2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981361 بازدید | 11748 پست
مامان حسن جون خداقوت.خسته نباشید.مطمئن باش با این همه تلاشی که داری میکنی،حتما به نتیجه مطلوبی میرسی.

پروین جون خیلی خوبه دوره درسهارو با پسرت شروع کردی.خرید مدرسه اش هم به سلامتی باشه.منم دیگه باید خرید بچه هامو شروع کنم.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
نیلو جون دوستان راهنماییهای خوبی کردند.به خصوص نازی جون که مثل همیشه دلسوزانه هممون رو راهنمایی میکنه.همونطور که خودت هم گفتی بازی درمانی خیلی برای بچه هامون خوبه.هفته ای یکبار سعی کنید خانوادگی برین دامن طبیعت.بذارید تا میتونه بازی کنه.برای یک روز شده بذاریم برای خودشون باشند.هفته ای چند بار هم ببرینش پارک.بازی بهترین راه درمان بچه هامون هست.در مورد دادن ریتالین هم که نازی جون مفصل راهنمایی کردند.موفق باشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون پروین جون
سومیسو جون خداازدهنت بشنوه؛خداروشکر پسرت بهترشده؛
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
ممنونم مامان حسن جون.مطمئن باش با کمک خدا حتما پسرت بهتر میشه.فقط زیاد باهاش تمرین کن.تا میتونی ذهنش رو فعال نگهدار.برات آرزوی موفقیت دارم
بهاران جون گفتید که 3سالی میشه ریتالین رو به پسرتون میدی.یعنی تابستان هم بعضی مواقع بهش دارو رو میدادید؟در کنار ریتالین داروی دیگری هم بهش میدید؟دکتر به شما نگفته که دارو رو میتونید قطع کنید؟
ببخش چقدر سوال پرسیدم!!!
سلام
صبح بخیر
اینن روزا بزنم به تخته پسرم خیلی حرف گوش کن شده.
وقتی آروم باش حرف میزنم متقاعد میشه و مواقعی که هیجان زدس یادش میره که امیدوارم اونم درست بشه
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
سلام
مرمر عزیز من به خاطر اینکه شاغل هستم از یک سال و نیمگی دخترمو مهد گذاشتم
قبلا هم گفتم که دخترم توی مهد بچه آرام و حرف گوش کنی هستش
ولی اینو بگم که قبلا دست بزن داشت که با رفتن به مهد کمتر شده
الان یه موقعهایی حرصش بگیره و یا بخواد اسباب بازی از دست کسی بگیره ممکنه بچه هل بده

من با دخترم توی خونه خیلی مشکل خاصی ندارم و خیلی هم حرف گوش کن می شه
تا قبل از رسیدن به جایی هم خیلی خوبه مثلا دو شب پیش مهمون بودیم تا رسیدیم شروع کرد به نق زدن که من برم پیش فلانی بعد رفت و گفت ساعت اونو می خوام دوباره نق یه عروسک دستش بود که بچه ای ازش گرفت و اینم شروع کرد به فریاد
یعنی کل 2-3 ساعتی که ما سالن بودیم همش در حال سرگرم کردن این بودیم که از نق هاش کمتر بشه
در صورتی که چند تا بچه دیگه کوچیکتر و بزرگتر از این اونجا بودن که رفتارهای نرمالی داشتن

مشکل دیگه ای که دارم اینه که روابط عمومیش خوب نیست مثلا عمه و یا پدر بزرگ و مادربزرگش که می بیننش نه بغلشون می ره نه بوس می ده اگر هم به زور بخوان بوسش کنن این دست و پا می زنه که فرار کنه یا شروع می کنه به پرخاشگری

و یه مشکل دیگه که اگه یه نفر خیلی بهش رو بده این کاری می کنه که طرف پشیمون بشه مثلا یه بشگول از لپش بگیره یا یه کم به روش بخنده این دیگه ول نمی کنه و اینقدر از سر و کول طرف می ره بالا که یارو پشیمون می شه

دوست داشتم جایی می ریم سرش تو کار خودش باشه کمتر به پر و پای یکی بپیچه
اینم از احوالات ما
الان 3/5 نیمه است دوست دارم زمان تندتر بگذره شاید این عاقلتر بشه و من بدون استرس جایی برم
من بیشتر فکر می کنم دختر می خواد جلب توجه کنه
آخه چرا ما که خیلی بهش توجه می کنیم
با پدرشم وقتی تو خونه بازی می کنه اینقدر دوست داره سر و صدا می کنه و بپر بالا و پایین و بخنده که آخرش باباه از کوره در بره و کلافه بشه و دعواش کنه