2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981263 بازدید | 11748 پست
فاطمه جان روی نی نی سایت من کلیک کن برو قسمت اطلاعات فردی و دکمه ویرایش رو بزن و اسم مستعارجدیدت رو بنویس
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
مامانای عزیز هیچ کدوم بچه ای دارین که خیلی زیاد حرف بزنه و وقتی دارین مثلا باهاش ریاضی تمرین میکنین سوالای بیربط راجع به مسائلی غیر ریاضی بپرسه. دختر من اصلا تمرکز روی درسش نداره و سوالات عجیب و غریب خیلی زیادی میپرسه و مارو خسته میکنه توی تونل سوالاتش مارو اسیر میکنه و اگه جواب نگیره ول نمیکنه. آیا داروهای فلوکستین و ریتالین روی این موضوع هم تاثیر دارن؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رطی جون پسر من تا دلت بخواد اینطوریه ...سوال کردن ..خاطره تعریف کردن..جیش کردن ...غذا خوردن و. خلاصه همه چی موقع مشق نوشتن و تمرین حل کردن یادش میاد

فلوکسیتین داروی ضد اضطرابه...
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
مامان حسن جون انشاالله نتیجه خوبی بگیری.

پروین جون پس 20سالگی پسرت مارو هم دعوت کنیا!!!! انشاالله دومادی پسرامون
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
ممنون دوستان عزیزم .انشااله
موبایلمو که چند وقت پیش پسرم انداخت تو اب تا امروز برای تعمیر نمایندگی سامسونگ بوده امروز خبر دادن که بردش بدجوری آسیب دیده و قابل تعمیر نیست البته الان همه چیش کار میکنه فقط سیم کارتو نمیخونه در واقع تبدیل شده به لب تاب
ای روزگار غدار همش دو ماهم دستم نبود.
پروین عیدی و پاداش اخر سالمو جمع کردم این گوشی رو خریدم اونم پسرم نذاشت
این بچه هم ضرر مالی داره هم روحی هم جسمی
خدایاااااا شکرت
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
رزی جون پسر منم دقیقا این طوریه وقتی شروع میکنم تمرینی رو باش کار کنم .سوالات بی ربطشو شروع میکنه
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
مامان حسن پسر منم خیلی خسارت وارد کرد یادمه چند روز بود ماشینو تحویل گرفته بودیم فندک رو روشن کرده بود و در داشپورت رو سوزونده بود...چه میشه کرد ؟بازم خدا کنه ضرر مالی باشه جانی نباشه
سلام
خسته نباشید مامانای گل
هر از گاهی تابیک تون رو میخونم ................

پسر منم بش فعالی داره البته دکتر یه اسم دیگه ای رو گفته .........همونی که میدونین ..........ولی من میدونم بیشتر بچم بیش فعاله تا اون یکی ..........

این ترمز ای بی اس خیلی باحاله منم یادم بمونه..............
منم فکر کنم دستای های امیر علی نسبت به بارسال یه ده سانتی کش اومده از بس که داره از دستم در می ره و میره طرف خیابون .............

یه روزایی انقدر صبرم زیاده و به زندگی امیدوارم که اگه خدا ازم نظر خواهی کنه و بگه بیا بچتو اروم کنم معمولی کنم مثل بقیه میگم نه خدا جونم همینطوری میخوامش .......
یه روزایی هم انقدر ترس تو دلمه میگم اگه بمیرم کی اینو بزرگ میکنه .........ایا کسی براش تعریف میکنه که مامانت چقدر دوست داشت ....ایا اگه کسی اینو تعریف کنه امیر علی متوجه میشه حرفای اونو ...........اشک تو چشمام جمع شد ..........

خدایا ما داریم تلاشمونو میکنیم ....صبرمونو زیاد کن .........نذار راه اشتباه بریم ........
هر از گاهی فکر میکنم چون امیرو منظم کار درمانی نمیبرم دارم بهش ظلم میکنم .................ولی حس میکنم تو خونه و بارک و مهد بیشتر بچم ارامش داره و اموزش میبینه ...نمیدونم ........اگه اموزش میدید که الان بچه ها ازش فرار نمی کردن ..........ببخشید بر حرفی کردم دلم خیلی گرفته ........
سلام
نی نی جون تو که اینقدر به خدا توکل داری پس مطمین باش خدا صبرشم بت میده
این مشکلی که شما میگی با کاردرمانی و پیگیری های منظم درست میشه حتما کاردرمانیاشو ادامه بده
عزیزم خدا با ماست
سلام به همگی

