2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981501 بازدید | 11748 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه!
مامان های گل...من یه دختر 15 ماهه دارم که خیلی شیطونه! گاهی واقعا روزها سردرد میگرم و مسکن میخورم بس که سر و صدا میکنه...نمیخوام جای شما قضاوت کنم...ولی درباره دختر خودم میدونم که هچ وقت به خاطر بیش فعالی حاضر نیستم بهش دارو بدم! هیچ دوصت ندارم این حرف من باعث عذاب وجدان شما بشه...ولی من اگه جاس شما بودم حتما راه های دیگه و روانشناس های بهتر رو امتحان میکردم نه روانپزشک...به نظرم آقای سلطانی شاید بتونن به شماها کمک کنن. من همه سی دی های کلاس های ایشون را دارم. اگه توی گوگل سرچ کنید محمود سلطانی دو تا وبلاگ دارن. میتونید با روابط عمومی شون که یه خانم خیلی خیلی مهربونه زتماس بگیرید و مشکلتون رو بگید. به خاطر گل های نازتون این کارو بکنید...میدونم که هیج مادری دوست نداره ناراحتی بچه شو ببینه...تا جایی که من میدونم آقای سلطانی به شدت با این واژه بیش فعالی مخالفه..به هر حال امیدوارم این حرف های من کمکی بهتون بکنه...
همتم بدرقه ی راه کن ای طائر قدس
که دراز است ره مقصد و من نوسفرم...
سلام عزیزان
میدونید آخه فقط شیطنتهاشون نیست بچه های ما تمرکز ندارن و این باعث افت تحصیلیشون میشه من خودم اگه پسرم سر کلاس آروم مینشست و درس رو خوب گوش میداد تمام اذیتهاشو به جون میخریدم و دارنو نمیدادم تمام ترس من از یادنگرفتن درسهاست
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
دوستای گلم اول از همه سلام.........دوم اینکه مهربونای من در باره بیش فعالی من خیلی تحقیق کردم........دارو دادن بچه ها رو داغون نمیکنه بلکه این تاثیر بیش فعالی هستش که بچه رو تو خانواده و اجتماع داغون مبکنه........اول تو خانواده بچه لقب وبرانگر و شلوووووووووووغ میگیره....بعد هم به دلیل عدم تمرکز تو مدرسه برچسب تنبل رو با خودش حمل میکنه و اینده وزندگیش داغون میشه.........من چند تا روانپزشک فوق تخصص بردم پسرم رو........نگرانی اصلی من درمورد اینده بود....من حتی دکترا رو قسم دادم اگه تحصیل علی تهدید نمیشه من دارو ندم ولی همه گفتن باید دارو بخوره........حتی من از دکتر شاهرخی پرسیدم میترسم این داروها بچه هارومعتاد کنه....بهم گفت اگه دارو نخورن بچه های بیش فعال بیشتر در معرض اعتیاد هستن...جالبه دکتر گفت براساس اماری که خودش در زندان شهرها گرفته بیشتر معتادین و بزهکارها بیشفعالانی هستن که والدینشون اونها رو بازیگوش محسوب میکردن ووقتی نتونستن درس بخونن از مدرسه بیرون اومدن واز اجتماع ترد شدن و بقیه ماجرا..........
بازهم هرکسی مستقل در تصمیم گیری هست...ولی من به شخصه نمیخوام زمان رو از دست بدم .وقتی پسرم 15 ساله شد حسرت این روزا روبخورم و پسرم منو به خاطر کوتاهی کردنم مقصر بدونه.........پشت پسرم واستادم تا اخر عمرم و همه جوره درخدمتش هستم ولی اگاهانههههههههههههههههههه
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است
من احساسات شما را درک میکنم مونا جان...ولی بازم پیشنهاد میکنم روانشناس رو هم امتحان کنید. مطمئا این دکتری که شما گفتید علم شون قابل احترامه...ولی شاید اگه برید توی دانشگاه ها هم آمار بگیرید نصف بچه ها تو مدارس شیطون بودند. ما کلی بچه وحشتناک شیطون داشتیم تو فامیل مون که الان تو بهترین دانشگاه ها درس میخونن و فوق العاده باهوشن. منتها چون رمان مادرهای ما این واژه های بیش فعالی و این ها نبوده بچه ها هم دارو نخوردن! اینکه مدرسه یا فامیا به بچه ای انگ شیطون بودن میزنه دلیل بیش فعالی نیست. به هر حال من دلسوزانه اینا رو میگم و امیدوارم خدای نکرده کسی از من نرنجه...و باز هم بهتون توصیه میکنم یک جلسه مشاوره پیش آقای سلطانی تشریف ببرید. اید اگه من هم کلاس های ایشون رو نرفته بودم الان فکر میکردم دخترم بیش فعاله و می بردش پیش روانپزشک...
