2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست

دوستان عزیزم اگه راهکاری برای افزایش انرژی بدن دارید بفرمایید 

منم مثل کاربر انسانیت خیلی کم انرژی هستم اگه بخاطر گزارش دادن اینجا نبود شاید منم هیچ وقت حوصلم نمیگرفت پاکسازی انجام بدم😅

امروز چون هوا خوب بود رفتم سراغ بالکن 80 درصد کارها انجام شد. الان منو گل هام برای زمستون آماده ایم😌 

مقداری شاخه و برگ و بذر و یک نعلبکی که به عنوان زیرگلدونی استفاده میکردم رفتن خروجی

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببینید باید بدونید بدن شما دچار کمبود چه ویتامین هایی هست حتما به صورت معمول ماهی یکبار ویتامین دی پنجاه هزار ،دوروز در هفته ویتامین ای و دوروز دیگر امگا تری مصرف کنید. اهن بدنتون حتما باید با آزمایش مشخص بشه تا نوع قرص اهن مورد نیاز رو مصرف کنید. ولی به سردی خوراکهایی که بخصوص تو این فصل میخورید توجه کنید نارنگی ترشی یا هرگونه خوراک ترش و اسیدی همچنین طبع سرد مثل لبنیات رو کاهش و یا حتما همراه با مصلح مصرف کنید. فعلا به طور موقت یه لیوان گلاب رو گرم کنید و یک قاشق مر زعفران به اون اضافه کنید داخل یخچال بذارید و هر یک ساعت یک جرعه بنوشید. 

سلام امروز کمد دیواری رو یه بار دیگه مرتب کردم. از وقتی که جابه جا کردیم فرصتش برام پیش نیومده بود. ...

منم به خاطر شرایطم هربار دکتر رفتم داروهامو تغییر داده و یه عالم دارو رو دستم مونده... این دفعه هم یه عالم دیگه ... شهر خودمون میدادیم داروخونه ولی اینجا موندم چه کنم... دکتر گفت بده بهداشت . به افرادی میده که توانایی خرید ندارند .

خروجی

چهار عدد ظرف نگهدارنده غذا 

کدر شدن می‌بخشم به عزیزی که تو مغازه ش خرده ریز داره و این ظرفها رو بعنوان نظم دهنده استفاده می‌کنه

یکماه بود کنار گذاشته بودمشون و نیازشون حس نشد پس ورودی هم در این زمینه نخواهم داشت

ققنوس

شبتون بخیر دوستان. 

خروجی های این دوهفته؛ 

✔️یک تیشرت که دیگه چندجاش سوراخ شده بود. 

✔️یک لباس زیر. 

✔️موهامو کوتاه کردم (زودتر خشکشون میکنم و وقت کمتری ازم میگیره). 

تو محل کارمم تاجای ممکن رفع انباشتگی شده و هرچی مونده مورد استفاده س. 

دوستان عزیزم اگه راهکاری برای افزایش انرژی بدن دارید بفرمایید منم مثل کاربر انسانیت خیلی کم انرژی هس ...

من عصر ها یه شات اسپرسو میخورم☕

جهت دوپینگ😁

از ۸ صبح بیدارم تا ۱۲ شب

اگه قهوه نخورم نمیتونم سر پا بمونم🥴

دوستان عزیزم اگه راهکاری برای افزایش انرژی بدن دارید بفرمایید منم مثل کاربر انسانیت خیلی کم انرژی هس ...

آزمایش بدین اصولا وقتی بدن کم انرژی میشه یه چیزی توی بدن تعادلش بهم خورده

منم اهنم خیلی پایین بود امپولش رو زدم الان پرانرژی شدم

آزمایش بدین اصولا وقتی بدن کم انرژی میشه یه چیزی توی بدن تعادلش بهم خوردهمنم اهنم خیلی پایین بود امپ ...

اهنم پایین بود چند ماه قرص خوردم فرقی نکرد🙁بازم باید ازمایش بدم ببینم چجوری شده

اهنم پایین بود چند ماه قرص خوردم فرقی نکرد🙁بازم باید ازمایش بدم ببینم چجوری شده

من چند هفته پیش رفتم پیش فوق  تخصص خون 

ایشون گفتن بدنت ،آهن خوراکی رو جذب نمیکنه 

گفتن تازمانی که پریود میشی این مشکل رو خواهی داشت

ولی بازم از یه فوق دیگه وقت گرفتم ببینم ایشون چی میگه

کمبود آهن به شدت آدمو بی حال میکنه باید حتما درمانش کنم

من چند هفته پیش رفتم پیش فوق تخصص خون ایشون گفتن بدنت ،آهن خوراکی رو جذب نمیکنه گفتن تازمانی که پری ...

به منم دکتر گفت حتما با قرص اهن فولیک اسید بخورم یا ففول بخورم که جفتشو باهم داره  . گفت همیشه هم بخور چون پریود میشی انگار میریزی دور 😶😂

تازه داشتم اینجا دوستای جدید پیدا میکردم ولی آدم کم شانس همیشه کم شانسه 😔

عزیزم ناراحت نشو 🥹 بحث های متفرقه تعداد صفحات و زیاد میکنه بعضی از دوستان هم بخاطر روش زندگیشون کم صحبت هستن اینجوری اون بنده خدا ها هم اذیت میشن♥