2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1808498 بازدید | 290067 پست
اره،منم شنیدم شیردهی کلی لاغر میکنه

من بعدبارداریم77شدم وهرچی می خوردم نه زیادمیشدونه کم.الانم تقریباهمینطورشده،بعدیه هفته که ازرژیم دورشدم،وزنم زیادنشده وکم ترهم شده.خداکنه تاآخرشیردهی همینطورباشم،دلی ازعزادربیارم😂😂😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

صفحه اول روبخون.

عزیزم بیبین من درست میگم یا نه...اگه غلط بود اصلاحش کن ممنون

۱۰۲ رو ضربدر ۲۰ کردم منهای ۱۰۰ شد=۱۹۰۰  تا

یعنی روزانه باید این مقدار کالری رو مصرف کنم ...در هفته ام یک روز رو که بهش میگین روز فست باید ۵۰۰ کالری مصرف کنم....آره؟؟🤔

2803
سلام عزیزم خدابدنده ان شا الله زود زود خوب شی  الویت اولت سلامتیت باشه عزیزم  این رژیمای ...

سلام کالری شماری میکردم ولی استپ گرده بودم واسه همون شوک گرفتم ولی دکتر گفته هرچه زودتر باید حداقل ۱۰ کیلو بیارم پایین تا فشار رویه نخاعم کم بشه

[QUOTE=103285120]سلام گلم. الهی نباشم.چه بد طفلکی😢😢😢 مواظبش باش فسقلیو. نمیدونم اینا شیطونن یا ما ...

نه عزیزم اینا شیطونن.خداروشکر خوبه.حالا سرماخوردگیش رو مخه😵😵😵😵😵😵

گروه نارنجی❤وزن اولیه:۷۳.۸۰۰❤وزن جدید:۷۰/۷۵۰❤ وزن هدف:۵۰.🏆❤هدف اول:۶۸❤هدف دوم:۶۳❤هدف سوم:۵۸❤هدف چهارم:۵۵❤هدف پنجم:۵۲❤هدف طلایی:۵۰❤گروه بامدادخمار❤❤❤❤❤
2804

وااای دیشب شب کار بود شوهرم.

منم تالار دعوت بودیم با مامانمینا رفتم.

برگشتنی گوشیمو جا گزاشتم تو تالار. ی رب بعدش

شوهرم زنگیده ی پسر جوون برداشته 😆😆😆😆😆

شوهرم بهش گفته شمااااا😠

اونم سریع قط کرده و خاموش 😅

واااای دیشب انقد عصابش خراب بود زنگیده بود ب گوشی مامانم با من دعوا اون کی بود؟؟؟🙄

هی بهش میگم گوشیو تو تالار جا گزاشتم

باز میگفت اون کییییی بوووود؟؟؟😤😤😤😤😅

گفتم دیونه الان فک میکنی من نصف شب با مامان وبابام رفتم پیش دوس پسرم و گوشیو جا گزاشتم اخه چرت و پرت میگی😩😩😩

دیگه ساکت شد😁

خلاصله حسابی بهش دیشب خندیدما غیرتی شده بود 😆😆😆😆😆😆

شوهر# ‍ ‍پلیس نکنید 😅😅😅😅

سلام باربی های تو خونه😃                                      گروه قرمز❤️      تاریخ شروع رژیم ۱۹ شهریور       وزن شروع: ۱۱۵.۵۰۰🙄 ....۱۱۳.۵۰۰✓.....  ۱۱۲...۱۱۱...۱۰۹,600...  هدف اول رسیدم هورااااا   ۱۰۹🔓🔑...۱۰۷،۸۵۰......۱۰۶...۱۰۵،۷۰۰...۱۰۴،۳۵۰✓ ...هدف دوم۹۹🥰🔒 هدف سوم   ۸۹🤩   هدف چهارم ۷۹😍💪               هدف آخر ۷۵🔒 💃💃💃🤩🤩 ......                              یبار ب هدفم رسیدم.الان هم میتونم مطمعنم.خیالت راحت غصه منو نخور😂                              ی خانم خونسررررد و صبورم 😊             حالا تو هی بیا خودتو جلوم جر بده 😅😅😅.               نه حالا ک فک میکنم منم بی عصاب شدم از دست این شوور و بچه ها🙄🙄🙄
ناهاردرست کردم،بادمجونم خوردم😋

