2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981280 بازدید | 11748 پست
الهی بگردم نسیم میدونم چی میگی

منم خیییییییییییلی داغونم. امروز پسرمو بردم مهد ثبت نام کردم از 10 تا 4 مهد بوده . میخوام تا مدرسه ها باز بشه یه کم به خودم و خونه زندگی برسم .اوردمش تا 7 باز تو خونه شیطونی کرده و کارتن دیده. یکهو دیدم داره کلافه میشه نگو خوابش میاد میگم الان شامتو میارم بخواب. گرییییییییییییه که من نمیخوابم الان زوده . گفتم باشه حالا شامتو بخور . هر قاشق که بزور چپوندم تو دهنش الکی یا گفت داغه یا گفت توش استخون داره اونم چی با حرص و گریه بعد با لقمه ی تو دهنش یدونه سیلی هم به من زدمنم حرصم دراومد دو تا محکم زدم پشتش الهی دستم بشکنه خیلی بد زدم .اونقدر غذا نمیخوره عین این بچه های سومالی شده دور از جونش . هر کی میبینه میگه بهش برس تقویتش کن آخه وقتی نمیخوره چکار کنم دیگه

الان ساعت 5 صبحه نخوابیدم تا الان همش گریه میکردم و خودمو سرزنش میکردم. هم دلم براش میسوزه هم ازش بدم اومده. خسته ام کرده ای کاش فقط شیطون بود. پسره من خیلی خیلی هم عصبیه اصلا نمیتونه خودشو کنترل کنه
ظهرا هم اصلا نمیخوابه به همین خاطر شبا 7 به بعد پدره منه بیچیاره رو درمیاره :((((((((((((((((((((((

با مادرم تو یه ساختمونیم . هر روز شکایته پسرمو میکنه یه روز میگه فلان چیزمو شکونده. فلان وسیله رو خراب کرده . فلان ظرفمو برده. فلان گلمو کنده. شب با گریه رفتم پیش مامانم میگم من همینجوری افسردگی بارداری دارم تو رو خدا اینقدر شکایته اینو پیش من نکن اگه کار بد میکنه دعواش کن اما به من نگو من میشینم غصه میخورم
شوهرم میگه تو زیاد حساسی من از هر کی میپرسم همه میگن پسره ما هم همین کارا رو میکنه . پسرا اکثرا اینجورین
..لا حول ولا قوه الا بالله علی العظیم
نسیم جان منم دوست داشتم یه مدت از خونه از پسرم دور بودم تا یه کم برای خودم باشم . هیچ جا بهمون خوش نمیگذره همه جا اعصاب خوردکنی دارم
گاهی اوقات میگم اگه بچه ی نا اهلی بشه خدایی نکرده چکار کنم؟
گاهی هم میگم آخه من چه گناهی کردم بچه ام باید اینجور باشه>؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی من خودمو تنبیه کردم هر دفعه که پسری رو بزنم باید 20 تا آیت الکرسی براش بخونم
تا الان 100 تا آیت الکرسی باید بخونم
اصلا نمیتونم جلو خودمو بگیرم ایییییییییییییییییییییییییی خدا کممممممممممممممممممممک

امروز مثلا تولدش بود همش تهدیدش میکردم برات تولد نمیگیرم اگه شامتو نخوری اونم بیشتر گریه میکرد و حرص میخورد
از خودم بدم میاد
بچه ها بگین کدوم صفحه های تاپیک رو بخونم که راجب کنترل خشم و کتک نزدنه
من خودمم تنبیه میکنم باز بی اثره. البته یه روزایی هم میشه که خوبم اما روزای بدم بیشتره
نسیم جان
مشکلات اقتصادی این روزا گریبان همه رو گرفته ...فقط تو تنها نیستی من و شوهرم هم با اینکه هر دو حقوق بگیر هستیم

واقعا گاهی کم میاریم ...برای غذا خوردن بهش فشار نیار اگه واقعا خیلی کمبود وزن داره ببرش پیش یک متخصص تغذیه تا

شربت تقویتی یا قرصی چیزی بهش بده خود به خود اشتهاش باز بشه نه با زور دعوا و کتک اینجوری بیشتر از غذا خوردن بدش

میاد...حتما صبحها بزارش یه مهد معمولی حتما که نباید یه مهد گرون قیمت باشه همین که چند ساعتی با بچه ها باشه تو

هم بتونی به خودت و کارای خونه برسی کلی تمدد اعصاب هست.

