2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981535 بازدید | 11748 پست
سلام دوستان وشعله جونم..میبینم شعله جون بازم مثل من داری فاز افسردگی طی میکنی گلم؟؟؟؟
شعله من نمیدونم چرا اینقدر در برابر دارو مقاومت میکنی.................عزیزم چرا خودتو واون بچه ها رو اذیت میکنی؟؟؟؟مطمئن باش تاثیر داروها دیگه بدتر از رفتارهای عصبی و بی حوصله خودت که نیست؟؟؟؟
باور میکنی این داروها چقدر به ما کمک کرده؟؟؟؟ولی باز هم با وجود مصرف این داروها گاهی بازم دچار مشکل میشیم که با خودم میگم اگه دارو نمیخورد چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دختر خاله من یه پسر بیش فعال داره 13 ساله............ولی خودش نمیخواد قبول کنه ومیگه بچه هست دیگه..الان با درس خوندنش هم مشکل داره ......اخه چرا دوست داریم خودمونو عذاب بدیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از من بپرسی میگم حتما به روانپزشک ببرشونو بهشون دارو بده
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است
الهی قربونت برم شعله جون واقعا خدا قوت به تو که با دوتا وروجک غیر قابل کنترل سر و کله میزنی

بهتر ببری دکتر چون فقط خودت نیستی که داری عذاب میکشی خود بچه ها بیشتر از تو در حال عذاب هستند تو

مواقعی که دیگران به خاطر شیطونی های زیادشون اونها رو طرد میکنن

مطمئن باش پسرت متوجه این طرد شدگی ها شده که دیگه دوست نداره با دیگر بچه ها ارتباط برقرار کنه

وسعی کن یه مقدار خونسرد بشی که داغون نشی عزیزم

من سر کار های که امیر مهدی میکرد اینقدر گریه میکردم بعضی موقع ها به جای میرسید که حتی خودم رو هم میزدم

تا از عصبانیتم کم بشه که یه وقتی امیر کتک نخوره البته کم کتکش نزدم ولی چند وقته که دیگه گذاشتمش کنار هم

سعی میکنم رژیم غذایی رو حفظ کنم و هم به دارو ادامه میدم خدا رو شکر خیلی از گذشته بهتر شده

دیگران مدام به زبون میارن که چقدر خوب شده منم میگم خوب بزرگ تر شده و عاقل تر

نمیدونن که ماجرا چیز دیگه ای هست
خدایا خودت گفتتتتی در زمان سختی فراوان بگو: یا رؤف و یا رحیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادران گرامی من با مشکل جدیدی مواجه شدم لطفا کمک کنید

امیر خیلی ترسو شده از هر چیزی میترسه البته قبلا هم اینطوری بود ولی از موقعی که با زن داداشم صحبت کردم خیلی ناراحتم

اون یه پسر دار 5 سالشه و کامل صحبت نمیکنه و البته بیش فعاله که قبول نداره میبره گفتار درمانی میگفت پسرم رو بردم کاردرمانی میگه بچه شما اعتماد به نفس نداره چون که مثلا از سوسک و مورچه و زنبور و... میترسه باید کاردرمانی بشه تا اعتماد بنفسش زیاد بشه

حالا این مطلب مثل خوره افتاده به جونم چون امیر از خیلی چیز ها میترسه تا موقعی که من تایید نکنم که به تو هیچ صدمه ای نمیزنه خیالش راحت نمیشه

توی حیاط نمیره بازی کنه چون زنبور داره .توی باغ نمیره چون تیغ داره ویا سوسک و مورچه داره وقتی میریم باغ مدام توی بغلم میاد و میگه بریم خونه

اگه کارتون نگاه میکنه یه لحظه من نباشم سریع دنبالم میگرده گریه میکنه اگه خواب باشه من برم توی حیاط بیدار شده که نباشم گریه میکنه از ترس

از ماشین و موتور توی خیابون میترسه سریع میاد توی بغلم

هر جای که بخواهیم بریم منو امیر تا لحظه ای که من از خونه بیرون نیام اونم تکون نمیخوره یا اگه من زودتر برم گریه میکنه که صبر کن تا منم هم قدمت بشم

شوهرم میگه تقصیر تو که ترسو شده ولی به خدا من تمام تلاشم رو کردم ترسو نباشه دوست ندارم یه مرد ترسو باشه

شنیدیم بچه های بیش فعال از هیچی نمیترسن ولی امیر .....

