2777
2789
سلام دختر منم شهریوریه 15 شهریور الان کامل حرف میزنه شعر میخونه تا ده میشماره رنگهارو بلده و یک سال میشه از پوشک و شیر گرفتمش چند روز پیش بردمش برا قد و وزن قدش 100 100 وزن 14. زیاد بخور نیست و بعضی وقتا به زور بهش غذا میدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانوما من تازه به جمعتون پیوستم . دختر من حرف زدنش خوبه اعدادو هم اکثرا مرتب گاهی بهم ریخته تا 7 میشماره ماشالله قدش خوبه ولی وزنش یکمکی کمه خوب غذا نمیخوره فوق العاده لجبازه . توی جمع اولش خیلی اذیت میکنه بعد با یه عده خاصی دوست میشه. مامانا میخوام از پوشک بگیرمش شماها این کارو کردین یا زوده ؟میشه راه حلتونو بگین توی همین تاپیک؟
خدايا شكرت
سلام خانومای گل،پسرم سه شهریور میره تو چهار سال احساس میکنم قدش کوتاهه،کسی میدونه باید چند باشه؟من خودم قدم کوتاهه،میترسم ازم ارث برده باشه😢
♥️خدايا شكرت♥️
الان یه پست دیدم از خودم کلی غصم گرفت *رز*آنلاین پست ها : 5475 عضویت:1391/11/16 1393/7/1 - 2:40 عصرگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیموبلاگارسال ایمیل سلامممممم من خیلی وقت بود اینجا نیومده بودم تولد همه نینیای ناز شهریوری مبارک باشه پسر منم با اینکه تقریبا خوب میخوره ولی وزنش رو دوازده مونده چند ماهه 100 گرم میره بالا یه چیزی میشه 200 گرم کم میکنه ----------------------------------------------------------------------------- الان پسر من 13 کیلوئه ینی تو حدود 10 ماه ، کمتر از یک کیلو وزن گرفته ولی خداروشکر سلامته و شیطون هوش و حافظش خیلی خوبه و راضیم ازش چندتا شعر بلده کلی از حیوانات رو به انگلیسی بلده تا ده درست میشماره حدود 97 سانته غذا خوب میخوره ولی یه جا نمیشینه موقع خوردن ، همش در رفت و امده فقط یه مشکل بزرگ داریم اونم همکاری نکردنش تو گرفتن پوشکه منم فعلا گیر ندادم ولی تا تولدش سعیمو میکنم بگیرم
[smiley]s/sm_41.gif[/smiley][smiley]s/sm_41.gif[/smiley][smiley]s/sm_41.gif[/smiley]