2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739828 بازدید | 44727 پست
یه چیزی بگم؟!😅این عکس پروفایل جدیدت خیلی به این شیطنت ها و خروجیای قایمکی ت می خوره🤣😂انگار یا خرو ...

😂😂😂وای عالی بود 

موقع مچ گیری اینجوری میشم دقیقا 😂اول خودمو میزنم به اون راه بعد مامانم میگه راستشو بگو انداختی رفتههههه؟ دیگه خندم میگیره و اعتراف میکنم

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
واقعا از صمیم قلبم آرزو می کنم به زودی هایدی جون با مرد رویاهاش ازدواج کنه و گزارش جهیزیه مینیمالش ر ...

ان شاءالله توکل بر خدا

اون موقع برای یــــَک یــَک وسایلا میام از همتون مشورت میگیرم😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا از صمیم قلبم آرزو می کنم به زودی هایدی جون با مرد رویاهاش ازدواج کنه و گزارش جهیزیه مینیمالش ر ...

هی لایک میکنم بعد یادم میاد که گفتید لایک نکنید برش میدارم😅اعلانش میاد یا نه؟ 

دو هفته قبل لباسشویی ایراد کرد و همسرم خودشون سرویس کردن و نتیجه این شد که دیگ و سبد و اتصالات مربوط ...

چند وقت پیش همسایمون میگفت خمیر دندون +مایع لباس و چند تا چیز دیگه رو بریز تو مخزن لباسشویی بذار خالی خالی کار کنه تا تمیز شه

شما و دوستان هم این کارو میکنید؟  با چه موادی؟ 

چند وقت پیش همسایمون میگفت خمیر دندون +مایع لباس و چند تا چیز دیگه رو بریز تو مخزن لباسشویی بذار خال ...

سلام هایدی جان

بنظر من هیچکدوم تاثیر انچنانی ندارن.

البته من یکبار با خواهرم لباسشویی شو با روش یک پست اینستا تمیز کردیم،از قسمت خروجیش کلی لجن کهنه در اومد

خودم انجام دادم زیاد فرقی نکرد.

دو روز پیش یه نی شور کوچیک رو داخل سوراخ لاستیک کردم و چرخوندم و عمق فاجعه رو دیدم.حالا تا جایی که نی شور میرفت تمیز کردم‌،دیگ و بقیه اتصالات مطمئنم همون حالتی پر از کثیفی هستن.

دوس دارم سرویس کار بیاریم باز کنه که تمیز کنیم ولی فعلا کسی رو نمیشناسم تو خونه همچین کاری انجام بده

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
سلام هایدی جانبنظر من هیچکدوم تاثیر انچنانی ندارن.البته من یکبار با خواهرم لباسشویی شو با روش یک پست ...

سلام فاطمه جون 

منم چند وقت پیش تو اینستا دیدم که اگه هر چند وقت یکبار اینجوری تمیزش نکنیم عمرش کم میشه 🙁فکر کنم گفت دو ماه یکبار باید پاکسازی بشه

چند وقت پیش همسایمون میگفت خمیر دندون +مایع لباس و چند تا چیز دیگه رو بریز تو مخزن لباسشویی بذار خال ...

نه من تا حالا جرم گیری نکرده بودم فقط در حد باز گذاشتن در و خشک کردن واشر

اما از این به بعد حتما انجام میدم با راهنمایی خانما البته

✅من هر شش یکبار با جرمگیر لباسشویی مارک کالگون ،میزارم روی حالت Drum Clean و اون دریچه پایین رو هم تمیز میکنم

✅جا پودری رو هر سه چهار دفعه که از ماشین استفاده کنم ، در میارم میشورم

✅خودِ دیگ و لاستیک دورش و درب لباسشویی رو هم هر دفعه دستمال میکشم و یک روز کامل باز میزارم تا خشک بشه

✅موقع خونه تکونیه پاییز و بهار هم کامل میکشمش جلو، خود لباسشویی و باکس دورش و زیرش رو کامل نظافت میکنم

دفعات اول از همسرم کمک می‌گرفتم و با گفتن جمله های:

«کی اونجا رو میبینه؟

بیکاری؟

زیرش تمیزه و ....»

پشیمونم کرد

الان دیگه وارد شدم

به دوتا پایه جلو آب یا شیشه پاک کن اسپری میکنم

همچین قششششنگ سررررر میخوره میاد جلو کیف میکنم🤌🏻

منت جناب همسر رو هم نمی‌کشم😁

ایسنتا وربیکا وایتا همه دارم‌پاکسازی می کنم گروه اینا به جز یه دونه ندارم بیشتر مخاطبین پاکسازی می کنم.بیشتر پاکسازی ایسنتا وقتم می گیره چقدر فیلم دخیره شده

اسکرین شات ها پاکسازی می کنم.

لب تابم باید سروسامان بدم شب ها که دخترم می خوابه زمان خوبیه ولی انرژی برام نمی مونه روزها هم نمیشه.

تازگیا همش مجبورم به اطرافیان توضیح بدم من همه چیز دور نمی ریزم و‌......چون تو صحبت هام نا خوداگاه میگم فلان چیز بخشیدم دور ریختم بقیه حساس شدن همه مثل شما لذت نمی برند که😂

شادی صدام کنید

وضعیت فریزر ویخچال مطلوب به جز زغال اخته های همسرم مورد اضافه ای نیست وهمه چیز به اندازه است.

می دونید که پاستا تو پخت زیاد در میاد اصلا خصلت ماکارونی ها اینجوریه امشب دقیقا به اندازه یک نفر ونصفی سالاد ماکارونی برای شام درست کردم نه گشنه موندم نه زیاااد خوردم اضافه هم نبود انقدر چسبید.دیشب اخه درست کردم اصراف شد.فعلا قفل کردم روی سالاد ماکارونی 

شادی صدام کنید
سلام هایدی جانبنظر من هیچکدوم تاثیر انچنانی ندارن.البته من یکبار با خواهرم لباسشویی شو با روش یک پست ...

برای ما تعمیرکار گفت ماشین باید بیاد تعمیرگاه که اونم کار به باز کردن دیگ و سبد نمیرسید چون قطعه ای که خراب بود کاری به اینا نداشت

با نمایندگی لباسشوییتون تماس بگیرین و بگین کارتون رو احتمال زیاد بیان