2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981850 بازدید | 11748 پست
سومیسو خیلی ازت ممنونم
من عصری با دو تا خواهرام حرف زدم ولی با اینکه اینقدر ناراحت بودم اصلا راجع به پسرم چیزی نگفتم فقط میام اینجا برای درد و دل کردن اگه ناراحتتون کردم ببخشید همیشه شما رو شریک غصه هام میکنم.

ناز ی جان میشه لطف کنی از این داروخانه های آشنا راجع به دگزامین هم سوال کنی؟من تمام کرمان و یزد رو زیر پا گذاشتم نبود و گفتند نگرد که نیست فقط شاید تهران گیرت بیاد.من که همه راهها رو رفتم لااقل اینم امتحان کنم شاید بهتر از ریتالین باشه
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
بهاران تو که مدت زیادی هست به پسرت ریتالین میدی؟عارضه خاصی ندیدی؟تیک عصبی یا عرق کردن کف دستها یا بالا رفتن پرولاکتین خون؟
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پروین جان
میدونم چه حال بدی داری پسر من هم نمیتونه بابچه ها ارتباط برقرارکنه زنگهای تفریح اکثرا تنها راه میره چون بچه هابازیش

نمیدن امسال هم بااینکه نسبت به پارسال حس مسولیت پذیری بیشتری نسبت به درسهاش داره(البته تا الان)ولی بازهم

برای نوشتن تکالیفش کلی خودش ومنو زجر میده ازبس که کنده وحواسش پرت میشه مثلا دیروز برای نوشتن یک صفحه

ریاضی ازساعت 2ونیم تا 9 شب این بچه پشت میزش نشسته بود(البته دربینش خیلی بلند میشد)واقعا بهش رحمم میاد

منم کلی دعواش میکنم ولی دست خودش نیست حواسش خیلی خیلی زود پرت میشه.
امروز تومدرسه شون با معلمشون جلسه گذاشته بودند.معلمش گفت پسرشما خیلی کنده بچه های دیگه مثلا توسوال

17 هستند پسرشما هنوزتوسوال اول یادومه

یک مختصری راجع به پسرم براش گفتم(البته نگفتم که اختلال تمرکزداره)معلمش گفت شما تاحالا لقمه رومیجویدی براش

یک مدت کار به کارش نداشته باش مطمئنا بهترمیشه.ناگفته نمونه که پسرم ازاین معلمش حساب میبره ومیترسه

حالا به نظرشما کار به کارش نداشته باشم؟معلمش میگه معلمش میگه اگه خودش مثلا نمره 7 بگیره بهترازاینه که شما زوربزنیدتا12 بگیره.

عقایدخاصی داره مثلا دفتردیکته ومشقشون یکی ست ومیگه موقعی که من دیکته میگم اگه یک کلمه رو برن یواشکی از رومشقشون نگاه کنند ودرست بنویسند اشکالی نداره چون من به هدفم که یادگیریه رسیدم...

پسرمن مدتیه که شبها نوروتریپتیلین وکلونیدین میخوره روی تمرکزش که تاثیری نداشته ولی رفتارش بهترشده
http://ashpazisevil.persianblog.ir/post/206/دیشب من برای پسرام کالباس خونگی درست کردم طعمش خیلی خوب میشه فقط ظاهرش مثل کالباسهای بیرون نیست این هم لینک آدرسش

البته من 5 حبه سیر زدم توبعضی ازدستورها هم یک فنجان شیر خشک داره که من اون روهم اضافه کردم ولی یکبارهم که بدون شیر خشک درست کردم طعمش بازم خیلی خوب بود
به جان خودم دختر منم همین طوره
دوست درست حسابی نداره تو مهد
تازگیا یه دوست پیدا کرده بدتر از خودش هفته قبل زدن همو داغون کردن بعد هم با سر وروی زخمی دست تو گردن هم میندازن و میخوان برن خونه هم!!!

نازی جون
من اگر به جای تو بودم به اون بچه ها میگفتم تشریف بیارید تو بعد هم خودم حسابشونو میرسیدم حداقل یه چک میزشتم زیر گوششون!
البته الکی میگم فقط حرص دارم میخورم
خدا هممونو نجات بده
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
اما از خدا که پنهون نیست از شما چه پنهون من با تمام احوالات خوشحال شدم دخترم یه دوست پیدا کرده
البته دوست زیاد داره ولی نه دوست جدی و واقعی چون همش اذیتشون میکنه دیگه
روز تولدش تو مهد عمو پرسید کی رکسانا رو دوست داره
قلبم ریخت گفتم الان میگن هیچ کس!
ولی همشون گفتن مااااااااااااااااااااااااااا!
بعد هم کلی با همین دوستش رقصید بچم
نازی جونم
کلاس خوب بود و بعدش هم 45 دقیقه رکسانا رو پیاده راه بردم تا خونه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بچم شهید شد تا رسیدیم!
خیلی با نمک بودن فکر کنم نانا از همه کوچیکتر بود لااقل جثه اش که از همه کوچیکتره
بیرون در که منتظر تحویل گرفتن بچه ها بودیم و یکی یکی تحویلشون میدادن نانا که اومد همه مامانا با هم گفتن واااااااااااااااای چه کوچولوئه!!
احتمالا فکر کردن بچم 2 سالشه://

