2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1732372 بازدید | 44569 پست
من قطعا ماکسیمالیستم تا دلت بخواد وسیله بی مصرف دارم که دلم نمیاد بندازمشوبرن شعارم هم اینه که هرچیز ...

وای😲😲😲

تو تاپیک بمون کم کم ذهنیتت رو تغییر میدیم

نکنه الان یه کابینت فقط شیشه سس خالی نگهداشتی واسه مبادا

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترم كاري ب مينيمالش و اينا ندارم اما بمن تنبل انگيزه دادي برم اناقم مرتب كنم    

میخوام کنار هم باشیم تا بتونیم همیشه اتاق مرتبی داشته باشبم

با وجود بچه با وجود شوهر نامرتب و با همه ی مشغله هامون

من قطعا ماکسیمالیستم تا دلت بخواد وسیله بی مصرف دارم که دلم نمیاد بندازمشوبرن شعارم هم اینه که هرچیز ...

چ باکلاس, درست هم میگی ولی واقعیت اینه تو 99 درصد موارد چیزای غیرضروری ک نگه میداریم ب درد نمیخورن, مگه چیزی باشه ک با گذر زمان ارزشش بالا بره مث دلار 😆

هر کجا تنفر است, بذر عشق بکار...
دقیقا منم همین طور ، اعتقاد دارم الان این کارو کنم یه جایی خدا هم هوای منو داره 

خیلیها با این دیدگاه به آرامشی رسیدن که از لجطه لحظه زندگیشون لذت ببرن

چ باکلاس, درست هم میگی ولی واقعیت اینه تو 99 درصد موارد چیزای غیرضروری ک نگه میداریم ب درد نمیخورن, ...

وقتی چیزای بدردنخور و کم کیفیت رو از زندگیمون پاک کنیم

و در هرخرید فقط دنبال جنس با کیفیت و مطلوب باشیم 

بطور ناخودآگاه پس انداز کردنمون بیشتر میشه.

میتونیم هدف بزاریم که بجای خرید خرده ریزای بدردنخور تو چندسال مسافرتهای دلخواهمون رو برنامه ریزی کنیم

😄😄 خیلی باحالی مینیمال ایرانی  ببین ما خونواده پرجمعیتی هستیم  فقط نزدیکان خودم حدود ...

ما هم پر جمعتیم, مامانم فقط دو سع تا کامیون میخواد وسیله هاشو بارکنه, ولی الان زندگیا فرق کرده مث قدیم هم رفت و امد زیاد نیس, ما ک اکثرا سالی یه بار مهمونی داریم, بیشتر هم با این ظرفای یه بار مصرف کارمون رو راه میندازیم

هر کجا تنفر است, بذر عشق بکار...
وای😲😲😲 تو تاپیک بمون کم کم ذهنیتت رو تغییر میدیم نکنه الان یه کابینت فقط شیشه سس خالی نگهداشتی ...

نه من مجردم وای به حالم اگه بخوام ازدواج کنم از همین الان تو ذهنمه که خونه اتاق زیاد داشته باشه کمد زیاد اشته باشه اشپزخونم کابینه زیاد داشته باشچون قرار کلی چیز بخرم و حتی قوطی پلاستیکها یا شیشه سس و مربا رو هم نباید دور بریزم نمیدونم چرا اینطوریم ولی از زیاد بودن اشیا دور برم خیلی خوشم میاد یه اتاق پروسیله و خرت و پرت بهم ارامش میده 

اشتباهم این بود هر جا رنجیدم خندیدم فکر کردند درد ندارد ضربه ها را محکم تر زدند...
منم عاشق ساده زیستی هستم دوس دارم همه چی ساده باشه ولی ی مرضی که دارم اینه که یا ی چیزی نمیخرم یا گر ...

لیست اهداف بلندمدت داشته باش

شبیه لیستی که مینویسن تا قبل از رفتن از این جهان چه کارایی میخوای بکنی؟

مثلا یکی براش تور اروپا اولویته

یکی ساخت مدرسه تو یه منطقه خاص

یکی اقامت گرفتن تو یه کشور

یکی ایرانگردی

نه من مجردم وای به حالم اگه بخوام ازدواج کنم از همین الان تو ذهنمه که خونه اتاق زیاد داشته باشه کمد ...

ای جونم

پس باید حساب مغزتو شستشو بدیم🤔🤔🤔

اهل زیورآلات هستی؟

اهل لباس زیاد؟

الان بیشترین چیزی که داری چیه؟

ما سه نفریم

مهمون هم شاید سالی یه بار نهایتش دوتا خونواده رو دعوت کنم ولی وقتی میخوام وسایل برای پذیرایی یا برا خودمون چیزی بخرم نمیدونم چرا برا ۵۰ نفر در نظر میگیرم برای همین هم قدرت خریدم همیشه پایینه😣

شروع رژیم《13.08.۲018》 ۷۰.۱................۵۰😍
Man kheyli vaghte be in sabk zendegi mikonam ,hata toole rabetam BA adama ham paksazi kardam o adama ...

بسیار عالی

از راهکارهاتون بگید از روشی که در پیش گرفتین

که به این سبک رسیدین و در انجامش موفق بودین؟

2810