2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737028 بازدید | 44690 پست

دوستان دچار سوبرداشت نشید من دکتر برام ختم بارداری داد نمی خواستم کورتاژ شم تو نت جستجو کردم با اب جعفری سقط کردم وکارم به بیمارستان نکشید منم  نثل مادر دوست مون چشمی می خوردم روزی دو سه استکان خوردم تا سقط کردم لطفا هر اقدامی خواستید بکتید تحقیق کنید که مدیون نشم.این صرفا تجربه من.

مارتین جان خانم های باردار خیلی به خوراک شون،نشست وبرخاست شون وچیزای دیگه دقت می کنند نگران نباش

در مورد ظروف استیل هایدی جان مادرم می گفتند تو بازار روز شهر ما که خیلی شهر کوچیکیه هست من تو پیج فروشگاه مرکز استان مونم دیدم پس قاعدتا باید بقیه شهرها هم داشته باشتد

شادی صدام کنید

کمی قبلتر گفته بودم دخترم یه پک اسباب بازی هدیه گرفت که مشابه اش داشت منم گذاشتمش کنار هربار یه تیکه اش هدیه بدم چون اجزاش کاملا مستقل از هم هستند 

خلاصه

امروز یه قرار دوستانه دارم یه آیتم اش کادو کردم ببرم برای بچه دوستم [تولد وجشن بچه اش نیستا]همین طوری در حد یه هدیه کوچیک.

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان کسی میدونه کامنتهامون تو تاپیکهای دیگه رو چه طور باید پاک کرد؟ آیا میشه ؟

سه دقیقه وقت داری پاک کنی 

در غیر این صورت باید نی نی یار رو زیر اون پستت تگ کنی 

ولی اگه این زمان نبود و میشد پاک کرد من اولین کاری که میکردم این بود که پیامهای غیرمرتبط با این تاپیک رو پاک میکردم که هر پستی میمونه مفید و مخصوص این تاپیک باشه 

❌لایک❌

دوستمون که گفتن سنگ کلیه دارن ،براتون ارزوی سلامتی میکنم 💫

ظروف استیل دیدم تو مغازه ،هنوزم هستن....

امروزم طبق روال ،جارو زده شد،گردگیری و پاک کردن انجام شد

دستشویی و بالکن و سینک شسته شدن✨

همه جا مرتب و تمیزه✅خروجی نداشتیم

دوستمون که گفتن سنگ کلیه دارن ،براتون ارزوی سلامتی میکنم 💫ظروف استیل دیدم تو مغازه ،هنوزم هستن....ا ...

گفته بودم بالکن و کمتر میشورم،چندروز پیش شسته بودم.ولی چون طبقه بالا بنایی داشتن گچ و اینا ریخته بود ..دوباره شستم

خروجی امروزم 

✅️سایه ای که مال خرید عقدم بود دوسال بود تاریخش گذشته بود 

✅️یه رژلب که خشک شده بود 

✅️یه دونه بلندر کانسیلر 

✅️یه جفت جوراب خودم کهنه شده بود 

ورودی 

✅️ دوتا قطره گوش 

✅️مکمل فولیکوژن برای تقویت مو 

خروجی ظروف درب دار مخصوص فریزر

چند تایی داشتم که بدلیل مصرف زیاد حالت کهنگی گرفته بودن و دیگه نمی‌تونستم استفاده شون کنم

همه رو جمع کردم می‌بخشم به عزیزی که بدلیل شغلشون خرده ریز ابزاری دارن و استفاده شون همین مدل ظرف هست

برای فریزر دوباره سراغ پلاستیک زیپ کیپ رفتم 

ققنوس
بایدی نداره دقیقا بوفه همون ویترینیه که هممون تو این گروه ازش متنفریم😂غیر از بحث مینیمالیسم به مسائ ...

دقیقا باز باید ظروف جدید میخریدم 😂فعلا بیخیالش شدم تا بعد ببینم چی میشه 

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋
انشالله هرچه زودتربه خونه دلخواهتون برسین وهمیشه روضه ومولودی سفره توش باشه که بشدت برای من انرژی زا ...

ممنونم از دعای خیرت عزیزدلم، ان شاءالله هرچی خوبی برای کسی میخواید خداوند هزاران برابرش رو تو زندگی بهتون برگردونه هموطنم نازنینم 

❌لایک❌
میشه بیشتر توضیح بدی یعنی هیچ وسیله ای نمیخرید؟ بعد اینکه بدتون نمیاد وسیله هایی که یکی دیگه استفاده ...

نه گل همیشه بهارم ؛ نمیخریم . نه مثه هتله دیگه ؛ ظروف و وسیله ها که همه واقعا به روز و تمیز هستن ؛ شستشوی اولیه و گردگیری و جارو میزنم . رو تشکی و رو بالشی  میندازم . مبل ها رنگ روشن هستن کاملا تمیزن مشخصه شستشوی دوره ای دارن چون اگه مبل روشن تمیز نشه نشون میده . قبل از ورود هم خودشون همه جا رو تمیز و ضدعفونی میکنن . بعد خب مهمه که از کدوم املاک و توی کجای شهر خونه بگیرین . و اینکه من کلا وسواس ندارم ‌دورت بگردم . 

آغوش َت بهارنارنج شیراز ؛ سبز و پر سخن ... و دلم گنجشکی سرمست از عطر طُ ست 🍁
من تو یه مطلبی دیدم دمنوش کاکل ذرت هم برای پاکسازی اون دم و دستگاه خیلی خوبهراستی یه چیزی میخواستم ب ...

ممنون عزیزم💚

راستش سه دفعه‌ست دارم تلاش میکنم امضامو عوض کنم نمیدونم چرا ثبت نمیشه

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚
خواهش میکنم عزیزم انشالله که نتیجه بگیرین و خبر سلامتیتونو خیلی زود بیاین بهمون بدین 💚

انشالله ممنون از دعای خوبتون

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