فاطمه جون پیشنهادت عالی بود و من اگه بخوام خودمو تنبیه کنم حتما یه شب کوزی گونی نمیبینم تا ببینم آدم میشم یا نه ولی فکر کنم حتما جواب بگیریرم از این تنبیه

مامان حسن خودتو عذاب نده همه مادرا گاهی از اینکارار میکنن ولی خوب خدا میدونه قصدمون فقط بهتر شدن اوضاعه گرجه نتیجه نمیده و فقط اوضاع رو خرابتر میکنه

ممنون سومیسو جون حرفات کاملا درسته همه سعیمو میکنم

از میان کسانی که برای دعا یه باران به تپه میروند تنها آنان که با خود چتر می آورند به کار خود ایمان دارند
پروین جون تبریک میگم ایشالله به همین زودیها عروس دار میشی با این وضعیتتتتتتتتتتتتتتتتتت.
ولی درکل به نظرم دختر منم همین جوریه موارد مورد علاقش رو خیلی خوب و با تمرکز و دقت دنبال میکنه ولی امان از چیزی که نخواد ددددددددددددددد
از میان کسانی که برای دعا یه باران به تپه میروند تنها آنان که با خود چتر می آورند به کار خود ایمان دارند
سلام دوستان عزیزم

نی نی جون منم سوال پروین جون رو دارم.منظورت از اون موردی که گفتید چیه؟؟به نظر منم کاردرمانیش رو مرتب ادامه بدید.تفریح و پارک هم خیلی براش خوبه.توکل به خدا.انشاالله روز به روز بهتر بشه
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
یه موقعهایی هر چقدر میخوای صبور باشی ودرعین اینکه صبوری میکنی از درون منفجر میشی الان دارم از حرص میترکم خسته شدم از حرف زدن و گوش نکردن پسرم اصل حوله تایپ کردن حرفها و کارهاشو ندارم فقط خسته هستم دلم میخواد یه هفته تنها باشم یه ذره واسه خودم باشم یه ذره هم به خونه زندگیم برسم اینقدر گند گرفته اما وقتی که پسرم خونه باشه من نمیتونم هیچکاری بکنم یا داره اذیت میکنه یا اویزونم میشه یا داره یه جا دیگرو بهم میزنه دوماه اول تابستون مهد نذاشتم فقط کلاسارو ثبت نم کرده بودم خیر سرم خواستم شهریور دوباره بذارمش مهد منتظر بودم بره مهد به سر و وضع خونه برسم اما از شناس من زدو ابله مرغان گرفت دوباره خونه نشین شد تا ده روز دیگه از امروز دوباه شیطنتهای بدش شروع شد نمیدونم یه دفعه چش میشه نمیدونم از مریضیه یا نه تب که نداره فقط داره اذیت میکنه بخدا شرایط مالی فوق العاده بدی برامون پیش اومده فکر منو شوهرم خیلی خراب داغونیم ولی با اینحال سعی میکنیم با پسرمون خوب باشیم اما یه وقتهایی واقعا دیگه شورشو در میاره خستمون میکنه انگار دیوار فقط کافیه بگی از دستت ناراحتم با من حرف نزن بیشتر دیوونم میکنه اینقدر اویزون میشه میگه ببخشید اگه ببخشم کاراش دوباره تکرار میشه اگه نبخشم یه حرفهایی میزنه که مثلا میگه اصلا من بدم یا خودشو میزنه یا میگه اصلا من بمیرم دیگه پسر نداشته باشی بخدا داره خلم میکنه فقط هم تو خونه هستم هیچ جا رو ندارم برم همین الان داد باباشو دراورده هی میره بالای میز تلویزیون اتاق خوابمون میپره رو تخت بعد چند بار با ملایمت گفته بعد که سرش داد زده میگه اصلا من بدم بد حالا ما همیشه بهش میگیم تو خوبی کارت بده بخدا خستم دلم استراحت روحی میخواد اما همیشه بیخ ریشم میدونم بچم اما الان کم اوردم یه سره در حال پرش از روی اپن اشپزخونست وسط حال یا اویزون یخچال میشه یا داره پشتک میزنه همش دلم از کاراش هری میریزه بخدا فقط خدا تا حالا حفظش کرده دلم میخواد چند روز فقط چند روز واسه خودم باشم بدون هیچ نگرانی خدایا کمکم کن
هوای پاک حق مسلم هر ایرانی است.http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=696437&PostID=27337662#27337662
2810