2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737296 بازدید | 44691 پست
ددرمورد جمله اولتون بشدت موافقم. چون سری های قبل که سفره یاروضه داشتم تعدادکمتربود بنابراین لازمم نم ...

انشالله به سلامتی

درسته منم تو خونه قبلی کابینتم کم بود از خیلی از نیازام چشم‌پوشی میکردم

دخترخاله منم میگفت همسایه‌م از خواهرام بهم نزدیکترن،حالا متوجه شدم اغراق نمیکرده😅

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚
ممنون عزیزم💚راستش سه دفعه‌ست دارم تلاش میکنم امضامو عوض کنم نمیدونم چرا ثبت نمیشه

احتمالا مثل همیشه ایراد از سایته

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خروجی این هفته 🗑

ماسک ورقه ای /دیگه جایگزین نمیشه

یه مقدار حنا /خیلی کهنه بود استفاده هم نمیکردیم

یک جفت جوراب پارازین پاره

دوتا پد کانسیلر نو هدیه دادم

ورودی یک ریمل برای مامانم /ریمل خودمم اخراشه تموم بشه از مال مامانم استفاده میکنم 

چون مامانم خیلی دیر به دیر میزنه میمونه خشک میشه

شبتون بخیر دوستای گل‌؛ 

قبولی فرزندان دوستانی که مارو هم در خوشحالی خودشون شریک کردن رو تبریک میگم، امیدوارم همیشه خوشی و شادی برای هممون باشه و از شنیدن و دیدن خوشی دیگرانم شاد بشیم. 

🗑️قرار بود هفته ی آینده خروجی این ماه رو داشته باشم ولی دیروز متوجه شدم که ۵شنبه ی آینده جلسه ی کاری داریم و خونه نیستم، امروز دست بکار شدم، کل خونه رو حسابی سابیدم و کمدا و کشوها رو مرتب کردم، خروجی هم داشتم؛ 

✅یک جفت جوراب 

✅یک دست لباس فرم سال گذشته

✅یک کفش

✅یک صندل 

✅یک کتونی 

✅یک شلوار جین

✅یک شلوار خونگی 

✅یک کیف 

✅یک جارو نپتون

✅شلوارک و زیرپوش همسر

همه ی موارد ذکر شده در زمان استفاده نهایت خدمت رو بهم کرده بودن، همشون رو شستم و تمیز کردم گذاشتم تو نایلون تا برسونم دست صاحبان بعدی. 

📌همچنان هیچ ورودی لباسی ندارم، سعی میکنم برای پاییز و زمستون پیش رو هم چیزی نخرم. 

ورودی؛ 

✔️یک جارو نپتون

سلام دوستان من چند روز نبودم برای دخترم وسایل خوابگاهش رو آماده میکردم کلی ورودی داشتیم و کلی خروحی از خونه برداشتم براش.چه کیفی میده خروجی دادن .تقریبا اتاقی که توش بود وسایلش که سبک شد بقیه وسایلش رو هم برداشتم انتقال دادم اتاق اون یکی دخترم یک اتاق خالی شد ‌فقط فرش و آینه موند .😍

دخترم میگه آخرش میدونستم منم خروجی میدی😀😀

خروجی امروز🗑

یدونه رژ مدادی که تموم شد

از خونه ویلاییمون هم یه نایلون پر وسایل پیدا کردم که رفتن خروجی

چندتا قاشق و چنگال یکبار مصرف

یه عالمه ماسک از زمان کرونا(خیلی بی کیفیت بودن)

چند تا ژل ضدعفونی تاریخ گذشته

یدونه نمکدون که توش اکلیل ریخته بودم

یه بسته نمک کهنه

گونی و کیسه برنج

یک ظرف نگهدارنده 

کاغذ باطله 

فندک خراب

و...