیاد یاد میگیرند.به نظر من دارو درمانی در شرایط خیلی حاد هم نباید زود انجام بشه.ولی بازم ته دلم میگه شاید بهبودی الان پسرم چند درصدیش نتیجه دارودرمانی بوده.شما هم ببینید بدون دارو شرایطش چطوره.ببینید اگر روی کاراش زیاد بهش امر و نهی میکنید یه مدت به جاش خیلی با آرامش و خونسرد رفتار کنید.مطمئنا تمام بچه ها با آرامش و محبت بهترین خواهند بود
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سارینا جون نگران نباش.به سلامتی باردار هم هستی و باید مواظب کوچولوت هم باشی.انشاالله به سلامتی کوچولوت به دنیا بیاد.پسرت هم مطمئن باش با هر سال بزرگ شدن کلی بزرگ میشه.روی کاراش بیشتر فکر میکنه.پسر منم کوچک بود پر از انرژی و شیطنت بود.البته تمام کاراش از روی بچگی بود.اون فقط داشت بچگی میکرد و من زیادی حساس بودم.ما مامانها متاسفانه همیشه ذهنمون رو درگیر میکنیم.باید به این فکر کنیم که خدا خودش همیشه نگهدار بچه هامون هست.باید از حساسیتهامون تا میتونیم کم کنیم
چقدر جای خیلی دوستان توی تاپیک خالیه پروین،نازی،بهاره،نورا،فریال،مونا جون که من همیشه دعاش میکنم که این تاپیک رو درست کرد.همه دوستانی که یه زمانی هر روز میومدن اینجا و دیگه نیستند.هرکجا هستند در کنار بچه هاشون سلامت و خوش باشند
سلام سومیسو جان شما بعد قع دارو رفتار درمانی کردین که بهتر شد؟قرص رو رو هروز حتی روزای تعطیل هم میدادین؟ بعد از قطع قرص دوباره به رفتارهای قبلش بر نگشت؟ ببخشید سوالام زیاد شد
ساراجون خواهش میکنم.پسرم وقتی قرص مصرف میکرد مشکلات زیادی براش پیش اومد.همونطور که قبلا گفتم ترسو و عصبی شده بود.خیلی زود عصبانی میشد.بعد از مصرف دارو خودمون یه جورایی خیلی باهاش همکاری کردیم.به مرور خیلی از رفتاراش بهتر شده.ولی بازم بعضی رفتاراش نیاز به بهتر شدن داره.بازم خدارو شکر که دیگه بدون دارو شرایطش بهتر شده.ریتالین روی تمرکزش هم تاثیر آنچنانی نداشت.ولی همیشه نظر دکترش این بوده که به این دارو نیاز داشته.نمیدونم تا چه حد حرف دکترش قابل قبول میتونه باشه.ولی به نظر من داردرمانی فایده خوبی براش نداشت.شما الان دارو رو شروع کردی؟به خاطر تمرکز بهش میدی یا شیطنت داشتنش؟
سلام من پسرم یک سالشه و 1 ماهه که راه افتاده.من این روزا مشکوک شدم نکنه بیش فعاله.چون از صبح یک سره راه میره تا شب.خوابش خیلی کمه.از نوزادی هم خیلی پر تحرک بود.اصلا نمیشینه و هیچی نمیتونه بنش وندش.تا جاییکه روی صندلی غذاش هم همش وول میخوره.و..... متاسفانه فرصت نمیکنم با این آتیش پاره 500 صفحه مطالب قبل رو بخونم. باید از حالا ببرمش دکتر؟بهش دارو میده؟یا کمک خاصی نمیتونه بکنه با توجه به این که پسرم تازه یک سالشه؟
دوست عزیز به نظر من اصلا از الان به فکر بیش فعالی برای پسرت نباش.اون فقط داره بچگی میکنه.باید شیطنت کنه.الان ببریش دکتر سریع میگن بیش فعاله و کمکی هم بهت نمیکنند.نگران نباش و به جاش باهاش بازی کن و ببرش بیرون.بذار تا میتونه بازی کنه و اصلا خودتو نگران نکن
بچه 1 ساله رو میخوای ببری دکتر چی تا بچه رو ببری دکتر توی 10 دقیقه تشخیص بیش فعالی رو میده یه سری قرص ارامس بخش هم به زبون بسته میده.من پسرمو بردم تازه 3 سالش بود گفت بیش فعاله قرص هم دادهمش خواب بود الان که 4 سالشه خیلی بهتر شده شکر خدا میکنم که قرص بهش ندادم.از الان تو فکر بیش فعالی بچت نباش.همه بچه ها شیطنت دارن ما میایم میگیم ولی خیلی ها اصلا نمیگن میگن نه بچه هامون ارومن.