زیبا جان شاید کم خوابی پسرت دلیل عصبی بودن و بد خلقیشه منم یادمه دخترم که بچه بود وقتی گرسنه یا کم خواب میشد

بد قلق میشد هیچی هم نمیگفت که گرسنمه یا خوابم میاد فقط بد قلقی میکرد بخوابونش کنارت و براش قصه بگو و آروم

آروم ماساژش بده تا خواب بره...منم وقتی پسرم بعدازظهرها یک ساعتی میره بیرون کلی احساس آرامش میکنم و با

فراغت بال به کارای خونه میرسم ...حتما شما هم پسرت رو چند ساعتی مهد بفرست.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
زیبا جون من تقریبا هر روز - صفحه قرآن با معنیش می خونم بچه ها این آیه بدجوری آرومم می کنه شاید برای شما هم همین تاثیر رو داشته باشه هر روز می خونمش چون بعضی وقتا منم نمی تونم جلوی بدبینی و دپرس بودنمو بگیرم
در مورد حضرت یونس هست که افتاد توی شکم نهنگ:
و ذالنون اذ ذهب مغاضبا فظن ان لن یقدر علیه فنادی فی الظلمات ان لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فاستجبنا له و نجیناه من الغم و کذلک ننجی المومنین

یادآر حال یونس را که عصبانی از قوم خود بیرون رفت و گمان کرد که هرگز در مضیقه نمی افتد و در آن ظلمتها فریاد کرد الهی خدائی جز تو ذات یکتای تو نیست تو از شریک و هر عیبی منزهی و من از ستمکارانم پس دعایش را مستجاب کردیم و او را از گرداب غم نجات دادیم و اهل ایمان را هم همینگونه نجات می دهیم.
THE WORLD NEEDS ALL KIND OF MINDS TEMPLE GRANDIAN
نسیم جانم
صبوری نباید اونقدر ادامه پیدا کنه که باعث بشه یه دفعه منفجر بشی
هیچ وقت ایده آل گرا نباش
کمال گرا نباش
نباید تا ته صبوری رو بری یا اگه یه دغعه عصبانی شدی دیگه مادر بدی هستی
مسائل مالی واقعا داره همه ما رو اذیت میکنه
مسائلی که خیلی هاش اصلا در کنترل ما نیست متاسفانه
هر قدرم سعی کنیم ما کنترلی روی خیلی از مسائلی که داره زندگیمونو بهم میریزه نداریم...
پس باید به فکر راههای دیگه ای باشیم
یه راه نسبتا کم هزینه رفتن به پارکه
یه فلاسک کوچیک چائی با خودت بردار و کمی خوراکی
الان هوا داره بهتر میشه و میتونی حدودای 4 یا 5 بری پارک که خیلی هم شلوغ نباشه(من البته کمی مردم گریزم و ساعتهای خلوت رو دوست دارم تو اگه مشکلی نداری هر ساعتی دوست داشتی برو:)))
برو محوطه بازی پارکی نزدیک خونه
بزار پسرت تا میتونه بازی کنه و جز در مواقع واقعا ضروری نه حرفی بزن نه کاریش داشته باش
یه لیوان چائی برای خودت بریز بشین رو نیمکت و جرعه جرعه بخور و رسوب کن روی نیمکت پارک:)))

حتی نیم ساعت هم بتونی بدون حرص خوردن فقط مشاهده گر بازی پسرت باشی و دخالت فعال نکنی و به چائی که داری میخوری یا آب یا کیکی یا هر خوراکی که دوست داری فکر کنی کلی به سیستم اعصابت فرصت استراحت دادی

