2777
2789
عنوان

هر کی دلش از مادر شوهر پره بیاد با هم درد دل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 203747 بازدید | 439 پست
منم تو این مدت داغون شدم ولی چه میشه کرد به جهیزیم نگاه میکنم دلم میسوزه میگم تو این گرونی حداقل 30 میلیون پول جهیزیه میشه آخه من به چه امیدی اینارو ببرم و خونه کسی که دمدمیه!!مامان بیچارم با اینکه از شوهرم خوشش نمیاد و مخالفشه از هیچی واسم کم نزاشته دلم میسوزه واسش
مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
هر دم ازین با بری میرسددددد!!!!!!!!!این همه خصوصیات بد تو 1 نفر آدم!!!
تقلب دروغ توهین... خودتونجات بده تموم مشاورای عالمم نمیتونن 1همچیت آدمیوتغییربدن
If u wana go fast, go alone
If u wana go far, go together

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

abtine maman
1391/11/3 2:11 ق.ظ

.به اونورقضیه واینک فردا پدر و مادربزرگ پدربزرگو...همه اقوام بچت کیامیخان بشن فک کن و از اون مهمتر ارزش آرامش تو خیلی بیشتر از این حرفاس!

مامان آبتین جون این یکی از فکر مشغولیامه
شرایط بدیه انقدر اعتماد به نفسمو پایین آورده و منو نسبت به خانوادم بدبین کرده که واقعا احتیاج دارم برم یه مشاور بعد که خودمو پیدا کردم تصمیم بگیرم
ولی این مهریه رو نمیتونی شکایت کنی یه جوری که اول یه مدرکی ازش داشته باشی مثلا تلفنی حرف بیش بکشی و کاری کنی اونم تایید کنه و صداش ضبط کنی و یا دست خطا رو تطبیق بدین و چه میدونم این جور کارا.از یه وکیل ببرس شاید راهی باشه
نازان جان جهیزیه و دلسوزی واس این چیزا معذرت میخام خیلی بچه گانس
انگارفقط حالومیبینی اینا همش با گدشت 2ماه حل میش دنیا ک به آخرنمیرسه یکم ب آینده فک کن
انقدددد آدما میشناسم ک انتخاب دومشون خیلی عالی بوده و کلی خداروشکرکردن ک نجات پیدا کردن.
بچه ها داریم موضوع این تاپیک و منحرف میکنیم تا صاحبش نیومده بیاین تو تاپیک خودم

.

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=365190&PostID=13823909#13823909
یکی از همین آدمای خوش شانس اقوام خودمه که من همیشه به شوهرم میگفتم که ببین با اینکه عروسی کرده بود و بعد از 1 هفته برگشته بود خونه باباش بازم با یکی ازدواج کرد که از قبلی خیلی بهتره اونم حرصش میگرفت میگفت اون استثنا بوده فکر نکن واسه تو هم اینطوری میشه!!
نازان جان جهیزیه و دلسوزی واس این چیزا معذرت میخام خیلی بچه گانس
انگارفقط حالومیبینی اینا همش با گدشت 2ماه حل میش دنیا ک به آخرنمیرسه یکم ب آینده فک کن
انقدددد آدما میشناسم ک انتخاب دومشون خیلی عالی بوده و کلی خداروشکرکردن ک نجات پیدا کردن.
غمناک ونازان عزیز یه کم منطقی فکر کنید شما ها هنوز تو عقد هستید چرا میخواید خودتونو بی چاره کنید؟ عشق از دید زن یعنی محبت و علاقه و از دید مرد 80 درصد یعنی هوس
اینجوری به غضیه نگاه کنید که بعد 6 ماه که این هوس میخوابه آیا خانواده همسر و خوده همسر پایبند زندگی شما هستند با این همه مشکلات؟؟؟؟؟؟
فرشته کوچک من زمینی شد و قلبش در حال تپیدن است. قسمتتون الهی
آخه آلفان جون الان 5 ساله که باهمیم و فک کن روزی چند ساعت صحبت تلفنی و چند صد اسمس. 6 ماه که نیست
میترسم-از یه طرفی هم میگم باید برا رسیدن به خواستم بجنگم.البته بهد شناخت خونوادش الان که با من خیلی خوبه و تقریبا مشکلی نداریم به جز وقتایی که من ناراحتم و گریه میکنم که میگه با دیدن ناراحتیت داغون میشم و بحث میکنیم