2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737411 بازدید | 44691 پست
و ظرف و وسایل اشپزخونه : 20 الی 25 بشقاب و قاشق و چنگال و ماست خوری و لیوان میگیرم 6 تا ترشی خوری 6ت ...

به نظرم پیش دستی و کارد و چنگال و 24 تا بگیر چون جمعیتتون زیاده برای پذیرایی استفاده میشه مخصوصا عید 

اگه منظورت از جا میوه ای، میوه خوریه به نظرم یکی بسه نهایت دوباره پر میکنی 4 تا خیلی زیاده

راجب قندون هم من تو فکرم این بود که با اجیل خوری یکی کنم 

مامان خودم یک ست اجیل خوری داره تو طول سال از پیاله های اون برای قند استفاده میکنه عکسشم میذارم ببین

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

و ظرف و وسایل اشپزخونه : 20 الی 25 بشقاب و قاشق و چنگال و ماست خوری و لیوان میگیرم 6 تا ترشی خوری 6ت ...

تعداد قندون بنظر بنده زیاده 

نمکدان هم همینطور 

برای ۱۲ عدد نهایت چهار نمکدان و دو قندون کفایت می‌کنه 

اگر بخوای بیشتر بخری هم چهار نمکدان چهار قندون زیاد هم هست

ققنوس

راستی یک نکته دیگه که قبلا دوستان هم اینجا بهش اشاره کردن راجب مهمانی  

معمولا مهمونی بالای 12 نفر خیلی سخته هم پذیرایی هم هزینه  . به این نتیجه رسیدیم که نهایت دو بار مهمونی میگیریم 

به این قضیه هم فکر کن ببین میتونی پذیرایی کنی یا نه 

اگه سختته الکی هزینه نکن و ظرف اضافه نگیر

12 تا استکان هم کمه همون 24 تا بخر

میگم کاش دوستان اینجا هم راجبع تغذیه و خوراکی بحث میکردن و ما استفاده میکردیم ،مثلا درباب تغذیه اینا ...

خوراکی های نا سالم تو خونه نگه ندارید 

به جای نوشابه هم دوغ بخورید

میگم کاش دوستان اینجا هم راجبع تغذیه و خوراکی بحث میکردن و ما استفاده میکردیم ،مثلا درباب تغذیه اینا ...

اگر براتون مقدور هست بطور کلی خرید شیرینی جات و نوشابه رو حذف کنید اگر براتون مقدور نیست مدلشون رو عوض کنید نوشابه زیرو بخرید یا لاکیدو که با استویا شیرین شده

شیرینی رو با شیرینی های کم کالری تر جایگزین کنید یا یک مدت شیرینی رژیمی بخرید 

از حجم چربی و شکر غذا کم کنید و پروتئین ها رو بیشتر مصرف کنید 

فست فود های بازاری رو با فست فود های خانگی جایگزین کنید 

بعضی محصولات رو بصورت نیمه آماده تهیه کنید و در منزل داشته باشید 

ققنوس
هایدی جان برای سوپ همون دوتا ملاقه سرویس قاشق چنگال برام مناسب اره عزیزم سوپ یا اش سرو کنم‌ملاقه اش ...

ممنونم عزیزم برای اینکه اسکرین بگیرم دوباره نکات و مینویسم♥

دیس چینی سنگینه و شیشه و ارکو بهتره 

سه تا کفگیر و سه تا ملاقه  برای 12 نفر کافیه 

ولی ناراحت نباش اون دیس شیشه ای یه روزی به کارت میاد ریسک شکستن داره

مال ما یکبار وسط سفره خود به خود شکست فکر کنم سرد و گرم شده بود 

تعداد ظروف بنده با توجه به اینکه بنده ۱۸ سال زندگی متاهلی دارم و مطمئنن مهمان منزل من بیشتر از یک تازه عروس هست

ظروف غذا خوری شامل پلو خوری ،خورشت خوری ،پیش دستی ، پیاله و لیوان نوشابه خوری ۲۴ عدد

