2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981016 بازدید | 11748 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام شعله جون ببخشید یه خورده درگیر بودم اخه 11دی تولد زلزله ام بود البته ریشتر هاش خیلی کم شده ههههههههههههههههه

کلاه قرمزی جان شما فکر کنم پسر شیطون نداری تمیتونی درک کنی

به قول شاعر برادر مرده را برادر مرده میداند

شما برو خدا رو شکر کن از این زلزله ها نداری که موقعی میری بیرون باپای خودت بری و موقع برگشتن از خستگی

بی آبروی زیر بغلت رو گرفته باشن

نمیفهمی ما توی 24 ساعتی که با این بچه ها سپری میکنیم چی میکنیم ...... اگه حضرت ایوب بود کم می آورد
خدایا خودت گفتتتتی در زمان سختی فراوان بگو: یا رؤف و یا رحیم

من پسرم رو هم روانشناس بردم هم روانپزشک جفتی تشخیص دادن که 1-بیش فعاله

2-از گروه بچه های سخت هستش

در ضمن ببین اون بچه فامیلتون تا چند وقت آروم می مونه چون اینها تاثیرهای زود گذر دارن
خدایا خودت گفتتتتی در زمان سختی فراوان بگو: یا رؤف و یا رحیم

سلام دوستای مهربونم....صفحه دوم بودن تاپیکمون ایشالله بر این علته که همه مشکلش حل شده ایشالله...............منم مشغول پسرم هستم و شیطنت اش....گفته بودم که دکتر دوز داروی علی رو بالا برده.البته مقصر هم خودم بودم ..اخه گفتم کاملا خوب نیست و صبرش خیلی کمه...ولی من با اجازه خودم زیاد نکردم دار و رو وهمون دوز قبلی رو میدم.....ولی پسرم هم چنان هیجانی هستش و خیلی شور و حال داره..............
پروین جونم ایشااله ک اوضاع پسرت خوبه خانومی؟؟؟؟؟گرچه میدونم خیلی زحمته براتون ولی لطفا وقت گرفتن برا پسر من فراموش نکنی گلمممممممممممممممم..............بووووووووووووس
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است
سلام به همه دوستان گلم
امیدوارم حالتون خوب باشه و ممنون که پیگیر بودین
من اومدم تهران و پسرم رو بردم پیش دکتر خوشابی اول یه خانمی به نام حسینی یه شرح حال کامل ازش گرفت و یادداشت کرد از جمله اینکه رابطه اش با همسالانش چه طوره....درسش چه طوره....رابطه اش با خواهر و منو باباش چه طوره....کی راه افتاده کی به حرف اومده چه دارویی مصرف میکنه ...اشتها و خوابش چه طوره و.....
بعد با پسرم رفتیم پیش دکتر پسر منم که طبق روال همیشه که وارد یه محیط جدیدمیشه دست به همه چی میزنه و خجالت هم سرش نمیشه مرتب به وسایل دکتر دست میزد ....دکتر هم گفت که پسرم بیش فعال هست ولی از نوع بچه های سخت نیست در ضمن پسرم همش چشماشو به هم میزنه و دکتر شهر خودمون گفت به خاطر حساسیته ولی خوشابی گفت به خاطر مصرف ریتالین دچار تیک شده همچنین گفت ریتالین برای بیش فعالا داروی خوبیه ولی متهمه که بچه رو دچار تیک میکنه و پسر شما هم دچار تیک شده....ضمنا گفت یه داروی دیگه هست بنام استراتا یا استراترا درست اسمشو نفهمیدم هر دونه قرص 6 هزارو پانصد تومنه تیک رو برطرف میکنه ولی اشتها رو به شدت زیاد میکنه پسر شما که همینطوری هم 6 کیلو اضافه وزن داره....گفت اگه میتونید اشتهاشو کنترل کنید و رژیمش بدین تا به جای ریتالین اون دارو رو بنویسم....