2777
2789
عنوان

سرطان سینه سه گانه منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 42040 بازدید | 123 پست
سلام عزیزم چی شد رفتین پیش پزشک؟

سلام عزیزم. بله گفتن لب مرزه وتا 35 فقط جاداره .دوباره چکاب دوماهه دادن . ولی حالت دکتر ناراحت بود .گفتیم چرارفته بالا گفت 7سال وسه سال ونمیدونم هفت سال باهم میشه چندسال گفتیم 17 گفت اینهمه سال درس خوندم ک اینا روبفهمم وتوضیح نداد..ممنون ازت عزیزم .دعاکن توروخدا بیاد پایین ..مادرتون چطورن ؟روحیشون خوبه . میدونی من خوندم هرنوع دین بیماری یجور جواب میده ولی هنوز نمیدونم قرص میخوردن بهتر  بود ایا یا ن...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای خدا رو شکر که خبر بدی نداده بهتون. انشاله به حق امام حسین میاد پایین. مامانم روحیه ش خوب نبود امروز..‌ متغیره. بمیرم واسه مامانامون. انشاله هنه مریضا شفا پیدا کنن. بله اگر به تاموکسیفن جواب می داد بهتر بود. در مورد شیمی درمانی خوراکی نپرسیدین؟ داروی جدیدی نداد که این ca 15.3 رو پایین بیاره؟

الان مادرتون توچ مرحله این ؟؟مادرمن هشت جلسه درمان شدن و بعد هم پرتو ..ولی قرص بعد ازدرمان ک خیلی ها ...

یه سوال دارم غده داخل سینه اگه بدخیم باشه بعد چند سال بزرگ میشه یا تغییر نمیکنه اعلایمش چیه 

وای خدا رو شکر که خبر بدی نداده بهتون. انشاله به حق امام حسین میاد پایین. مامانم روحیه ش خوب نبود ام ...

فدات شم بازم همدردیم واین میتونه کمی از غمامون کم کنه . کاش هیچ کس نگرانی روتوچهره مامانش نبینه. فقط باید دعاکنم نمیدونم چی میشه ولی اوندفعه24 بود ایتدفعه27 .دکتر زیاد خوشحال نبود ولی..خداباید شفاش بده مادرم خیلی مظلوم بوده توزندگیش باین فامیل پدری نفهم .خدا فقط ...

این روحیه ی کم طبیعیه و شما عادی باشین باهاش .ببین مادرتون ازحال بدشیمی دراومد توی خونه نمونه هرجا ب غیر بازار و محیطای الوده ببرینش بیشترخونه خوداتون یا مهمونی ..ک احساس نکنه مریضه .توکل بخدا انشالا همه درمانشون ب خوبی میگذره .وخبرای خوب بهم بدیم . سوالی بود بپرس .راستی لبو بخوره الان .دیگه دکتر مامان گفت من درسشو خوندم نپرسیدم خوراکی رو . ولی میگن درمانا باهم فرق داره شاید روش جدیده .شما بپرس ازدکترشون کیا میخورن ؟ 

دارو هیچی نداره این نوع .انگار مثه اینه ک خداباید پادرمیونی کنه میسپارن بخدا دکترا...دعا کن برای مامانامون . بخدا من الان میفهمم سختی وناراحتی چیه .هیچ کس اینو نمیفهمه تا توش نیفته..خیلی حرف زدم. فعلا عزیزم

یه سوال دارم غده داخل سینه اگه بدخیم باشه بعد چند سال بزرگ میشه یا تغییر نمیکنه اعلایمش چیه 

عزیزم این مریضی انواع مختلف داره .ازیکی یک سال طول میکشه تا یک سانت بزرگ بشه وازیکی مثه نوع مادرم درعرض یک ثانیه پیداش شد.درحالی ک ده ماه قبل ماموگرافی رفته بود .

عزیزم منم مثل شما مامانم این بیماری رو داره موقع چکاباش میمیرم وزنده میشم خوشحال میشم باهم صحبت کنیم

نگران نباش .ان شالله که درمانشونو کامل انجام داده باشن مشکلی پیش نمیاد . بعد از درمان دارو نمیخورن ؟؟ مثه تاموکسی ؟

بله برداشتن ... و هشت جلسه شیمی شدن ووبقیشوو توکل کردیم چون تاموکسی نمیخورن 

یاسمین‌جان سرطان سینه ملا جز خوش درمان ترین انواع سرطانه و‌معمولا کامل درمان نیشه. خیلی مهمتر از نوع سلول سرطانی میزان پیشرفت اونه و اینکه به چند تا غده لنفاوی رسیده. اما کلا سرطان سینه اکه به اندام های دیگه متاستاز نداده باشه درمانش قطعیه ایشالا. مامانت پت اسکن دادند که ببینن به جایی متاستاز کرده یا نه؟

نگران نباش .ان شالله که درمانشونو کامل انجام داده باشن مشکلی پیش نمیاد . بعد از درمان دارو نمیخورن ؟ ...

چرا بااینکه سه گانه منفی هستن امادکترشون لتروزول داده الان چهار سال ونیم از عملشون میگذره