2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739050 بازدید | 44705 پست

خب امروزم طبق برنامه روز تمیز کاری بود✨همه جا برق بورقی شد😁✅

خروجی:ی جفت جوراب و دوتا گیره دخترم.دوتا عروسک نمدی کوچولو هم خودش از بالکن انداخت پایین ،خیلی زود برداشته بودن✅

سلام خوشگلای من

درراستای شلوار جین که اکثرا هم عقیده بودید بامن و علاقه ای به استفاده از شلوار جین نداشتید 

حالا بیاید نظرتون درمورد مانتو جین بگید😃🙏

من یه جین جنس عالی زرد کوتاه دارم 

که کم پوشیدم 

الان هوا سردشده اوردم دم دست 

یبارپوشیدم دیدم مثل چوب تو تنم وامیسته🤣

تارسیدم خونه سریع دراوردم 

ینی خروجش باید بدم ؟

دیگه هم جین نمیخرم هیچچچچ وقت

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خوشگلای مندرراستای شلوار جین که اکثرا هم عقیده بودید بامن و علاقه ای به استفاده از شلوار جین ند ...

من تا حالامانتو جین نداشتم فقط قبلنا یه کت جین داشتم که بعدا جایگزینشو نخریدم بنظرم اگه دوسش نداری و تصمیمت قطعیه که دیگه اصلا نمیخری بده به یکی

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
سلام خوشگلای مندرراستای شلوار جین که اکثرا هم عقیده بودید بامن و علاقه ای به استفاده از شلوار جین ند ...

سلام عزیزم...من عاشق شلوار جینم🙈🙈🙈چون با همه چیز ست میشه...الانم یدونه دارم که کهنه شده باید برم بخرم که فرصت نمیشه...در مورد شلوار شما ۶م به نظرم اگه واقعا باهاش راحت نیستی خروج بده

همه چیز بستگی به خودت داره عزیزم 

حتی به حس خودت 

اگه دوسش نداری بذار خروجی 💕

من هیچوقت مانتو جین دوست نداشتم 

❌لایک❌
ممنون هیدوا دوست خوش قلبم ندیده دوستتون دارم معلومه دلتون دریاس .خیلی داغونم دیروز چسب گذاشتیم هنوز ...

عزیزم اگر تو تله نیفتاد دستی بگیرینش

اگه میدونین کجاس که کارتون راحت تره. یه کم وسایل اطرافشو جا به کنین. یه جاروبرقی هم آماده داشته باشین البته اگر موش کوچولوعه

با جاروبرقی راحت میشه گرفتش. من یه بار تنها بودم موش اومد داخل خونه با جاروبرقی گرفتمش.  البته اینقدر وسایلمون کم بود بینوا جایی پیدا نمیکرد قایم بشه. شاید به نظر مرگ زجرآوری باشه ولی از چسب فکر کنم بهتره 

چقد دوست دارم این تاپیک یه گروه بود تو ایتا یا بله که راحت میتونستم روزی دو سه بار بهش سر بزنم . آخه هیچ پیامی از عزیزان رو نمیشه سرسری ازش گذشت بعد هم از این همه صفحه اش حدود ۲۵۰۰ تا نخونده دارم چقدر دوست دارن تک تک صفحاتش رو بخونم از اول تا اینجا . 

دوتا هم از این این گرفته چون خیس بودن دیگه عکس نگرفتم ازشونخودم از این میگفتم بگیره که قبول نکرد

هایدی جان اینا شیشه ای هستن؟

با احترام به نظر تو دوست قشنگم منم قرمزه رو بیشتر خوشم اومد. البته ترجیح خودم شیشه کاملا ساده هست ولی قرمزه رنگش زنده تره 

هایدی جان اینا شیشه ای هستن؟با احترام به نظر تو دوست قشنگم منم قرمزه رو بیشتر خوشم اومد. البته ترجیح ...

بله شیشه هستن 

عــه 😅😅😅😅خب پس وقتی دوستای مینیمالم قرمزه رو پسندیدن دیگه حرفی نمیمونه😍😁

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

ورودی دوتا قابلمه چدن

تعدادمون کم شده 

قابلمه های قبلی برامون بزرگ بود

6ماه وقت گذاشتم ببینم نیاز واقعیه یا هیجانی، دیدم واقعا نیاز دارم

تو این زمینه خروجی ندارم چون به قابلمه های قبلی در صورت اومدن بچه های بزرگم نیاز دارم🫣😁

❌لایک❌