2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981379 بازدید | 11748 پست
پروین جون منم با مامانا موافقم در مورد مسولیت پذیری بچه ها ،هفته پیش معلم پسرمم بهم گفت وقتی به پسرم مسولیتی واگذار میکنه به خوبی از پسش بر میاد ،دو هفته مبصر بوده و بچه ها رو ساکت میکرده حتی بین بچه ها شیر تقسیم میکرده.
امروز به عینه با چشم خودم دیدم ،چون سرمای شدیدی خوردم از صبح دراز کشیده بودم ولی به درس و مشق پسر هم رسیدگی کردم ،بعد از ناهار گفتم من میرم بخوابم اون طفلکی هم رفت جلوی تلویزیون ،وقتی میخواستم بخوابم تمام وسایلاش روی میز ناهار خوری ولو بود و حتی پا گرفته بودند رفته بودند روی مبلها و میز ،یک ساعت بعد که بیدار شدم دیدم همچی رو جمع کرده گذاشته سر جاشون حتی پتو و بالشتی که ازشون استفاده کرده بود رو مرتب کرده بود ،وقتی از خواب بیدار شدم به من میگه مامان سوپرایززززززززززززززززز
وای نمیدونید چقدر خوشحال شدم چون نمیتونستم بوسش کنم از دور براش بوس تلگرافی فرستادم و مثل بزرگترها ازش تشکر کردم ،به باباش هم گفتم یه هدیه براش تهیه کن و امشب براش بیار و بگو که علت گرفتن هدیه چی بوده.
منم یه برادر شوهر داشتم(خدا رحمتش کنه) که تو بچه گی فوق العاده شر و شیطون بوده ،(به قول همسرم اگه اون زمان پی به بیش فعالی میبردند برادرم سر دسته بیش فعالها بود )و وقتی به سن 12 سالگی میرسه و مبینه پدرشون نمیتونه کار کنه مسولیت خرج و مخارج خونه رو به عهده میگیره و چرخ زندگی رو میچرخونده حتی برادر بزرگتر بود ولی ازدواج نکرده بود و همچنان نان آور خونه بود تا اینکه متاسفانه تو سن 32 سالگی با سرطان ریه فوت کرد.
منظورم از تعریف این قصه تلخ و ناراحت کردنتون این بود که با اینکه به احتمال صد در صد بیش فعال بوده و لی حس مسولیت پذیری بالایی داشته و تونسته بود زندگی رو روال عادی خودش نگه داره.
خدا رحمتش کنه و به مادر داغدیدش صبر بده.
خدا رحمتشون کنه؛برای پسرت خوشحال شدم برگ سبز جان؛پسر منم جدیدا هر چی میاره میذاره سرجاش؛
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم مامان حسن جون ،خدا کوچولوت رو برات نگه داره ،از خدا عاجزانه میخوام فقط فقط بهمون صبر و تحمل بده تا بتونیم با این طفلکیها که امانتند دست ما خوب بر خورد کنیم.
هفته پیش تو کلاس پسرم بچه ای رو دیدم که باباش بچه رو با قاشق اون هم درست زیر لب پایینیش داغ کرده بود نمیدونید من و معلم وقتی از مادرش شنیدیم که باباش این بلا رو سرش آورده چقدر ناراحت شدیم حتی اشک تو چشمم دوید زیر لبی چند تا فهش هم نثار بابا بچه کردم.
طفلکی بچه وقتی خانمشون پرسیده بود صورتت چی شده گفته بود داشتم چای میخورد برگشت رو لبم.
بابای نا مهربانش فقط به خاطر انجام تکالیف و دروغ گفتن این بلا رو سرش آورده بود.
خانمشون به مادر بچه میگه پسرت علائم بیش فعالی رو داره مادره هم خیلی خونسرد گفت میدونم دکتر به باباش گفته .
واقعا درست گفتند یکی ازین ور بوم میفته یکی دیگه از اون ور بوم.
