2777
2789
سلام
عذرخواهی من رو بخاطر اینکه بدون اجازه وارد کلوپ و محفل گرمتون شدم ببخشید.
.................................................................................
از وسایل سیسمونی فقط همینا مونده و تا 5شنبه سری جدید میرسه....خواهش میکنم اول از بیرون قیمت بگیرید و بعد از ما خرید کنید....دوستانی که میخوان بلافاصله بعد از گذاشتن سری جدید تو وبلاگ بهشون اطلاع بدم یا بهم اس بدن و یا تو وبلاگ کامنت خصوصی بذارن تا بهشون اطلاع داده بشه
http://www.sismoonishop.blogfa.com
..................................................................
...............................................................
انواع لباس راحتی تریکو جنس نرم بهاره با نازلترین قیمت .........از سن نوزادی تا 12 سال در طرح و رنگ مختلف دارای جنس خوب و قیمت باورنکردنی.....
قیمت مناسب دلیل بر بی کیفیتی نیست......چون مستقیما از تولیدی میارم و با سود کم میفروشم قیمتام خیلی پایینه
ارسال در تهران و به شهرستان با کمترین هزینه
http://www.ninipoosh.blogfa.com

..................................................................................................

ممنون از توجهتون
سرنوشت را کی توان از سر نوشت...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامانا
مامانای جدید خوش اومدین نینیهای خوشگلتون چطورن از نینیهاتون واسمون بگید
کاوانو بردم دکتر خداروشکر چیزیش نبود دکتر گفت بیقراریهاش مال دندون در اوردنشه
کاوان الان 8.5 کیلو هست قدشم احتمالا 68 سانته
مامانای عزیز شما از اول 6 ماهگی به نینیهاتون غذای کمکی دادین؟ اخه دکتر به من گفت این ماهم بهش ندم
راستی مامانایی که نینیهاتون شیر خودتونو میخورن از این به بعد به نینیهاتون شیر خشکم میدین همراه با شیر خودتون؟
من پسرمو خودم حموم میدم تو بغلم میشورمش روی رونم یذارمش البته یه پتو کف حموم پهن میکنم واسی پیشگیری از خطرات احتمالی
اول سرشو میشورم با یه کاسه از پیشونیش به سمت پشت سرش اب میریزم و میشورم مواظبم هستم اب تو گوشش نره بعد بدنشو میشورم در ضمن حموم دادنش هم اواز میخونم باهاش حرف میزنم که خوشش بیاد کلی هم خوشش میاد
اروین منم 25شهریور به دنیا اومده.پسرم خیلی شیطونه.من و باباشو و اطرافیان نزدیکو میشناسه.اروینم اجتماعی هستش.با همه حرف میزنه.تازه غلط میزنه.از شیر خوشش نمیاد مستقل هستش از قاشق خوشش میاد.
برای دوست داشتن وقت لازم است اما برای نفرت گاهی فقط یک ثانیه کافیست
مامان کاوان جون ماشاالله پسر گلت خوب وزن گرفته وزن تولدش چقدر بوده؟؟؟
پسر من 6800 وزنشه 66 قدشه 42 دور سرش
دکترش گفت ازین به بعد بین شیردهی خودم شیر خشک بدم که وزنش نرمال شه غذاهم فعلا گفت نمیخواد شروع کنی
قطره اهن و مولتی ویتامین هم میدم ولی اصلا شیرخشکو با شیشه نمیخوره با قطره چکون میدم بهش با عذاب
غلت هم میزنه از دوطرف داره سعی میکنه خودشو بکشه رو زمین سینه خیز بره ولی تا امروز که نتونسته
[smiley]s/sm_41.gif[/smiley][smiley]s/sm_41.gif[/smiley][smiley]s/sm_41.gif[/smiley]
مرسی رز عزیز
وزن تولدش 3.5 کیلو بود
من چون شیر خودمو بهش میدم خیلی به تغذیه خودم میرسم تقریبا هر روز سوپ قلم درست میکنم میخورم ////// بجز خونه مامانم و مادر شوشو هیچ جا نمیرم اونم خیلی کم تا هم خودم و هم پسرم ارامش داشته باشیم ////
شما هم اگه نینیتون شیر خودتونو میخورن به تغذیتون برسید مطمانا نینیتون وزن گیریش خیلی بهتر میشه

شکیبا جون من بیبی انیشتین ندارم خودم و شوشو با پسرم کار میکنیم