2777
2789
راستش در مورد زمان نمیتونم چیزی بگم ولی هر چی هست خیلی بی میلن مامانه رو راضی کنی حله

دقیقا همینطوره 

میشه بگی راهنمایی کنی مامانش چطور راضی کنم ؟

بنظرت مامانش قبول میکنه بیاد باهام حرف بزنه ؟

سوال اخرمه

اها ولی احتمالش کمه دیگه همه چی امن وامان میشه بنظرت؟حس اونو میگی بهم ؟رابطمون به کجا میرسه ؟من حسم ...

نگاه ببین طرف ادم مغروری نیست ولی انگار هنوز حسی بهت نداره در مورد حست بگم که خودت انگار زیاد دوست نداری بری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا همینطوره میشه بگی راهنمایی کنی مامانش چطور راضی کنم ؟بنظرت مامانش قبول میکنه بیاد باهام حرف بز ...

مامانش دنبال دختر فامیله فک میکنه اونا پاکن ولی تو اگه خانومانه بری پیشش و صد البته ادم خاکی باشی و کمکش کنی حله ولی یهو حمال نشی اوکی

مامانش دنبال دختر فامیله فک میکنه اونا پاکن ولی تو اگه خانومانه بری پیشش و صد البته ادم خاکی باشی و ...

😂😂😂اره میدونی منو میشناسه کم و بیش میدونه چطور دختریم تو فامیلشون دختر ی نیس به اونصورت 

اره عزیزم من اوکیم فقط بی زحمت بهم بگو قبول میکنه بیاد باهام حرف بزنه ؟ یعنی این اتفاق میفته ؟

شاید نه یخورده دودلن

هنوز آزمون اینا برگزار نشده

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹

نه دعوا نداره ولی عصبیه هنوز خانوادش تصمیم نگرفتن ولی انگار سخته که بیان انگار بی میلن ولی نگران نبا ...

رنگ لباسم

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙
2810