گفتم نه والله اشتهاشو نمیتونم کنترل کنم چون اصلا طاقت گرسنگی نداره و باباشم دعوا میکنه و میگه بچه مو زجر نده....گفت پس همون یه دونه ریتالین رو هر صبح بهش بده تا تعطیلی مدارس و بعد دارو رو قطع کن یه مدت صبر کن اگه تیکش برطرف شد که هیچ اگه نه خرداد بیارش تا برای تیکش دارو بدم....گفتم خانم دکتر من نگران عوارض ریتالینم و به خاطر همین این همه راه اومدم خدمت شما....گفت نه نگران نباشید همه داروها عوارض دارن حتی یه استامینوفن ساده....ولی روزهای تعطیل و تابستونا که دارو نمیخوره ضرر نداره و برای بیش فعالا خیلی هم خوبه .....جالب اینجاست که چند بار تاکید کرد کادو درمانی کنم ....یعنی به معلمش کادو بدم تا هوای پسرمو داشته باشه
در ضمن ساره جون مونا جون و مامان آبتین عزیز برای نوبت گرفتن از منشی سوال کردم که گفت چون برنامه بعد از عید دکتر معلوم نیست الان نوبت نمیده و گفت نیمه دوم اسفند تماس بگیرین
دوستان من دارم میرم کرمان ماموریت امروز نیستم سوالی داشتین در خدمتم برگشتم جواب میدم
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
در ضمن دکتر گفت اگه بچه ای قبل از ریتالین تست هوش ازش بگیرن و هوشش در حد 100 باشه بعد از خوردن ریتالین بازم تست بگیرن نتیجه تست هوشش میشه 105پس داروی خوبیه و نگران نباشین
یه چیز دیگه گفت کلاس اولیها معمولا ریاضی رو خوب میفهمن یعنی خیلی بهتر از فارسی اگه بچه ای ریاضی رو هم یاد نگیره آی کیوش پایینه
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام......پروین جون خیلی خوشحالم که حداقل به یک اطمینان قلبی رسیدی عزیزم...............ولی خیلی نگران تیک پسرت هستم...امیدوارم خیلی زود مساله حل بشه..............منم واقعا خودم سردرگم هستم به خدا....اخه چرا بچه های ما اینطوری هستن.............ای خدااااااااااااااا
سلام دوستان گلم
قرص ریسپریدول رو چند مدت باید به بچه هامون بدیم من الان 2 ماهه که دارم به پسرم می دم ........
از عوارضش دل درد نیست ؟ کسی خبر نداره ؟تازه گیها پسرم خیلی دل درد می گیره مخصوصا صبحا موقع بیدارشدن از خواب ........
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
سلاااااااااااااااااااااااااام...دوستای گلم چقدر تاپیکمون کم رونق شدههههههههههههههههههههههه....بیایید از تجربیاتتون بگید دیگههههههههههههههههههههه
سلام مونا جون....پسر من چند روزی تیکش شدید شده بود و لبهاشو میجوید که البته به خاطر سردی هوا هم بود سه روز دارو رو قطع کردم دوباره دادم تو این سه روز معلمش میگفت درس رو بلد بوده ولی بی قرار و نا آروم بوده.....مونا جون اینکه میگن امگا 3 بر بیش فعالی تاثیر مثبت داره واقعا راسته ....یه مدت بود پسرم روزای تعطیل که دارو نمیخورد آروم بود و شلوغ نمیکرد ولی یه مدتیه قرصهای امگا 3 تموم شده ....خیلی شلوغ بازی در میاره....به طوری که برام مسجل شده که این بچه ها باید حتما دارو بخورن.....دیروز هم تو یه مجله خوندم که بعضیها میگن بچه های بیش فعال اگه دیرتر مدرسه برن بهتره اصلا اینطور نیست چون این بچه ها از هوشبهر خوبی برخوردارن و تا سن بلوغ این وضعیت ادامه داره پس نیازی نیست بیخود بچه رو دیرتر فرستاد مدرسه....اینم از تجربه و انشای امروز من
2810