قندان ۲ عدد

لیوان شربت خوری ۱۸ عدد

پارچ دو عدد

فنجان چای ۱۸ عدد

نمکدان ۴ عدد

مرغ خوری چهار عدد

ظروف بزرگ پذیرایی شامل میوه خوری، آجیل خوری ، شیرینی و شکلات خوری هرکدام یک عدد

قاشق و چنگال غذا خوری ، کارد و چنگال میوه خوری هر کدام ۲۴ عدد

دیس برنج شش عدد 

کفگیر ۴ عدد 

ملاقه بزرگ ۲ عدد

نی شربت خوری ۱۸ عدد

ملاقه کوچک برای آب مرغ ریختن دو عدد ( چهار تا باشه برای من بهتره )

انبر سالاد دو عدد

قاشق چایخوری ۱۲ عدد

نعلبکی توی سرویس هم بعنوان ظرف پنیر و کره صبحانه استفاده میکنم یا توش خرما میریزم ۱۲ عدد

کاسه آبگوشت خوری ۱۲ عدد

کاسه گرد بزرگ سالاد خوری ۳ عدد ( برای آش هم استفاده میکنم ازش)

برای بقیه موارد حضور ذهن ندارم سوالی بود در خدمتم

ققنوس

با نظر های دوستان برای جهزیه موافقم....

من خودم به عقب برمیگشتم سرویس چینی نمیخریدم!

ارکوپال میخریدم هم سبک تره و همه ایتم هاش استفاده میشه

سرویس چینی من ی قوری و ۱۲تا فنجون و نلبکی  و دوتا قندون داره که تو این سالها کلا چندبار استفاده شدن،شایدم من راحت نیستم برای استفادشون و الیته خب ادم سرویس کریستال چای خوری میگیره دیگ نیاز هم نیست چینی!

و سرویس قاشق چنگال هم چندمدل قاشق کوچیک داره و نیاز نیست همش

دوستی که گفتن چهارتا ظرف میوه!منظورشون میوه خوریه؟اگه اره که خب یدونه کفایت میکنه

۶ تا مرغ خوری و۶ تا دیس زیاد نیستمن خودم دارم ولی شما اشتباه من نکندو قلم هم دست نگه دار مثلا ۳ سال ...

ما کلا طوری هستیم معمون زیاد میاد 🥲

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
عزیزم من جهیزیه خیلی خوب خریدم یعنی فقط دنبال چیزایه کاربردی بودم و مارکهای عالی و کل جهیزیه ام پدرم ...

عزیزم همه چی به عهده ی همسرمه وسایل سنگین و برقی و ظرف و ظروف و وسایل چوب همه و همه ب عهده ی همسرمه و پدرم اگه دوست داشت میتونه بده نداشت هم نمیده . یخچال ساید بای ساید و لباسشویی هردو مارک الجی برداشتیم جارو برقی هیتاشی میخام بردارم فر گلچین فر مد نظرمه اگه شما مارک بهتری میشناسید پیشنهاد کنید چرخ گوشت و ایناهم پارس خزر . من اندازه ای که میدونم بدردم میخوره میخام خرید کنم نه بیشتر نه کمتر . 

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
12 تا استکان هم کمه همون 24 تا بخر

عزیزم 12 تا استکان میخرم 12 تاهم استکان سنتی فامیل ما بیشتر از سنتی استفاده میکنن

تعداد ظروف بنده با توجه به اینکه بنده ۱۸ سال زندگی متاهلی دارم و مطمئنن مهمان منزل من بیشتر از یک تا ...

ققنوس جان ملاقه کوچیک برای آب مرغ ندارم الان که گفتید تشویق شدم بگیرم چون در کنار مینیمال بودن برای من کدبانوگری ام مهمه

الان به ذهنم رسید برای سرو بورانی ها هم گزینه خوبیه

شادی صدام کنید
ققنوس جان ملاقه کوچیک برای آب مرغ ندارم الان که گفتید تشویق شدم بگیرم چون در کنار مینیمال بودن برای ...

بله من برای سرو بورانی

آب مرغ

اگر غذا چند مدل باشه برای سرو خورشت 

از ملاقه کوچک استفاده میکنم قبلا دوتا کافی بود چون ظروفم ۱۲ نفره بود تو چند سال اخیر تعداد مهمان ها بالا رفت و تعداد ظروف از ۱۲ به ۲۴ نفره ارتقا پیدا کرد بنابراین ملاقه ها هم کمه برام و باید دو عدد دیگه تهیه کنم

ققنوس