2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981415 بازدید | 11748 پست
سلاممممممم

وای ایلیا منم از دست پسرت خیلی خندیدم ...گور خر ای ناقلا تو هم انگار خیلی بدت نیومده به مادر شوهره اینطوری گفته

سومیسو جان از مطلبی که گذاشتی خیلی ممنونم اون قسمتش که نوشته بود در یه سنی مغز جبران تاخیر تکاملی رو میکنه خیلی اول صبحی بهم روحیه دادخدا خیرت بده

مرجان جان پستهاتو پاک کردی دقیقا نفهمیدم چه خبره ولی انگار تولد پسرت بوده بهت تبریک میگم و از طرف من روی ماهشو ببوس

برگ زرد عزیز کاش از معلم پسرت میپرسیدی چندین سال دارو خورده دچار عوارضی نشده
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
برگ زرد منظورم برادر معلم پسرت بود...راستی پسرت ریتالین میخوره دچار تیک نشده؟
سومیسو جان پسر شما چی؟
پسر من که دچار تیک میشه وقتی حرکات غیر ارادی صورتش رو میبینم اعصابم به هم میریزه ...دیروز و پریروز نصف قرص دادم تیک نداشت و لجبازیش هم کمتر شده کلا دیروز و پریروز اوضاع بر وفق مراد بود

خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام پروین عزیز.خواهش می کنم.برای منم مطالب مفیدی بود.
پروین جان،پسرم بار اولی که ریتالین دادم مدتی تیک داشت.بعدازمدتی از بین رفت تیکش.یه قرصی می خورد که اسمش یادم نیست.خیلی با خوردن اون قرص تیک داشت.دکترش اون قرص رو قطع کرد و ریسپریدون رو تجویز کرد.امروزم قرص رو ندادم.یعنی میشه بدون قرص بتونه دیگه درس بخونه......پروین جان،پسرم حدود 1سال هست ریتالین مصرف میکنه.البته قبل از مدارس نصف قرص بود.به نظرت اگه کامل قرص رو قطع کنم خطری براش نداره؟بار آخری که بردمش پیش دکترش از دکتر پرسیدم،گفت خودتون ببینید اگه میتونه بدون قرص درس بخونه،قرص رو ندین.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سلام فریال جان.قرص پسرت رو هنوز نمیدی؟منم2روز هست بهش ریتالین نمیدم.پسرشما چه مدت ریتالین استفاده می کرد؟به دکترش گفتید که قرص رو میخواهین قطع کنید؟
سومیسوی عزیز منم دو روزه دارم نصف قرص میدم تیکش برطرف شده تنش و تکانشش کمتر شده بعد از ظهرها لجبازی نمیکنه با یه دونه خیلی دچار تیک بود خدا خدا میکنم تا پایان سال با همین نصفه قرص بتونم ادامه بدم و مشگلی پیش نیاد
به نظرم شما هم چند روزی نصفشو میدادی بعد کم کم قطع میکردی ...میدونی اشتباه بزرگ من و شما این بود که مشکل بچه هامون رو صادقانه با معلمها در میان گذاشتیم پسر من وقتی یه دونه ریتالین میخوره حتی از پشت نیمکت تکون نمیخوره و حتی زنگ تفریح هم از جاش بلند نمیشه معلومه وقتی قرص نخوره حتی اگه از جاش بلند بشه به نظر معلم خیلی شیطونی کرده یک ماهی هست که یه معلم علوم جدید برای پسرم اومده من اصلا ندیده بودمش دیروز برای اولین بار دیدمش گفتم پسر من چه جوریه؟گفت خوبه ...گفتم به درس گوش میده گفت بله...حالا اگه به اینم گفته بودم پسرم بیش فعاله و دارو میخوره مطمئنم اگه ازش میپرسیدم میگفت امروز مثلا شیطونتر بوده یا فلان روز گوش نمیداده

دیروز بچه ها یکی از همکلاسیهای پسرم رو هل داده بودن و اونم خورده بود به نیمکت و لبش پاره شده بودهر روز یا یکی سرش ورم میکنه یا یکی از کلاس اخراج میشه شوهرم که صبحها پسرمو میرسونه میگه بچه های کلاسشون واقعا وحش هستن اونوقت پسر من اسم و آوازه اش در رفته و باید دارو بخوره
سلام سومیسو جان
پسرمن کلاس دوم وسوم وامسال هم 2ماه قرص خورد دکترش میگه قرص رو قطع نکن ممکنه افت درسی پیداکنه ولی وضعیت درسی پسر من هیچ تغییری نکرده (منظورم بعدازقطع داروست )
به نظر من شما که هنوز پسرت کلاس اوله مثل نازی جون خودت باهاش کارکن به عوض اینکه به قرص وابسته باشی تازه شما دخترت بزرگه واینجور که خودت میگفتی زیاد نیازی به شما نداره ازنظر درسی.ولی من خیلی دیر به فکرافتادم والان هم یک بچه کوچولو دارم زیاد نمیتونم روی محمد تمرکز کنم .

من اگر چند سال قبل این اطلاعاتی رو که الان دارم میداشتم شاید الان وضعیت درسی پسرم وهمینطور رفتارش اینقدر بد نبود تورو خداشما که هنوز اول راهیداشتباهات من روتکرارنکنید
پسرتون رو به عنوان یک بچه ای که نیاز به تکراروتمرین بیشتری داره قبول کنید وباهیچ کس دیگه ای مقایسه اش نکنید.