خدا به همه مادرها کمک کنه و صبر بده!
مونا جون وپروین جون خیلی خوشحالم که خودتون کاملا آگاهید....................
دینا خانم این روانشناسها 90درصدشون با بقال سر کوچه فرقی ندارن .....................البته استاد سلطانی جای خود دارند ............وبا توجه به شناخت کمی که از ایشون دارن هیچوقت جای راونپزشک نظر نمیدن ............ ایشون رشته تحصیلیشون کامپیوتر هست ................ودر زمینه روانشناسی بسیار مطلع ولی روانپزشک نیستن
ساری گلیم جان! شاید خیلی از روانشناس های ایرانی نتونن خوب علم شون رو کاربردی کنند ولی به نظرم این طور نسخه پیچیدن درباره یک قشر از جامعه که به نظرم خیلی هاشون دلسوزانه کار می کنند اصلا منصفانه نیست. من خودم چند نفر رو میشناسم که کمک های بسیار بزرگی به اطرافیان من کردن. نظر من هم همین بود دوست عزیز. من گفتم به نظرم بهتره دوستانی که فکر می کنند بچه هاشوت این مشکل را دارند به یک روانشناس مجرب مراجعه کنند. و پیشنهادم این بود که پیش آقای سلطانی بروند. ایشون درسته که تحصیلات شون کامپیوتره ولی مشاور بسیار بسیار قابلی هستند. به خود من خیلی بیشتر از اون که بتونم بگم کمک کرده اند.
سلام به همگی و صبحتون به خیر
مونا جون من حالا که پسرم کلاس اول شده دارم به معنای واقعی زجر میکشم همش نگرانم نتونه امسال رو پشت سر بزاره حروف آ و ب رو خوب یاد گرفته الان رسیده به د حسابی با ب قاطی میکنه معلمشون میگفت همه بچه ها همینطورن ولی من همش فکر میکنم این اینطوریه نمیدونم چه خاکی بر سرم بریزم؟
دینا جون این آقای سلطانی کجا هست؟تهرانه؟
ساری گلین جان منم دقیقا وضعیت تو رو دارم نمیدونم مشکل پسرم چیه ؟هوشش که خوبه ریتالین هم برای تمرکزش میخوره بازم تا یه چیز جدید یاد بگیره خون به دلم میکنه برای ریاضی مشکلی نداره برعکس عالیه آخه اگه از نظر هوشی مشکل داشت باید ریاضی رو هم یاد نمیگرفت خواهرم میگه اکثر پسرا همینطورن ریاضی رو بهتر میفهمن
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سر بچه های شما هم کوچک هست؟
دخت من 7 ماهشه دکتر مغز و اعصاب داره میگه چوون سر بچت کوچکه وو ن بیش فعال میشه، نمی دونم چرا ، اینقدر هم شلوغ نیست که بهش بگن، داداش من وحشتناک شیطون بوود که همسایه ها از دستش در امووون نبودن چون توو روستا بوودیم هیچکی درمورد بیش فعالی چیزی نم یدونست حالا واسه خودش یه مردی شده و مغز اقتصاده واسه خودش. اصلا هم دارو نخورد
اونقدر درگیر رسیدن به هدفت باش که درگیر هدف دیگران نشی
نه پسر من اندازه سرش کاملا طبیعی هست..........البته ببخشید سلام یادم رفت.........
دوستای گلم من پسرم رو چندتا روانشناس فوق تخصص بردم......وبهمن قراره دکتر امیری از استرالیا برگرده..حتما پیش ایشون هم میرم.............به هر حال خدا خودش کمک کنه
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است