اخیرا کتاب جالبیخوندم و یه جمله خیلی جالب دیدم :
کوچک زیباست!
به چیزای کوچیک قانع باش
فعلا
برای شروع
یه هدف کوچیک انتخاب کن
منم حاضرم برای 24 ساعت خواب آروم بدون بیدار شدنهای مکرر ادم بکشم!!
اما نمیشه
پی به همون ساعتهای گسسته خواب شب اکتفا میکنم:(

خسته ای و باید استراحت کنی
بزار پسرت هر قدرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر دلش میخواد اون حرفهای دردناکو بزنه
حتما میدونه چقدر دردت میگیره که میگه
بهش نگو میبخشمت یا نمیبخشمت
خیلی ساده سکوت کن
قهر نکن سکوت کن
عصبانت نشون نده
وقتی رفتار نامناسبی میکنه فقط خیلی اروم نگاهش کن اگه داشتی بازی میکردی یا حرف میزدی یا میخندید یا هر کاری میگردی اون کارو ول کن سکوت کن و برو رو مبل بشین
چیزی نگو که بعد مجبور باشی ببخشی:)
وقتی پسرت اون جمله ها رو میگه تو ذهنتو رو چیز دیگه ای متمرکز کن
مثلا صلوات بفرست تو ذهنت یا آواز بخون یا بشمر
باید از حساسیتت نسبت به اون جمله ها کم کنی
نزار با این کار تو رو بازی بده
ضمنا حتما به پسرت تقویتی بده
فرو گلوبین یا سانستول یا هر تقویتی مناسب دیگه
میتونی پودر پدیا شور بگیری و تو اب یا شیر حل کنی بهش بدی
کلی از انرژی و یتامینهای مورد نیازشو تامین میکنه
سر غذا نجنگ
غذا و توالت رفتن دوتا عرصه ای هستن که هیچوقت توش برنده نمیشیم!
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
زیبا جانم
بچهه ای پر جنب و جوش حتما حتما حتما باید هر طور شده در طول روز یه چرت کوتاه بزنن
وگرنه باید سر یاعت 8 بخوابن
هر قدر خسته تر باشن تحریک پذیرتر و بد رفتار تر میشن
من دیروز ساعت 4.5 بعد از کلی لگد خوردن دخترمو خوابوندم!

ببین تو نباید اول کارو انجام بدی بعد خودتو تنبیه کنی
تازه تنبیه یعنی محرومیت از چیز دلخواه
خوندن ایت الکرسی که کار خوب و دلخواهیه:))

ای بی استو فعال کن
به نشانه های خشم توجه کن و برعکسشون کن
آیت الکرسی رو قبل از برخورد فیزیکی بخون

دوره ای بود که فکر میکنم در طول چند ساعت بیشتر از 1000 تا صلوات میفرستادم
الان کم شده خیلی
قبل از بروز خشم تشخیصشبده و کنترلش کن
با همون ایت الکرسی ای که میخونی

کار خیلی خوبی کردی به مادرت گفتی به توشکایت نکنه
میتونی به همه همینو بگی
نترس نه تو مادر بدی هستی و نه پسرت نا اهل میشه
این دوران سخت هم میگذره عزیزم
فقط باید مدیریتش کنی
تو میتونی
نگرا ن نباش
زیبا جون
افاضات بنده صفحه 330 هستش:)))
درباره خشم و کنترلش با راههای خانگی وبی ضرر:))))))))))))))))))))))))))
ممنونم بهاره جون و پروین جون و زیبا جون
اول بگم منو با زیبا اشتباه گرفتید پسر من تو غذا خوردن مشکلی نداره تازه وقتهای هم که بخواد اذیت کنه نخوره منم ولش میکنم گیر نمیدم وزن و قد و خوابشم خوبه.
پروین جون منظورم از وضع مالی این بود که ضربه شیدی خوردیم اصلا تو وضع عادی هم نیستیم پارسال دوست شوهرم 300میلیونشو بالا کشید فرار کرد امسال هم تازه فهمیدم معامله کرده که ضرر کرده الان 500میلیون هم بدهکاره همه چیمونو فروختیم شرایط رو حیمونم بد مخصوصا شوهرم الان منم دنبال کارم تا لااقل بتونم پول مهد پسرمو خودم دربیارم بدم مهدشم خیلی گرون نیست کمتر از 300تومن هست اما واصه اینکه به شوهرم فشار نیاد دو ماه اول تابستون مهد نفرستادم اما و واقعا کم میارم از شنبه دوباره فرستادمش که دیروز فهمیدم ابله مرغان گرفته باید خونه بمونه تا ده روز.
فکرمون خیلی درگیر این بدهیمون هر چند شوهرم به من میگه تو نگران نباش اما مگه میشه البته سعی میکنم.

