2777
2789
سلام پسر من متولد ۲۳شهریور ۹۱هست قدش ۹۵وزنش ۱۶کیلوه البته غذا کم میخوره دیوونه م کرده عاشق میوه س حرف زدنش کامله رنگهارو بلده تا ده میشمره
خدا را هرگـــــــــز فراموش مکن!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نغمه سادات رو از پوشک گرفتم ولی چون هی جایی رفتیم بستمش و خونه باز گذاشتم دچار دوگانگی شده بود ولی از اول تابستون شکر خدا دیگه میره دستشویی همش خودم باید بهش بگم وگرنه خیلی خودشو نگه میداره پی پیشو تو شلوار میکنه گاها و میگه ببخشید حواسم نبود اگه میخواید شروع کنید پوشک گیری رو لطفا یک هفته تمام خونه خودتون باشید و اصلا نگران کثیفی و نجس شدن خونه نباشید و با آرامش بهش یاد بدید و از جایزه و برچسب رو دیوار دستشویی و مایع دستشوویی هم برای ترغیب شدنشون استفاده کنید
خدایا سپاسگزارم🌺❤
سلام به همه مامانای شهریوری تولد همه شهریوریهای گلم مبارک باشه خداروشکر ما پروسه پوشک گرفتن رو انجام دادیم و ختم بخیر شد الان نزدیک یک ماهه راحت شدم ولی هنوز برای خواب شب پوشک میکنم چون شیر میخوره گاهی شبا نمیشه بازش گذاشت اونم ایشالا تا ماه اینده ردیفشم میبکنم
[smiley]s/sm_41.gif[/smiley][smiley]s/sm_41.gif[/smiley][smiley]s/sm_41.gif[/smiley]
ای بابا هیشکی نمیاد سر بزنه اینجا ؟؟؟ ما کامل پوشکو کنار گذاشتیم خداروشکر بجز یه بار اصلا شب ادراری هم نداشته پسر گلم ، اونم شب نبود تو خواب عصر بود و خوابش عمیق بود بیاین دیگه تعریف کنین از بچه ها ا
[smiley]s/sm_41.gif[/smiley][smiley]s/sm_41.gif[/smiley][smiley]s/sm_41.gif[/smiley]