2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981396 بازدید | 11748 پست
سلام به مامانای صبور و گل
فردا خدا بخواد از اشرفی نوبت گرفتم .ببینم نوار مغز چی نشون میده و در مورد دارو هم باش مشورت کنم.
سومیسو جون خیلی استرس دارم نوار مغز پسر شما چی نشون داد اگه نوار مغز عادی نبود چی میشه؟
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام فریال جون.پسر منم این دو روز برای یادگیری مشکلی نداشته.منم تمام درسهای پسرم رو خودم رسیدگی میکنم.همسرم میگه زیادی حساس هستم.ولی نمیخام براش کم بذارم.وقتی با همکلاسیاش مقایسه میکنم از خیلیا هم درسش بهتره.فقط شیطونی میکنه که اونم وقتی شیطونیای دوستاش رو می بینم،بهش حق میدم.آخه پسر بچه هست.امیدوارم بدون ریتالین درسشون رو ادامه بدن.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
وای پروین جون غلط کردن اینا همشون بی سواد هستن

زن داداشم پسرش رو برد پیش یه روانشناس با 2 دقیقه دیدن میدونید چی بهش گفته بود .......

گفته بودن خانوم پسرتون عقب افتاده ذهنی درصورتی که این بچه اینقدر باهوشه که نگو

الان 5 سالشه تمام کتابهای دوره پیش دبستانی رو بلده همه رنگهارو تشخیص میده اعداد رو بلده مفهوم عددی رو میدونه

فقط فقط شیطون هستش

اینها خودشون عقب افتاده هستن بقیه رو اینجوری میبینن

اگه قرار باشه ما بخواهیم با حرفهای مردم زندگی خودمون رو بسازیم که تا حالا باید میمردیم

به پسرت اعتماد داشته باش همین
خدایا خودت گفتتتتی در زمان سختی فراوان بگو: یا رؤف و یا رحیم

سلام مامان حسن جون.نگران نباش.فقط سعی کن با همراه بری تا برای نوارمغز گرفتن راحت باشی.نوارمغزی پسرم مشکلی نداشت.من حدود3سالی میشه پسرم رو میبرم پیش دکتراشرفی.باراول رفتم شرایط پسرم خیلی بد بود.خوب حرف نمیزد.خیلی شیطون بود.ولی خدارو هزارمرتبه شکر الان خیلی بهتره.فقط هرسوالی داری بپرس.خیلی خوب راهنمایی میکنه.امیدوارم نتیجه ی خوبی بگیری.
یه چیز دیگه
چند وقت پیش یه بچه نابغه رو توی اخبار نینی سایت بود که توی 6 ماهگی بچه هم حرف میزد و هم راه میرفت

به پدرش گفتن چطور شد که این بچه اینجوری نابغه هست.

گفت :من فقط توی ذهنم یه بچه نابغه رو تصور میکردم همین .

پس به هرچی که فکر کنی بدست میاری باورکن

وای مرجان جون پسر منم الان 5 سالشه و دقیقا مثل بچه زنداداش شماست.
سومیسو جون خدارو شکر که مشکلات پسرت رفع شده و دیگه بش ریتالین نمیدی.
پسر منم که الان 5 سالو یک ماهشه از نظز گفتار از هم سناش عقبه ولی مفاهیمو کامل بلده کل کتابای پیش دبستانیو بلده یادگیریش خوبه مفهوم اعداد تا 20 رو بلده و میشماره 7-8 تا رنگ بلده اشکال هندسیو بلده ولی تو نقاشی و رنگ آمیزی ضعیفه کلا حرکات ظریف دستش ضعیفه مثلا بلد نیست دکمه لباسشو ببنده یا نخ گره بزنه ولی زیپو بلده و مهره رو نخ میکنه توی پازدن و دوچرخه سواریم ضعیفه و لی لی هم بلد نیست ولی جفت پا میپره........کلا تمرکزش توی آموزش کمه ولی تو بازی خوبه و برای آموزش هم تماس چشمیش کمه..........
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
از آموزش زود خسته میشه ولی 2 ساعت پای کارتون میشینه البته کار کردن با موس هم خیلی خوب بلد نیست حالا نمیدونم این نقایص به تمرکز و بیش فعالیش ربط داره یا مشکل جای دیگس
الانم چند وقته که فرستادتش کلاس نقاشی

ولی در کل خیلی زن داداشم باهاش کار میکنه و یه اخلاقی هم که داره تا حالا نه کتکش زده و نه دعواش کرده

یه بار گذاشتش مهد وقتی اومد یک ساعت دیگه بهش زنگ زدن خانوم بیا بچه ات رو ببر همه رو کتک میزنه

میگفت از مهد تا خونه فقط گریه میکردم ولی به محمد هیچی نگفتم

ولی اون بیش فعالی رو اصلا قبول نداره و سعی میکنه جاهای که باعث بشه بچه اش تحریک بشه نره

خیلی به پسرش اهمیت میده ولی متاسفانه به دخترش اصلا به همین خاطر هست که من کمتر دوسش دارم

مامان حسن جون،اینطور که نوشتی پسرت تواناییهای خیلی خوبی داره.تا جایی که میتونی ریتالین رو شروع نکن.پسرت مشخصه میتونه با آموزشهای خوب به زودی بهتر بشه.
سومیسو جون باحرفات امیدوارم کردی؛ ولی پسرم برای آموزش همکاری نداره؛ هر چی که بش میگم فورا یاد میگیره ولی متاسفانه مربای اینجا با این طور بچه هایی کنار نمیان وهمش میگن باید بش ریتالین بدی تاباش کار کنیم؛و من همش نگران مدرسه رفتنشم؛