2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من زود پز برقی دارم یعنی عاشقشممممممم اون نباشه کلا کارم لنگه در آشپزی .در وقت انقد صرفه جویی میکنه ...

سلام عزیزم زودپز برقی از همونا که آرام پز و بخار پز داره اونارو میگید ؟؟؟؟

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره

برای سه چهار روز میخوام برم خونه خواهرم

لباسایی که جمع کردم:سه دست لباس مهمونی بیرونی برای دخترم،که ی دستشو رفتنی میپوشه

سه دست هم لباس خونگی و سه تا لباس زیر

لیف و حوله کوچیک برای دخترم

دو جفت کش و دوجفت گیره و شونه برای دخترم

دوجفت جوراب

برای خودمم ی شلوار  و تیشرت خونگی،ی جفت جوراب،تینت و مسواک و عطر ،عینک افتابی 

و مانتو و شلوار و شال کفش هم یک دست که رفتنی میپوشم✨

ی تیشرت نو هم داشتم خونه میبرم برای خواهر زادم،چون دوستش داشت

بیزحمت بعدا اگه فرصت کردین نظرتون رو در موردش بگید. من هنوز برا گرفتن زودپز دو دلم و نمیدونم برقی به ...

من هردومدلشو دارم.بنابر تجربم میگم اگرسرعت عمل مهمه براتون برقی بهتره ولی اگرمزه مهمتره روگازی بخرین. توی برقی ها حس میکنم گوشت وخورشت یه مزه پلاستیک مانندی میده.

لطفالایک نکنین. 
مبارکت باشه عزیزمدرسته هایکلاس خیلی راحت تمیز میشه ولی از پاکچوب گرونتره واقعا به صفر رسیدیم همینم د ...

الان ترکیبی با سفید میخواید بزنید؟ 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

✅️ورودی یه دست لباس برای دخترم هدیه.مناسب 

✅️تا دخترم خواب بود رفتم سراع لب تاب یه فایل کامل پاک کردم.بقیه عکس ها دسته بندی کردم وفایل پاک کردم.

✅️تو گالری گوشی هزار وپانصدتا عکس بود که پاک کردم ۶۰۰موند که اونم یه روز دیگه می ریزم تو لب تاب دسته بندی می کنم وپاک می کنم.

شادی صدام کنید

سلام دوستان خروجی های من

یه مانتو مجلسی از سال ۹۶ که برام تنگ شده بود

یه مانتو از سال ۹۶ که مدلش قدیمی شده چند سال بود نپوشیده بودمش ولی چون نو بود نگه داشته بودم

یه مانتو واسه دو سال پیش که به اندازه پوشیده بودمش

یه شال واسه ۳ سال پیش که دیگه طرحش قدیمی شده بود

۳ تا روسری سایز کوچیک که دیگه این سایزی نمی پوشم

یه روسری از سال ۹۷ که از اولم دوسش نداشتم و کاملا نو هست

۳ تا شیشه عطر که تموم شدن

یه تاپ حریر که ازش استفاده مفید رو کردم

یه تی شرت مشکی که بور شده بود

یه تی شرت که چند سال پیش هدیه گرفته بودم ولی الان دیگه برام کوچیک شده

یه مانتو کتی واسه سال ۹۷ که کلی پوشیدمش هنوزم کاملا نو دیده میشه ولی دیگه ازش خسته شدم

یه مانتو جلو بسته واسه ۳ سال پیش که به اندازه کافی پوشیدمش ولی بازم قابل استفاده هست

یه شومیز که دو سال پیش واسه یه مجلسی خریده بودم ولی یقه ش خیلی کیپه اذیتم میکنه

یه شومیز واسه ۳ سال پیش که اینم خوب پوشیدمش هنوزم قابل استفاده ست ولی من دیگه دوسش ندارم

یه کیف که سال ۹۶ واسه دانشگاهم خریده بودمش خیلی ام دوسش داشتم ولی دیدم توش پوست پوست شده بنابراین میره خروجی

مبارکت باشه عزیزمدرسته هایکلاس خیلی راحت تمیز میشه ولی از پاکچوب گرونتره واقعا به صفر رسیدیم همینم د ...

ممنونم عزیزم

بدنه کابینتهای ما هم پاک چوب هست فقط درها های کلس هست 

انشالله بتونید بهترررررین کابینتها رو بزنید و با دل خوش برید خونه جدید 😍😍😍😍

امروز دوتا کابینت پاکسازی شد👌🏻

اول کامل خالیشون کردم٫کابینت و لوازم رو تمیز کردم٫خروجی ها رو جدا کردم٫مجدد چیدم✨

با وجود وقفه هایی که دخترم ایجاد میکرد و کابینت هم لوازم زیادی داشت باز هم کلا نیم ساعت طول کشید که برای من تایم مناسبیه 🤌🏻

❌خروجی :

✓دو تا ظرف لعابی(یادگاری بود و خیلی دوستشون دارم اما لبه های پریده و خیلی تیزه)

✓سه تا ظرف سفالی که برای ماست بود(از اولشم کارایی نداشت و جهت ناراحت نکردن همسرم یک ماه نگهشون داشتم چون دوستشون داشت)

✓یک ست دوتایی ظرف ،قاب و قدح میگن بهش فکر کنم(دوستشون نداشتم و لبه یکیش یه کوچولو پریده بود)

امروز دوتا کابینت پاکسازی شد👌🏻اول کامل خالیشون کردم٫کابینت و لوازم رو تمیز کردم٫خروجی ها رو جدا کر ...

ماهم ی ظرف سفالی ماست داریم،دقیقا همسرم دوستش داره و گفتم فعلا بمونه تا بعدا ی بلایی سرش بیارم😁

یه داروی گیاهی تموم شد ظرفش رفت خروجی، فعلا جایگزین نمیشهیه روغن گیاهیم برای ماساژ بود اونم تموم شد ...

سلام دوستان 

به قول یکی از دوستان خیلی جلو خودم گرفتم پست هاتون لایک نکنم

میشه در مورد غذاهایی که می پزید بگین که چی درست می کنید که مواد فریزری نخواد یا کم بخواد

آخه منم دوست دارم فریزرم خلوت باشه ولی می ترسم پشیمون بشم تنوع غذا کم بشه و اینکه برای تهیه مواد غذایی وقت کم بیارم

البته که نسبت به قبل کمتر شده حجمش،😅