عیب نداره فلفل نبین چه ریزه و غیره و ذلک!
نازی جون ممنون از توجه ومحبتت
سومیسو جان من گرگان زندگی میکنم از مسئول توزیع دارو تو استان سئوال کردیم الان فقط یک دارو خونه تو شهرمون داره فردا میخوام برم دانشگاه علوم پزشکی نامه بگیرم برا این دارو خونه
تو شهر ما اگه میخوای بهت ریتالین بدن باید بری دانشگاه علوم پزشکی پرونده تشکیل بدی اونها معرفیت میکنند به یه دارو خونه و فقط همون دارو خونه بهت دارو رو میده
سومیسو جان معلم پسر من میگه شعر ها دیگه اجباری نیست حفظ کردنش البته فکر کنم یه دستور العمل کلیه
فکر کنم دیکته بهش گفتن از اونجایی که دفتر هاش داخل کلاس میمونه من در جریان نیستم ولی همین امروز مشقش رو که از رو هم میخواست بنویسه همش جا مینداخت و اصلا دقت نمیکرد البته بدون ریتالین
پروین جون یکم هم به فکر خودت باش واقعا ادم ناراحت میشه منم با حرفای بهاره جون موافقم گاهی وقتا یه مشاور خوب حتی اگه کمک چندانی نکنه همین که با یه نفر رودر رو حرف میزدی و درد دل میکردی واونم به حرفات گوش میداد خیلی به ادم احساس ارامش میده من خودم هر وقت از دست پسرم کلافه میشدم میرفتم پیش مشاور و در برگشت احساس ارامش عجیبی داشتم که خیلی در بر خورد با پسرم و اطرافیان به من کمک میکرد
پروین جون خوشبختانه مصرف ریتالین در پسر من عوارضی نداشته این سری که بردمش دکتر ازش سئوال کردم که ایا ریتالین باعث تیک میشه گفت نه ولی اگر بچه ای زمینش رو داشته باشه مصرف ریتاین میتونه باعث بوجود اومدنش بشه
حتی یکی از دوستان نوشته بود که ریتالین باعث بلوغ زودرس میشه این رو هم سئوال کردم گفتند یه چنین چیزی صحت نداره ولی کم اشتهایی هست چون من هر سری که برای معاینه میرم از اشتهای پسرم میپرسه و اون رو وزن میکنه
بهاره جون در کل دیدت قشنگه نسبت به رفتار های دخترت اگه همه ما اینجوری بودیم خیلی خوب میشد نوشته هات به ادم روحیه میده
پسر منم کلا تو مهد دوست نداشت ولی الان بهتر شده بچه ها کلا باهاش خوب هستند وقتی میگم اسم دوستات رو بگو کل کلاس رو نام میبره خوشبختانه با کسی مشکلی نداره وتمام بچه های کلاسشون باهاش خوب هستندولی یه رفیق فابریک نداره
بهاره سر صبحی اومدم ایتجا و از نوشته هات خنده ام گرفت.تو خیلی بامزه ای اینو میدونستی؟خیلی دوستت دارم.

بهاران من پیش مشاور هم رفتم ...کلا راهی نبوده که نرفته باشم یکیشون نوروفیدبک رو تجویز کرد که پسر من بدتر شد اون یکی هم گفت ریتالین بدید برای اعصاب خودتون هم خوبه.

این دکتر پسرم هم آدم آرومیه و من باهاش حرف میزنم آروم میشم اینم که همش میگه ریتالین ...پارسال برای اینکه خیال منو راحت کنه گفت اگه روی کلیه و کبد پسرت اثر گذاشت قول شرف میدم خودم کلیه و کبدم رو بهش اهدا کنم.

ولی مشکل عمده تیکها هست ...راست گفته دکتر شما ...پسر من زمینه تیک داره تمام طول تابستون درگیرش بود فقط شکلش فرق میکرد یه چند روز چشماشو به هم میزد...چند روز لبهاشو ور میچید ...چند روز فکشو جلو می آورد...و این آخریها همش سینه اش رو صاف میکرد که در واقع تیک صوتی بودولی دیگه با ریتالین خیلی بدتر میشه .

ولی خودم فکر میکنم مشاوری بهتر از شماها نیست براتون درد دل میکنم و حرفاتون آرومم میکنه فقط ببخشید همه اش انرژی منفی میدم و اعصابتون رو خرد میکنم الان هم همینطور اشکام جاریه دیشب رو با قرص خواب آور به صبح رسوندم
پارسال هم دقیقا همینطور شد با این تفاوت که معلمش هم مرتب از کلاس بیرونش میکرد ولی این معلم خیلی خانم خوبیه ...دیروز پسرم میگه خانم به همه بچه ها علامت منفی داده غیر از من ...بنده خدا درک کرده پسر من رفتارش دست خودش نیست ...ولی اینکه اکثر بچه ها منفی گرفته اند نشون میده کلا جو کلاسشون خوب نیست به هر حال یا حرف بی ادبی زده اند یا شلوغ کرده اند یا همدیگه رو اذیت کرده اند ...آخرش مجبور میشم دارو بدم ولی کاش لااقل دگزامین گیر میومد .
نازی جان تو هم مشاور خوبی هستی این هفته هم بدون دارو میفرستمش ببینم چی پیش میاد.