2777
2789
عنوان

متولدین ابان 90

| مشاهده متن کامل بحث + 92911 بازدید | 1485 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا رو شکر من هنوز هیچ علامتی از حالت تهوع ندارم. یه وقتهایی نگران میشم که نکنه من مشکلی دارم!
راستی بچه ها، من عید دارم میرم خارج از کشور، اگه اینجا کسی هست که قبلاً مامان شده لطفاً به من بگه تو سفر چه جور مشکلی اگه برام پیش اومد نگران بشم و برم دکتر. یه کم دلشوره دارم.
خدا رو شکر من هنوز هیچ علامتی از حالت تهوع ندارم. یه وقتهایی نگران میشم که نکنه من مشکلی دارم!
راستی بچه ها، من عید دارم میرم خارج از کشور، اگه اینجا کسی هست که قبلاً مامان شده لطفاً به من بگه تو سفر چه جور مشکلی اگه برام پیش اومد نگران بشم و برم دکتر. یه کم دلشوره دارم.
ستایش جون دکترها از اولین روز پریود حساب میکنند که هفته چندم هستی .
من دکترم 23فروردین نوبت داده تا اون موقع باید صبر کنم .
من یه پسر 5/2ساله هم دارم سر این پسرم هم خیلی حالم بد بود وتهوع داشتم و قرص بی6هم برام اثرنکرد.
تازه من نمیدونستم باردارم و سرما خورده بودم آمپول پنی سلیلین و دگزامتازون زدم خیلی نگرانم . دکتر هم که زودتر وقت نمیده خیلی نگرانم
برای حالت تهوع پودرزنجبیل بپاش رو غذات . سیرابی هم شنیدم خوبه و غذاهایی که ویتامین بی6دارندمثل شیرکلم پیچ حبوبات دل وجگرکله پاچه جوانه گندم سبزیجات موزهویج اب پرتقال گوجه سیب مغزیجات
گرچه اینا برای من اثرنداره
مامانی جون

اصلاً نگران داروهات نباش. من هم قبل از اینکه بفهمم باردارم سرما خورده بودم و پنی سیلین و بتامتازون و یه آمپول دیگه زده بودم. دکتر گفت هیچ مشکلی نیست. میدونی، داروها به دو گروه تقسیم می شن. بعضی هاشون هیچ مشکلی ایجاد نمی کنن، انواع آنتی بیوتیک و آنتی هیستامین و حتی کرمهای واژینال رو دکتر گفت جزو اون دسته ایه که اصلا مشکل ایجاد نمیکنه. بیخود نگران نباش عزیزم.

یه چیز دیگه، من شنیدم که جیگر جزو خوراکی هاییه که اصلا تو این مدت نباید خورد. درسته؟

راستی چرا کسی جواب سوال منو نداد؟
سلام بچه ها خوبید

منم نی نی ام 25 ابان بدنیا میاد یه خورده شکه هستم و کم کم داره واسم عادی میشه اخه یه پسر 2.5 هم دارم و میدونم با این وروجک دوم خیلی روزای سختی رو در پیش دارم دوست دارم با شما ها دوست بشم مثل مامانای مرداد 87 که الان چند ساله با هم دوستیم دوستیمون ادامه داشته باشه

مامانی منم سرماخوردم وحشتناک ولی امروز که از دکترم پرسیدم گفت استامینوفن و اموکسی سیلین و میتونی بخوری و اب نمک قر قره کن ..........

شهره جون مطمعن باش مشکلی واست پیش نمیاد فقط سبک و سنگین نکن اصلا من سر پسرم 3 ماه اول رو تو کشتی زندگی کردم به خاطر شغل همسرم و چند بار هم هواپیما سوار شدم ولی مشکلی الحمدلله پیش نیومد
سهیلا جون

به جمع ما خوش اومدی. مرسی از راهنماییت. منم خیلی دوست دارم همگی با هم دوست بمونیم تا روزی که بچه ها دنیا بیان و بعدش هم هی با هم قرار بذاریم و از این کارا.
ببین من از یه چیزی که وحشت دارم اینه که لک بینی پیدا کنم. مخصوصا که ایران نباشم. بهم بگو اگه زبونم لال این اتفاق افتاد یا مثلا دچار درد ناجوری شدم چه کار کنم؟ خیلی خطرناکه؟
2810