2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735539 بازدید | 44665 پست
خب واسه من گارانتیاش تمام شده بود.راهنمای کولر راهنمای بنکه سقفی.. هه چی انداختم دور.شوهرم گفت لازم ...

کلا دیدتون به لوازم دورریختنی بازیافت باشه

و حتما زباله ها رو تفکیک کنید یه مدت سخته بعد کم کم عادت میکنیم

مثلا کاغذها رو بدید بازیافت کاغذ

پلاستیک بره به بازیافت پلاستیک

غذاهای مونده و نون خشک برای گنجشکا و سگ و گربه ها

مشما یا کیسه های فریزر رو بهم‌گره بزنید و مثل توپ بپیچید بهم که تو محیط زیستمون پراکنده نشن

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من مرخص شدم و گفتم یه خانمی بیاد کمکم کارای خونه رو کنم انگار بمب ترکیده

خب بسلامتی.میدونی من همش حرص و جوش خونه و تمیزی و سینک تمییز و .. میزنم الان میبینم واقعا هیچ چیزی مهمتر از سلامتی خودمو بچه هام و شوهرم نیست.اینکه خوش و خرم باشیم لذت ببریم.امروز برخلاف همیشه که بعد از ناهار بلافاصله میرفتم سراغ شستن ظرفا اومدم کنار خونواده.یه خونه در حد معقولی تمیز باشه کافیه.اما به یه چیز اعتقاد دارم که اگه وسایل اضافه توی خونه نباشه زودتر تمز میشه و وقت بیشتری رو میشه صرف خونواده و خودمون بکنیم.شما هم زیاد فکر خونه نکن.اول خودت بعد باقی چیزا..

خب بسلامتی.میدونی من همش حرص و جوش خونه و تمیزی و سینک تمییز و .. میزنم الان میبینم واقعا هیچ چیزی م ...

اره درسته 

این مدت کلی فکر کردم که چیا اضافیه تو خونه م رد میکنم برن لیستش تو ذهنمه😁

درست میگین

بچه ها نمیدونم کتاب جادو نظم خوندین یا نه.ماری کندو توی کتابش نوشته کلی خرید نکنید مثلا چند تا جوراب باهم نخرید و انبار نکنید...اما واقعا برای ما ایرانیا این بیشنهاد کاربرد نداره...اونم توی این وضعیت اقتصادی.بعضی از بیشنهاداتش فقط واسه مردم کشورش خوبه...یا یه جایی میگه هر چیزی که حس خوبی بهش ندارید و باعث شادیتون نمیشه بریزید دور...من خیلی چیزا دارم توی خونه که شادی اور نیستن اما با دور انداختنش دیگه نمیشه جایگزینش کنم...

بچه ها نمیدونم کتاب جادو نظم خوندین یا نه.ماری کندو توی کتابش نوشته کلی خرید نکنید مثلا چند تا جوراب ...

من وسایلای خونه م خیلی زیاده خونه شلوغه من اوایل دوس داشتم الان مدتهاس حوصله م سر میره 

ولی مگه میشه وسیله خرید یه میز کنده کاری شده که خیلی دوس داشتم پنج و نیم گفتن من اصلا دلم نمیاد بخرم

سلام به همگی

من وسط یه عالمه کارتن گیر افتادم

همسرخان هی میره کارتن میاره

و فسقله پسر تا میرم سراغ کارتنا گریه زاری راه مینداره

منم این وسط موندم حیران که چه کنم😅😅  

سلام به همگی من وسط یه عالمه کارتن گیر افتادم همسرخان هی میره کارتن میاره و فسقله پسر تا میرم سرا ...

اسباب کشی خیلی سخته اونم با بچه کوچیک اما چند تا مزیت داره:

تنوعه

ات اشغالا بیدا میشن

یه درس بزرگ میشه واسه ادم که چیزای غیر ضروری نخره

البته من فکر کنم واسه شما که خودت مینیمالی فقط مورد اول ایجاد بشه....

اسباب کشی خیلی سخته اونم با بچه کوچیک اما چند تا مزیت داره: تنوعه ات اشغالا بیدا میشن یه درس بزرگ ...

لطف داری

اما مشکل اصلی همسرمه دقیقا برعکس منه  

2810