😁😁😁😁

من بادمجونشو نخوردم💃💃💃💃💃

گروه نارنجی❤وزن اولیه:۷۳.۸۰۰❤وزن جدید:۷۰/۷۵۰❤ وزن هدف:۵۰.🏆❤هدف اول:۶۸❤هدف دوم:۶۳❤هدف سوم:۵۸❤هدف چهارم:۵۵❤هدف پنجم:۵۲❤هدف طلایی:۵۰❤گروه بامدادخمار❤❤❤❤❤
سلام کالری شماری میکردم ولی استپ گرده بودم واسه همون شوک گرفتم ولی دکتر گفته هرچه زودتر باید حداقل ۱ ...

عزیزم پستت و دیدم😢

انشالله که زود حالت خوب میشه

صاحب خونه منم دقیقا مشکل تو رو داره

اون باید۱۵کیلو کم کنه دیشب دیدمش خیلی بهتر شده بود میگفت کربوهیدراتو خیلی خیلی محدود کرده،حدود ۳۰گرم در روز فقط

سالم خواری شدید داره

میگفت خیلی راضیه،میخوای تو هم امتحان کن

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍
2805
وااای دیشب شب کار بود شوهرم. منم تالار دعوت بودیم با مامانمینا رفتم. برگشتنی گوشیمو جا گزاشتم تو ت ...

😁😁😁😁😁😁😁

فقط هشتگ آخرش😁😁😁

سلام عززززززیزم.آخه پسرم دوتابیشتردندون نداره😐تازه میخواددربیاره،چن تادربیاره که بتونه همه چی بخوره ...

ب حرف بقیه گوش نکن😏

حداقل یا یسال و نیم شیرش بده😁

بچه تااااااااااا اخر عمر غذا دیگ میخوره.

اون شیر مادره ک فقط تا دو سال براش هست.ازش دریغ نکنی خاهر😃😃😃

سلام باربی های تو خونه😃                                      گروه قرمز❤️      تاریخ شروع رژیم ۱۹ شهریور       وزن شروع: ۱۱۵.۵۰۰🙄 ....۱۱۳.۵۰۰✓.....  ۱۱۲...۱۱۱...۱۰۹,600...  هدف اول رسیدم هورااااا   ۱۰۹🔓🔑...۱۰۷،۸۵۰......۱۰۶...۱۰۵،۷۰۰...۱۰۴،۳۵۰✓ ...هدف دوم۹۹🥰🔒 هدف سوم   ۸۹🤩   هدف چهارم ۷۹😍💪               هدف آخر ۷۵🔒 💃💃💃🤩🤩 ......                              یبار ب هدفم رسیدم.الان هم میتونم مطمعنم.خیالت راحت غصه منو نخور😂                              ی خانم خونسررررد و صبورم 😊             حالا تو هی بیا خودتو جلوم جر بده 😅😅😅.               نه حالا ک فک میکنم منم بی عصاب شدم از دست این شوور و بچه ها🙄🙄🙄
عزیزم بیبین من درست میگم یا نه...اگه غلط بود اصلاحش کن ممنون ۱۰۲ رو ضربدر ۲۰ کردم منهای ۱۰۰ شد=۱۹۰۰ ...

1940تابایدمصرف کنی،چهل تاشوحساب کن،خیلی جاهاخوردنش میچسبه😁دوروزدرهفته فسته،که شمابهتره روزی هزارتامصرف کنی،وزنت پایین اومد،کم کم،کمش میکنی

2801