2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1808498 بازدید | 290067 پست

[QUOTE=103298048]خب بچه ها من 

مبارکت باشه گلم چه عالی 😚😚😚😚

من پارسال اگه اشتباه نکنم گرفتم ۵۰ 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان گل عزیز روزتون بخیر امیدوارم حال همتون خوب باشه خوشحالم که باز همتون دور همید حالا اومدم ...

سلام عزیزم خدابدنده ان شا الله زود زود خوب شی 

الویت اولت سلامتیت باشه عزیزم 

این رژیمایی هم که گرفتی من خیلی موافق چند تا رژیم تک خوری پشت هم نیستم چون کاهش متوقف میشه 

اون دوکیلو هم که کم شده برمیگرده عزیزم 

اون رژیما رو بزار کنار و برو سراغ کالری شماری یکهفته کالری شماری کن ببین چقدر کم میکنی بعد اگه باز استپ بودی رژیم شوک رو بگیر 

امیدوارم زود زود خوب شی

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
2803
2804
@black_pearl97   عزیزم کجایی دیگه نمیبینمت تو تاپیک

همش درگیر بیماری و اینجور چیزا بودم خدا نسیب هیچکی نکنه از امروز میام پیشتون کم کم زیادش میکنم حقیقتش زیاد حالم خوب نبود مرسی ک به یادمین😔

گروه آبی ،وزن شروع: ۹۳💙وزن هدف : ۷۵💙 وزن فعلی: ۷۶.۹۰۰💙 خداکنه تا عروسی خواهرم به این وزن برسم🙂 
نگووووووووو😢سالادشیرازی هم بزار.بادمجوووووووووووون عااااااااااشقتم😋😋😋😋

😁😁😁😁😁😁منم عاشقشمممم😵😵😵😵

ببخشید دلت خواست😢😢😢

گروه نارنجی❤وزن اولیه:۷۳.۸۰۰❤وزن جدید:۷۰/۷۵۰❤ وزن هدف:۵۰.🏆❤هدف اول:۶۸❤هدف دوم:۶۳❤هدف سوم:۵۸❤هدف چهارم:۵۵❤هدف پنجم:۵۲❤هدف طلایی:۵۰❤گروه بامدادخمار❤❤❤❤❤
2805
 سلام ببینم مریضیت در چه حالههههه😁😁😁

خوبم عزیزم خداروشکر 🙃🙃🙃

سلام باربی های تو خونه😃                                      گروه قرمز❤️      تاریخ شروع رژیم ۱۹ شهریور       وزن شروع: ۱۱۵.۵۰۰🙄 ....۱۱۳.۵۰۰✓.....  ۱۱۲...۱۱۱...۱۰۹,600...  هدف اول رسیدم هورااااا   ۱۰۹🔓🔑...۱۰۷،۸۵۰......۱۰۶...۱۰۵،۷۰۰...۱۰۴،۳۵۰✓ ...هدف دوم۹۹🥰🔒 هدف سوم   ۸۹🤩   هدف چهارم ۷۹😍💪               هدف آخر ۷۵🔒 💃💃💃🤩🤩 ......                              یبار ب هدفم رسیدم.الان هم میتونم مطمعنم.خیالت راحت غصه منو نخور😂                              ی خانم خونسررررد و صبورم 😊             حالا تو هی بیا خودتو جلوم جر بده 😅😅😅.               نه حالا ک فک میکنم منم بی عصاب شدم از دست این شوور و بچه ها🙄🙄🙄

[QUOTE=103298048]خب بچه ها من اومدم خونه ترازوهم خریدم.دیجیتالی.البته ساخت ایران..قسطی ۱۲۵ هزار تومن😍😍😍😍😍😍💃💃

مبارکه😍انشالله عددای خوب روش ببینی😍

من اولین بار که ترازو خریدم همه دنبلامو که روهم ۱۲کیلوعه گذاشتم دیدم درست میاره،بعد پسرمم کهکهطمعن بودم چن کیلوعه رفت رو ترازو دیگه مطمعن شدم که دقیقه تو هم اینجوری امتحان کن

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍

[QUOTE=103285120]سلام گلم. الهی نباشم.چه بد طفلکی😢😢😢 مواظبش باش فسقلیو. نمیدونم اینا شیطونن یا ما غافلیم😵😵😵

قربونت بشم نگار جونم 😍فک کنم من غافل بودم😞

گل پسریت بهتره؟😍

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍
2801