سلام پروین جان.
پسر من حدود 40 روزه که داره ریتالین مصرف میکنه ،خدا رو شکر فعلا که دچار تیک نشده .
پروین جان برادر معلم پسرم از دو سالگی تحت نظر روانپزشک بوده و الان که 10 سالش دیگه دارو مصرف نمیکنه.
و به قول معلم پسرم میگه آقایی شده برای خودش.
در ضمن معلم پسرم خیلی روی تشویق کردن این بچه ها تاکید کرد و گفت حتی کوچکترین کاری رو که انجام میده تشویق کلامی بکنیم حتی ایشون گفتند که کارهای خوبش رو امتیاز بندی کنم و هر 20 امتیاز یه هدیه براش در نظر بگیرم حالا اون هدیه دیگه بستگی به بودجه خانواده داره .
سومیسو جان ممنونم از مطلب خیلی مفیدی که گذاشتی.
راستی یک مطلب راجع به مامانایی که نگرانند بچه هاشون درآینده چه وضعیتی پیدا میکنن.
برخلاف اکثرشماکه درخانواده هاتون بیش فعال نداشتید درخانواده ی ما موردزیاده .نمونه اش برادرخودم وبرادر شوهرم که دردوران کودکی بسیار شر بودند واگر مثل الان میبردنشون دکتر حتما براشون تشخیص بیش فعالی میدادند.
برادرشوهرم الان معلم ورزشه وفوق العاده آرومه.برادرم هم شغل آزادداره البته هردوشون درزمینه درسی خیلی ضعیف بودند.

نمونه ی دیگرش خواهرزادمه(به اعتقادخواهرم دربچه گی همه ی علایم پسر من رو داشته)الان به سه زبان زنده ی دنیا مسلطه والان هم تو یک کشور دیگه بورسیه شده وداره درس میخونه.

نمونه ی آخرش هم خودم اگر من رو هم میبردند دکتر برام اختلال تمرکز تشخیص میدادندهمیشه مشقام رودیر مینوشتم وسرکلاس هم اصلا نمیتونستم رو گفته های معلم تمرکز کنم سریع حواسم پرت میشد وبه عالم رویا میرفتم وخیلی هم خیال پردازی میکردم .ولی من هم تحصیلات دانشگاهی دارم.البته ازنوع آزاد درسم دوران ابتدایی خوب بود وبعدش درحد متوسط بودم

ظمنا هیچ کدوم از ما معتاد نشد.

البته یک نفر باید اینا رو به خودم بگه که اینقدر بچه ی بینوا رو هرروزشکنجه ی روحی ندم
فریال ازت ممنونم امیدوارم پسر عزیزت در آینده مثل دایی و عموش موفق بشه والله من خودمم خیلی درسخون بودم و خیر چندانی از درس خوندنم ندیدم درسته که شاغلم و دستم تو جیب خودمه ولی با کلی سابقه کار حقوقم خیلی کمه مخصوصا از وقتی که دولت کریمه آقای احمدی نژاد روی کار اومده تمام مزایای ما قطع شده و ما موندیم و یه حقوق بخور و نمیر و یه عالمه قسط ...حالا همش به حال خونه دارها غبطه میخورم اگه حقوق من نباشه زندگیمون لنگ میمونه وگر نه کار را رها میکردم ...اصراری ندارم پسرم بره دانشگاه و کارمند بشه دلم میخواد یه فوق دیپلم بگیره و کارآزاد داشته باشه ...نگرانی من اینه که پزشکان همش میگن این بچه ها مسئولیت پذیر نیستن و اهل کار هم نیستن و زندگی آینده شون به خطر میفته
سلام پروین جون خوبی
غلط کرده هر دکتری که میگه این بچه ها مسئولیت پذیر نیستند. اتفاقا اگر کنترل بشن به درجات بالاتری می رسند من این تو کتابی که دکتر پسرم داده بود خونده بودم و الان هم کم کم دارم نتیجه اشو می بینم.
خاک بر سر این دکترها که همشون سهمیه ای درس خوندن و دکتر شدن باید هم این طوری حرف بزنند.
متأسفانه نتم کنده زیاد نمی تونم بیام و در مورد خودم حرف بزنم.
فریال عزیز نا امید نباش.

می تونی با یک تمرین چند ماهه خیلی از رفتارهای پسرت را عوض کنی.

من با پسرم خیلی ارتباط چشمی موثری دارم. هر وقت که ناراحت هستم فقط نگاهش می کنم . انگار نگاهم از صد تا داد و بیداد موثرتره.

حتی یه وقتایی که خیلی عصبانی می شم محکم بازوهاشو نگه می دارم و برای چند لحظه سفت نگهش می دارم تا از جنب و جوش بیافته و فقط نگاهش می کنم به طرز عجیبی آروم میشه.

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

پروین جان اگر وقت 17 دی را از دکتر صالح پور نخواستی به من بگو. یه نفر می خواد.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

پروین جان،دعا میکنم شما هم بتونی ریتالین رو قطع کنی.توی کلاس پسرمنم بچه های شیطون زیادهستند.ولی به قول شما چون ما گفتیم بچه هامون مشکل دارند،بیشتر توی چشمند.
راستی مامانها ،هوا خیلی آلوده هست.توی کرج که کوهها معلوم نیست.بچه هارو کمتر ببرین بیرون.