2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980999 بازدید | 11748 پست
کلاه قرمزی جان میشه شماره این دکتر را بذاری؟

آخه بیتا جون اگر بچه ای کاملا توجه بکنه به موقع حرف میزنه و همه کارهاش به موقع هست. ولی پسر من که تاخیر گفتار داره پس کم توجه هست. ولی خب درسته زیر 3 سال تشخیص خیلی سخت هست چه بیش فعالی چه هر مورد دیگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام زهره جان.اگه تاخیر گفتار داره ببرش پیش مغز و اعصاب اطفال نه روانپزشک(خوشابی روانپزشکه)اگه بخوای من دکتر خودم رو بهت معرفی میکنم.خیلی قبولش دارم.در ضمن من که به این طب گیاهی و حجامت و اینا عقیده ندارم.همش کلک پوله.اصلا می ترسم بابچم از این کارا بکنم .اگه رو رشدش یا خدای نکرده مغزش یه اثری بذاره چیکار کنم؟
بیتا جون دکتر انوری که شمارش را قبلا همین جا گذاشته بودی میگی؟؟شمارش را برداشتم. من میخواستم ببرمش امیرسالاری ولی حالا شاید ببرمش همین جا. امیدوارم خوب باشه. دارو هم میده؟؟ داروهاش برای پسر شما مفید بوده؟

کلاه قرمزی جان شماره ی تهرانش چرا یه دونه 4 داره اولش؟؟ الان که پیش شماره ها همه دو تا رقم اول مثل همه؟؟ میشه چک کنی که درست نوشتیش؟؟ برای هر مشکلی میرن پیشش؟؟ مثلا برای مشکل پسر من که تاخیر گفتار داره هم مفیده؟؟ اگه اطلاعات داری لطفا برام بیشتر توضیح بده
اره عزیزم شمارش درسته زنگ بزنی ادرسشو بگیر
همین الان میتونی زنگ بزنی تا مطمئن بشی درسته
خدایی من برای کهیرم رفتم پیشش خیلی خوب شدم با اینکه قبلا چند بار دکتر رفته بودم و قرص سیتیریزین میخوردم ولی بازم مشکل داشتم
ولی از وقتی داروشو خوردم خیلی خوب شدم خیلی ها چه تو فامیل و چه دوستام پیشش رفتن
تشخیص مزاجش عالیه نگاه کنه میفهمه مزاجت چیه حتی همسرم هم برای معدش پیشش رفته راضیه
کارش خیلی درسته به نظرم به یک بار امتحان کردنش می ارزه
سلام.......................بچه ها دیشب کسی مستند من و کودک من رو از شبکه دو دیده .............................من مهمون داشتم داشتم میرفتم میوه بخرم اما در مورد بچه های بیش فعال بود..........................نمیدونین چه قدر خوب بود من 5 دقیقشو دیدم ...........................................حیف که ندیدم ..........دانلود هم هکه نمیشه کرد ...........................کسی هست که کامل دیده باشه
زهره جان نمیتونم قاطع جواب بدم بهتره خودت تماس بگیری و مشکلت رو بگی ولی خدایی نه دکتر پولکیه نه فیس و افاده ای
حتی پول ویزیت هم نمیگیره فقط پول دارو میگیره
خیلی وقت ها هم تلفنی میگه چی کار کنی
آره زهره جان همون دکتر انوری رو می گم.کلا دکتر فوق العاده با سوادیه.الکی هم دارو نمی ده.به پسر من که هنوز نداده.می گه اگه بخوای می دم دارو بهش ولی اگه صبر و تحملت رو زیاد کنی بهتره.منم فعلا صبر کرده م.ولی خوب گاهی خیلی تحملش سخت می شه.باور کن از آرزوهام اینه که یه روز از مدرس بیاد و چیزی رو جا نذاشته باشه.ولی اگه پسرت تاخیر گفتار داره،حتما ببر پیشش.من خیلی از مریضاشو دیده م که واقعا واسشون تا ثیر داشته. خیلی هم با حوصله است و وقت می ذاره. پولکی هم نیست.از کسایی که توان مالی ندارن که،اصلا پول نمی گیره.
سلام دوستان گلم
وای بچه ها منم مستاصل شدم خیلی از رفتارای پسرم به بیش فعالا نمیخوره تو خونه خیلی آرومه فقط گه گداری سر به سر خواهرش میزاره که فکر میکنم یه پسر بچه دیگه اینقدر شیطنتو داره تمرکزشم خوبه تو خونه تمریناشو خوب انجام میده به دکترشم گفتم ولی بازم تاکید کرد بیش فعاله و باید دارو بخوره میگفت اون بچه هایی که خیلی شیطونن بچه های سخت هستن ولی بیش فعالی پسر شما از نوع متوسطه .....میترسم این طفلک اصلا نیاز به دارو نداشته باشه .....معلمش میگفت چند روزی داروهاشو قطع کن من در نظر میگیرم ببینم از نظر تمرکز و شیطنت چه جوریه....ولی میترسم سر خود دارو رو قطع کنم....چه کار کنم خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
مامانااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای عزیز توروخدا ان قدر از کوچیکی بچه هاتونو قرص خور نکنید
چند سال دیگه تازه عوارض همین داروها لووووووووووووووو میره پشیمون میشینا
اگه یه سر به سایت دکتر روازاده بزنید تازه میفهمین دنیا چه خبره
خوااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااهش میکنم ان قدر بچه ها رو دارویی نکنین
2810