هوای پاک حق مسلم هر ایرانی است.http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=696437&PostID=27337662#27337662
بهاره جون پارک میبرمش اما الان اصلا حوصله پارک بردن هم ندارم چند باری که شوهرم میبردش البته به یکساعت هم نمیکشه بر میگردن من ببرم دوساعت میبرمش.

منم خیل خوشم اومد ازون جمله کوچک زیباست!!!درک من نسبت به بعضی چیزها و کارها بیشتر کرد!!!!
بهاره جون منم همینکارو میکنم یعنی فقط سکوت میکنم و رومو برمیگردونم یا اگه بازی میکردم باهاش دیگه ادامه نمیدم هر چی هم میگه خودمو به نشنیدن میزنم اما اینقدر میگه میگه میگه تا بالاخره من یه چیزی بگم یا یه کارهایی میکنه تا صدای من دراد البته من تا جاییکه جا داشته باشه چیزی نمیگم اما مثلا پریروز رفته رو اپن اشپزخونه اویزون یخچال شده یهو در فریزرش باز شد پسرم هم روش داشت باهاش تاب میخورد بازم عصبانیتم رو نشون ندادم ولی باید میگرفتمش دیگه دوباره بهش اعتنا نکردم خودش میفهمه ناراحتیمو سوزنش گیر میکنه رو همون حرفهایی که گفتم !!!

بعضی وقتها فکر میکنم اگه میگه که من بدم اصلا بمیرم من بیتفاوت باشم شاید اثر بد بذاره روش که بهش میگم من دوست دارم تو پسر خوبی هستی اما کارات بد که اینجوری به هدفش که حرف زدن من میرسه.

درمورد کمال گرایی نمتگم صد درصد خوب شدم اما خیلی بهتر از قبل شدم یعنی زندگی بهم فهمونده که هیچوقت نمیشه همه چی رو به بهترین حالتش داشته باشم بازم دارم سعی میکنم کمال گرا و ایدهال گرا نباشم.
هوای پاک حق مسلم هر ایرانی است.http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=696437&PostID=27337662#27337662
نسیم جان
چقدر سخته ...
اینهمه ضرر مالی اونم به فاصله یک سال
خیلی خیلی سخته
امیدوارم مشکلاتتون به بهترین شکل حل بشه

خودت داری میگی بلاخره منوبه حرف بیاره:))
همون بلاخره هدف پسر خوشفکر شماس عزیزم:)
اگه چند بار دندون رو جیگر بزاری و حتی اگه لازم شدساعتها به این دندون سر جیگر پذاشتن ادامه بدی پسرت بلاخره میفهمه این روش دیگه کارائی نداره و میره دنبال یه فکر بهتر:)))

ضمنا سکوت به معنی انجام ندادن هیچ کاری نیست
حتما باید از خطر دورش کرد

از همه اینا گذشته به نظرم رفتار پسرت ارتباط خیلی مستقیمی با وضعیت الان شما داره
هر قدر هم تلاش کنی بچه ها میفهمن اوضاع تو خونه عادی نیست
نمیشه سرزنشش کرد احتمالا پسرت هم متوجه وضعیت متفاوت خونه شده
امیدوارم مشکل مالیتون زودتر حل بشه
2810