کمک کنید که چی کار کنم میخوام آخر هفته که جواب آزمایشش حاضر میشه برم پیش دکترش اما تا اون موقع از ناراختی می میرم..................
خدایا خودت گفتتتتی در زمان سختی فراوان بگو: یا رؤف و یا رحیم

سلام خانم های مهربون
مامان امیر مهدی میشه بگی امیر چه دارویی مصرف میکنه؟؟؟ دوزش چقدره؟؟؟
شعله جون دیروز خیلی بهت فکر میکردم واقعا از خدا میخوام بهت صبر بده ولی مطمئن باش به مرور زمان خیلی فرق میکنند و عاقل تر میشن اون وقته که کلی بهشون افتخار میکنی و این روزای سختو فراموش خواهی کرد.
نازی عزیزو پروین جون بیاین یه کم آروممون کنید شماها با تجربه ترین.
مونا جون من خیلی روی این مورد حساس شدم من 6 ماه به بچه ها قرص دادم خیلی فرق کردن اما به محض قطع کردن قرص دوباره روز از نو روزی از نو من دنبال یه روشی هستم که مشکلم رو ریشه ای حل کنه
این قرصها تقریبا مثل مسکن هستند و بچه ها رو آروم میکنن اما درمان نمیشن
اما دیگه خودم هم سردئراهی موندم این تسته که توی همین سایت معرفی کرده بودن برای تشخیص بیش فعالی رئ دیرئز بردم برای مربی مهدشون ببینم تو مهد چطورین برای پیام بیشترشو نوشته بود مشکل جدی دارد برای پویا بازم مشکل کمتری هست
نازی جون شما که تو این زمینه تجربت بیشتره منو نجات بده اینم بگم تو اون هفته پیام از مهدشون میره بیرئن و در حالی پیداش میکنن که رفته توی یه چاله ای و خیلی ریلکس خاک بازی میکرده دیرئز مدیرشون میگفت
حالا کاری به مهد ندارم که کارشون اشتباه بوده که در رو قفل نکرده مدیر میگفت من شوهرم یه لحظه اومد بره از خونه چیزی برداره در روقفل نکرده پیام هم نمیدونم از کجا فهمیده که ول کرده رفته
مرجان من بچه هام سوسک رو میگیرن هر حشره ای اگه جلو چشمشون بیاد دیگه ول کنش نیستن نمیدونم چه راهکاری باید بهت بدم چون بچه های من از هیچی نمیترسنو تجربه ای از این مساله ندارم
سلام به دوستان گلم...حالتون خوبه با این وروجکها؟
دوستان منم این دوران رو طی کردم ولی نمیدونستم شیطنتهای پسرم به خاطر بیش فعالی هست من تو 5 سالگی متوجه شدم وقتی پیش دبستانی میرفت دکتر براش ریتالین تجویز کرد ولی من ندادم نتیجه این شد که هم خودش کلی اذیت شد هم من و هم مربیها ....همش میگفتن 100 تا بچه پیش دبستانی داریم هیچ کدوم مثل این نیستن ...بعد از عید پارسال از بس از پسرم انتقاد کردن ریتالین بهش دادم نتیجه این شد که همون مربیها میگفتن چقدر آقا شده پسرت و اصلا اذیت نمیکنه ....به خاطر همین امسال که کلاس اول رو طی میکرد از همون اول سال برای اینکه بلای پارسال سر خودش و من و معلم نیاد بهش ریتالین دادم ....از نظر آروم شدن واقعا آروم شد و درس و تمرکزش هم خوب بود ...بعضی دوستان تو این تاپیک یا تاپیکهای مشابه همش منو از عوارض ریتالین ترسوندن ولی من با هر روانپزشک و روانشناسی صحبت کردم تاکید داشتن دارو رو حتما بدم ...از یه جای مطمئن هم استخاره قرآن گرفتم برای دارو دادن خیلی خوب اومد ...دیگه هر کی بگه دارو نده من کار خودمو میکنم چون به عینه دیدم تاثیر مثبت داشته ....تابستون هم تصمیم دارم بفرستمش کلاس فوتبال و شنا و بعد از ظهرها هم ببرمش پارک تا بازی کنه و انرژیش تخلیه بشه
شعله جون این پزشکها تخصصشون همینه دشمن بچه های ما که نیستن ...اگه واقعا نظر دکتر اینه که بچه هات دارو مصرف کنن به نظر من داروشونو بده تا نه خودت اذیت بشی نه مربیهای مهد و نه دوقلوها....امیدوارم یه روز بشه بیای اینجا وهمش از کارهای خوبشون بگی و از افتخاراتشون
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
شعله جون عزیزم نگران نباش شما با دو تا بچه شیطون و کار خونه خسته ای خدا رو شکر که مهد میرن و مهدشون میتونه کنترلشون کنه چون مدیر مهد رادوین موقع ثبت نام به من گفت اگه بچه ها رو اذیت کنه از پذیرفتنش معذوریم خیلی رک گفت ما بچه های بیش فعال رو ثبت نام نمیکنیم. مطمئن باش تا حدی قابل کنترل هستند که تو مهد دوام میارند اگه کلاس های کاردرمانیشون شروع بشه خیلی بهتر میشن بهت قول میدم.
دوستای خوبم

به یادتون هستم ولی خیلی هم بیمارم ذات الریه گرفته ام فعلا که علیرغم اصرار دکتر مشغول دریافت آنتی بیوتیک وریدی هستم

چهارشنبه هم برای تخلیه قسمتی از رحمم وقت جراحی دارم

اگر عمری باقی بود انشاا... بعد از مرخصی از بیمارستان در خدمت هستم
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........