2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980774 بازدید | 11748 پست
سلام عسل بانو جون.همین که درسش خوبه نشون میده تمرکزش مشکلی نداره.انشاالله میبرنش دکتر و با راهنماییهای دکتر بهتر میشه.به خواهرتون بگین خیلی راحت ریتالین رو شروع نکنه.من هنوز که هنوزه دارم عوارض ریتالین رو توی بچم میبنم....البته میگن دارودرمانی یه جاهایی لازمه ولی به چه قیمتی....البته این نظر من هست چون واقعا از دارودرمانی ترسیدم....
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سلام
سومیسو جان منم به پسرم چند روز پیش گفتم میخوام مدرسه تو سال دیگه عوض کنم...گفت نه مامان من دیگه بلدم از خودم دفاع کنم پارسال بلد نبودم همش بچه ها اذیتم میکردند به نظرت این مظلوم شدن و دفاع نکردن به خاطر ریتالین بود؟
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان گل
پسرم دیروز مسابقش تموم نشد به امروز هم کشیده شد
تو مسابقات قهرمانی شهرمون دوم شد ولی واقعا میتونست اول هم بشه هنوز که هنوزه دارم حرص بازیش رو میخورم بازی برده رو واگذار کرد
هفته دیگه قهرمانی استانه بازم براش دعا کنید که سر مسابقه بتونه تمرکز کنه چون توانایی های زیادی داره ولی موقع مسابقه که میشه ................
2805
سلام صبحتون یه خیر

بهاران جان ماشالله به گل پسرهات ...
این پسر خوشگل با اون چشمای سیاه و گیرا اصلا بهش نمیاد بیش فعال باشه
حرص بازیشو نخور عزیزم ...درسته بچه های ما چوب بی دقتیشون رو میخورن ولی دیگه واقعا چکار میشه کرد؟
پسر منم دیروز غلطهای ریاضیش فقط از سر بی دقتی بود وگرنه اینا سوالاتی بودند که کاملا بلد بود.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
بهاران

براش آرزوی موفقیت می کنم . حتما موفق می شه

چه خنده ی قشنگی داره

چه کیفی می کنند روی اون سنگا....

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

سلام
ماشااله بهاران جون به این گل پسرات خدا حفظشون کنه.
برای پسر ورزشکارت آرزوی موفقیت میکنم
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
دوباره سلام. من مامان ایلیا هستم. دکتر جلیلی دیگه مطب کم میاد. جند بار زنگ زدم تا اینکه دیروز بهم گفتن امروز ساعت 3.30 زنگ بزنم چون دکتر بیشتر از 5 نفرو ویزیت نمیکنن. میدونم ایندفه ریتالین تجویز میکنه. خیلی نگرانم، از طرفی فکر میکنم دارو خوردن خیلی بهتر از تحقیر شدنه، بهتر از اینه که بعدن تو زندگیت با شکست مواجه باشی. ولی کاش یه مرکز رفتار درمانی یا بازی درمانی خوب داشتیم تو تهران.... جکار کنم بچه ها؟ دلم گرفته... پسرم عصبی و لجبازم هست، اصلنم تو درساش و تکالیفش تمرکز و دقت نداره، معلمش چندبار تذکر داده گفته اصلن گوش نمیده سر کلاس :( اینجوری نمره هاش میاد پایین :(
سلام صدف جان

باور کن نمیدونم چی بگم؟حالا اگه ریتالین رو داد زیاد نگران نشو روانپزشکان میگن بچه های بیش فعال تا سن بلوغ باید ریتالین بخورن ولی تجربه من میگه فوقش دو سال بخورن کافیه پسر خودم ...پسر همکارم و جند نفر دیگه رو میشناسم که که پس از چند صباحی خودشون احساس کردند به ریتالین نیازی نیست ...و دیگه اینکه شاید مثل پسر بهاران ریتالین به پسرت بسازه ...اگه نمره هاش در حد دو تا یا سه تا غلط هست که به نظر من مهم نیست سیستم جدید آموزش پرورش تا سه تا غلط رو جزو خیلی خوب قرار داره
پروین جون به نظر منم این دفاع نکردن و زیادی ساکت بودن بر اثر همون ریتالین بوده.پارسال پسرم خیلی با خوردن ریتالین اذیت شد.حساس شده بود.اصلا نمیتونست از حقش دفاع کنه.یه وقتایی اینقدر غرق خودش میشد که گریم میگرفت....
البته هنوزم دارم اثرات ریتالین رو میبینم.پارسال یادته چقدر از همه چیز ترس داشت.به دکترش هم میگفتم میگفت ریتالین واکنش رو بالا میبره و ترسش هم به خاطر همینه.از چه چیزایی که نمیترسید...خداروشکر با قطع دارو ترسش کمتر شد.همون ترس از دوش که خداروشکر برطرف شد.نمیدونم آیا دادن ریتالین درسته؟؟؟با وجود این همه مشکلاتی که به وجود میاره.خدا کمک کنه به تمام بچه هامون...
صدف جون ممنون میشم شماره و آدرس دکتر جلیلی رو برام بذاری.همون دکتری هست که توی تلویزیون زیاد برنامه داره؟؟

پسرت کلاس چندمه؟؟درساش چطوره؟؟نگران نباش انشاالله با کمک خدا و پیگیریهای شما بهتر میشه.پرس و جو کنید حتما توی تهران مراکز رفتاردرمانی و بازی درمانی هست
من پسرمو وقتی دوسال و نیم بود پیش جلیلی بردم خیلیم به سختی وقت گرفتم ازش .من به خاطر تاخیر گفتار پسرمو بردم.تشخیص خاصی براش نداد گفت با گفتاردرمانی درست میشه اونموقع براش هالوپریدون نوشت که من بش ندادم. اون زمان که تقریبا سه سال پیش مطبش سر یه کوچه بود که روبروش پارکی به اسم کوروش بود.
سومیسو جون ولی من بین روانپزشکا بیستر از خوشابی راضی بودم.البته فقط یه بار پسرمو بردم پیش هر کدومشون .
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
2810