دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ببینید باید بدونید بدن شما دچار کمبود چه ویتامین هایی هست حتما به صورت معمول ماهی یکبار ویتامین دی پنجاه هزار ،دوروز در هفته ویتامین ای و دوروز دیگر امگا تری مصرف کنید. اهن بدنتون حتما باید با آزمایش مشخص بشه تا نوع قرص اهن مورد نیاز رو مصرف کنید. ولی به سردی خوراکهایی که بخصوص تو این فصل میخورید توجه کنید نارنگی ترشی یا هرگونه خوراک ترش و اسیدی همچنین طبع سرد مثل لبنیات رو کاهش و یا حتما همراه با مصلح مصرف کنید. فعلا به طور موقت یه لیوان گلاب رو گرم کنید و یک قاشق مر زعفران به اون اضافه کنید داخل یخچال بذارید و هر یک ساعت یک جرعه بنوشید.
سلام امروز کمد دیواری رو یه بار دیگه مرتب کردم. از وقتی که جابه جا کردیم فرصتش برام پیش نیومده بود. ...
منم به خاطر شرایطم هربار دکتر رفتم داروهامو تغییر داده و یه عالم دارو رو دستم مونده... این دفعه هم یه عالم دیگه ... شهر خودمون میدادیم داروخونه ولی اینجا موندم چه کنم... دکتر گفت بده بهداشت . به افرادی میده که توانایی خرید ندارند .