2777
2789
عنوان

چجوری خرج خونتونو مدیریت میکنید

10633 بازدید | 165 پست

فرض کنید روزی100 درامدتونه

میشه ماهی 2600

هفته ای 650

روزی 92 هزارو خورده ای

خب اینو چطوری مدیریت میکنید که هم خرج خونه بشه

هم دوادکتر بدون بیمه

هم بدهی

هم پس انداز

بدون وام و کرایه خونه

البته بگم این عدد ها مثال هست

میخوام کاملا واضح باشه

خب من سر ماه اکثر چیزایی که برای خونه لازم دارم میخرم. طی ماه دیگه خریدای جزئی و میوه و سبزی

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه کار از مدیریت گذشته . فقط هی شوهرم میاد خونه و یه چیزی مثلا خریده ...بعد میگه این ۴ تومن بود شده ۱۶ تومن و .... نمیگم حرفش بده ولی دیگه کفریم کرده . ای بابا مرد بسه دیگه . به جهنم چیکار کنم من 

http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1289595&PageNumber=7
بسم الله الرحمن الرحیم  سپردم به حضرت همسر ، خودش مدیریت میکنه

همسر من یه نمه ولخرج تشریف داره. قبل از اینکه حقوقشو شوهر بده خودم براش خرج میتراشم. اول هر ماه با یه لیست بلند بالا مواجهه

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!

بذار من خونه خودمو بگم همسرم ماهی 1 و 500 در امد داره 500 تومن قسط میدیم که یک تومن میمونه اون یک تومنو میریم چهار کیسه برنج میخریم دوتا روغن یه دونه چای دو کیلو گوشت خلاصه 700 تومنش پای خرج خونه میره خب تا سه ماهم استفاده میکنیم میمونه 300 تومن ک اونم حداقل پس انداز میکنیم یا میذاریم واس خرجی خونه و قبض و اینها اما ماه بعدش دیگبرنج داریم گوشت داریم.همه چی خریدیم پس این ماه اون یک تومنو پس انداز میکنیم تا سه ماه 3 الی 4 میلیون پس انداز میکنیم بعد دوباره باز یه تومن خرج خونه میکنیم راحت به نظرم کلی خرید کنی بعدش خیالت راحته واس پس انداز کردن

همینطور ک ما دهن مونو بستیم و در مورد شما قضاوت نمیکنیم شماهم حق ندارید در مورد سن ازدواج و تحصیلات من نظر بدید شما اگ بیل زن اید یه بیلی به باغچه خودتون بزنید .خود خدا هم ممنوع نکرده ازدواج تو سن پایین رو حضرت فاطمه هم ۹ سالگی ازدواج کرده ادمی ک از زندگی راضیه رو نرنجونید با حرفاتون ...بذارید یه یاد خوب ازتون بمونه🙂😏

مدیریت مالی با شماست؟ اگر آره واست توضیح بدم که خودمون چه جوری پس انداز کردیم و خونه و ماشین خریدیم

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

ما فقط 15 هر ماه و اول ماه خرید میکنیم و من از قبل چیزایی ک لبازم دارم مینویسم و اصلا سمت چیزایی ک لازم ندارم نمیرم قسط و بدهی هم ک همون اول ماه کنار میذاریم اما اخر ماه پرداخت میکنیم.یه قلک هم داریم ک هر ماه حدود 100-50 میندازم توش برا خرجایی ک پیش بینی نشده تقریبا جوابگو هس

عزیزم اول ماه تمام پول هایی که باید بپردازم رو میدم با هر چی تهش موند خودمو به شرماه میرسونم

البته اکثراااا هم کم میارم اخه چیز زیادی تهش نمیمونه

اسمش آدم است اما تو باور نکن  گاهی کاری می کند که از پس هیچ گرگی بر نمی آید ..!  
خب من سر ماه اکثر چیزایی که برای خونه لازم دارم میخرم. طی ماه دیگه خریدای جزئی و میوه و سبزی

خب اینجوری که نمیشه 

اخرش یه جای دیگه قلمبه خرج میشه

باید راه دقیق تری هم باشه

2810