مامان حسن جون،خودت یه جورایی ذهنش رو مشغول کن.الان دیگه ریتالین توی مملکت ما شده مثل نقل و نبات.همه بدون هیچ شناختی تجویزش می کنند.البته مواقعی باید استفاده بشه.ولی به نظر من تا زمانی که میشه با آموزش به بچه ها کمک کرد نباید اولین راه درمان رو ریتالین بدونیم.کتابهای آموزش ذهنی برای کودکان خیلی زیاده.براش بگیر و خودت با مهربونی باهاش کارکن.پسرت مشخصه به خوبی میتونه آموزش ببینه.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سلام پروین عزیز.
دیروز پسرم رو بردم پیش اون متخصص کودکانه که می گفتم.درمورد قطع ریتالین خیلی صحبت کرد.بهم گفت تا10روزریتالین ندم.اگه دیدم تمرکزش با مواقعی که قرص میخوره فرقی نداره دارو رو قطع کنم،وگرنه به صلاح پسرم است که فعلا ریتالین رو بخوره.میگفت بچه های بیش فعال باید درمان بشن.وگرنه آینده ی خوبی ندارند.گفتم این 2روز خوب بوده.گفت هنوز اثرات دارو توی بدنش هست.برادرزاده ی خودش هم کلاس دوم هست.می گفت 1سال هست داره ریتالین مصرف میکنه.
حالا ببینم تا 10روز چطوره.به امید خدا اگه مشکلی نبود ریتالین رو قطع می کنم.وگرنه ادامه میدم.برای پسرم دعا کن.دیروز معلمشون دیکته گفته بود،اکثرا غلط داشتند.ولی خداروشکرپسرم درست نوشته بود.توی کلاسشون چندتابچه هستند درساشون اصلاخوب نیست و شیطون هم هستند.وقتی اونارو میبینم باخودم میگم پسرم در برابر اینا مشکلی نداره.به مادراشون هم اگه بگی مشکل دارند زمین و زمان رو به هم می دوزند!!!!!
سلام سومیسوی عزیز خوشحالم که پسرت بدون دارو هم مشکلی نداره امیدوارم برای همیشه از دارو بی نیاز باشه ...میدونی چیزی که منو سردر گم کرده اینه که میگن اگه با ریتالین درمان نشن فلان میشه و بهمان میشه در صورتیکه ریتالین فقط برای سه الی چهار ساعت اثر گذار هست و وقتی قطع میشه تمام حرکات و رفتار قبلی تکرار میشه یعنی در واقع برای 3-4 ساعت بچه رو کنترل میکنه و درمان نمیکنه پس چرا بهش میگن درمان؟
این دکتره که میگفت ریتالین مثل زود پز عمل میکنه انرژی رو ذخیره میکنه و وقتی سوپاپ رو بر میداری یهو انرژی رو تخلیه میکنه...به خاطر همین انرژی ذخیره شده کودک دچار تنش و تیک میشه باز دوباره ریتالین را به شلنگ پر فشار آب تشبیه کرد که وقتی با فشار وارد باغچه میشه بعضی جاها رو آبیاری میکنه و بعضی بوته ها رو خراب میکنه ...میگفت ریتالین تمرکز پسرت رو زیاد کرده ولی همانطور که امواج مربوط به تمرکز رو بالا برده امواج مربوط به تنش رو هم بالا برده

به هر حال این 3 روز که ریتالین رو نصف خورده لجبازی بعد از ظهرها و تکانشش کمتر شده برای تکالیفش غر میزنه ولی انجام میده ....نمیدونم حالا ریتالین به تنهایی اینقدر اخلاقش رو بد کرده بود یا نوروفیدبک و ریتالین با هم این مشکل رو زیاد کرده بود؟ ....نمیدونم والله

خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
ممنونم پروین جان.منم امیدوارم پسرت به زودی ریتالین رو استفاده نکنه.دکتر منم ازاینجور حرفا زیاد زد.دکترمغز و اعصاب پسرم رو خیلی قبول داره.می گفت اگه ریتالین برای پسرت بد بود پس چرا دکتراشرفی براش تجویزکرده؟می گفت توی کشورهای خارجی هم درمان رو با ریتالین و کاردرمانی انجام میدن.خلاصه خیلی صحبت کرد.منم به دکترگفتم نمیتونم خودم رو راضی کنم بهش ریتالین بدم.گفت اگه به فکرآینده اش هستی از روی احساس تصمیم نگیر.پسرمنم این 2روز مثل قبل بوده.فرقی نکرده.ولی به قول دکتره هنوز اثرات دارو توی بدنش هست.تا ببینم تا10روز چطور پیش میره.
