در کل زندگی مینیمالی داره
نمیتونم بگم مثه عمه م در عین پولدار بودنش مینیماله
ولی تو وسع خودش و با توجه به سنش (85سال )
عالیه،عالی
در مورد خرید مواد غذایی برای خودش خیلی خوب عمل میکنه
اصلا اهل انبار کردن نیست یخچالشم از این قدیمی هاست که یه جای کوچیک برای کمی گوشت و سبزی و اب منجمد هستش
چون بچه ها زیادن و رفت و آمدم زیاده چند باری پسرا خواستن یخچالشو عوض کنن ولی اجازه نداده.
مقدار مواد غذایی تو یخچالشم همونیه که من آرزومه
یه ظرف رب، یه شیشه آب، مقدار کمی پسته و تخمه و اجیل برای پذیرایی،یه شیشه ابلیمو،چند تا دونه میوه و گوجه و خیار سبز
اکثرا همین مقدار موجودیه یخچالشونه
فقط یه وقتایی دو سه تا مرغ یا دو کیلو گوشت یا سبزی،سیب زمینی و پیاز و میوه و... برای بچه هاش(کلا ماها) میگیره و میگه بیاید ببرید
کسی چیزی نمیگه ولی برای من زیاده،اکثرا همونا رو درست میکنم و میبریم خونه مادر همسرم و باهم استفاده میکنیم
الان که خودش نمیتونه دیگه بره خرید ولی قبلا هرروز میرفت بازار و با توجه به لیست خریدش، هرچی لازم داشت تازه تازه میخرید... بااین حال با بچه ها هم که بازار میره بازم خریدش کمه و میگه هرکی میاد خونم اگه بچه های خودم هستن که هرچی دوست دارن بخرن بیارن با خودشون باهم بخوریم منم مهمون شما😍😁
اگه هم نه زنگ میزنم بچه ها بخرن و بیارن
در مورد ظرف و ظروف اصلا ظروف قدیمی مثل ملامین و ظرف های تابه تا ندارن
تمام ظروفشون از این انگشتی های فرانسوی و یکدسته
از اینهام نیستن که ظرف انبار کنن که یه روز به کار میاد، اگه ظرفی رو لازم نداشته باشه میده به پسر و دختر و عروس و دامادها یا نوه ها حتی...
وقتی کسی چیزی از انباشت خونه ش میاره اونجا، خیلی بهش برمیخوره مگه اینکه طرف بگه مادر این امانت اینجا باشه تا نهایت یک ماه دیگه میام میبرمش.تو حیاطش فقط یه تشت و شلنگ و از اینا که شلنگو نگه میداره و یه بند لباس و یه جارو داره. همین
هرچی سوغات و هدیه و کادو و... میگیره اگه لازم نداشته باشه میبخشه