سومیسوی عزیزم منم با توجه به هیکل درشت پسرم و وزن 45 کیلوییش مطمئنم نصف قرص اثری نمیزاره و همین روزاست که معلمش جلوی شوهرم رو بگیره و بگه پسرتون چند روزیه شیطون شده و اذیت میکنه ...و دوباره من یه دونه قرص میدم ...باز دوباره یکی از عوارض ریتالین میگه و من به هم میریزم و باز نصف قرص میدم و باز شکایت معلم وووووووووووو......این پروسه مدام تکرار میشه...نمیدونم چه گناهی به درگاه خدا کردم که اینطوری مثل کلاف سر در گم شدم ؟
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
پروین عزیز.گاهی اوقات فکرمی کنم خدا مارو دوست داشته که این مشکل رو برامون گذاشته.اینطوری احساس میکنم به خدانزدیکترم.اینطوری قدر بودن با بچه ام رو بیشتر میدونم.اینطوری نگاهم بهش مهربونتره............میدونم سخته،خیلی هم سخته که ندونیم چی کار کنیم.یه روز قرص رو نمیدیم و روز بعد مجبوریم قرص رو شروع کنیم.ولی چه باید کرد............
مطمئن باش گناهی نکردی که خدا به خاطر اون این مشکل رو برات گذاشته.خدا مهربونتر از این حرفاست که بخاد با بنده هاش مقابله به مثل کنه.این ما بنده هاییم که خیلی چیزارو گم کردیم................برات خیلی دعا می کنم.خدا با ما هست پروین عزیز..........
سومیسو ازت ممنونم با اینکه ندیمت و درست نمیشناسمت ولی احساس میکنم خیلی خانم و مهربونی ....باور کن تمام نگرانی من آینده اش هست اگه بدونم آینده خوبی در انتظارشه تمام آزارواذیتها و تمام سختیها را به جون میخرم حاضرم الان خدا تا دلش میخواد منو آزمایش کنه ولی آینده بچه هام خوب باشه ...از اون روز میترسم که پس از اینهمه زحمت و غصه و تلاش خدای نکرده آینده چندان روشنی هم نداشته باشه
پروین جان،شما خودت خانمی.منم شمارو مثل یک دوست قدیمی و خوب میدونم.منم تمام این فکرها رو دارم.با خودم میگم نهایت تلاشم رو باید بکنم تا آینده خوبی داشته باشه.خوش به حال قدیمیها!!!اگرهم موردی مشابه بچه های ما بود بدون درمان بچه خودش خوب میشد.الان با این همه آلودگی،تغذیه های ناسالم...همه و همه دست به دست هم داده تا بچه ها اینطوربشن.به هیچ کسی هم نمیشه گفت همه جوره به همه داره ظلم میشه......بحث رفت تا کجاها!!!!!!!!!
پروین جان،خدا داره میبینه ما چطور داریم تلاشمون رو میکنیم.پس مطمئن باید باشیم تنهامون نمیذاره و کمکمون میکنه.
سلام شقایق جان بچه هات پسرن یا دختر؟چند سالشون؟
سومیسو امیدوارم دوستیمون پا برجا بمونه ...پسرامون موفق باشن و بیاییم اینجا تبادل نظر کنیم برای پیدا کردن عروس مناسب