2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739472 بازدید | 44712 پست
چه خوب دید داره . بدنه اینا شیشه ای هستن یا پلاستیکی؟ بعد حالت نمک پاش هم هستن یا با قاشق برمی‌داری ...

اینا شیشه ای هستن ولی مدل پلاستیکیش هم هست.

در نمک پاش هم دارن ولی همه نه.برای اونایی که نیاز بود فقط خریدم.مثلا شیشه برگ بو نیاز به سری نمک پاش نداره

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿
مادر منم زیاد وسیله و لباس نگه میداره لباس عقدش رو داره حتی... برعکس مادرشوهردوتا روسری داره کلا زمس ...

نه مادرت خوبه نه مادرشوهرت

برای عاقبت بخیری بچه م صلوات بفرست،خدا حاجت دلت روبده🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی خوبه عزیزم مبارکت باشه . من مشابه اینارو میدیدم فک میکردم به درد نمیخورن چون نمکپاش نیستن . اینجوری خیلی خوبه . و شیشه هم از پلاستیک بیشتر می‌پسندم.  شیشه همیشه براق و تمیزه تا وقتی عمرش تموم شه ولی پلاستیک نه مات میشه خش می افته دفرمه میشه . حتی همون جنس خوباش مثل لیمون

به به حس خوبی گرفتم ازشونلطفا بازم بگید ازشون

در کل زندگی مینیمالی داره 

نمیتونم بگم مثه عمه م در عین پولدار بودنش مینیماله 

ولی تو وسع خودش و با توجه به سنش (85سال )

عالیه،عالی 

در مورد خرید مواد غذایی برای خودش خیلی خوب عمل میکنه 

اصلا اهل انبار کردن نیست یخچالشم از این قدیمی هاست که یه جای کوچیک برای کمی گوشت و سبزی و اب منجمد هستش

چون بچه ها زیادن و رفت و آمدم زیاده چند باری پسرا خواستن یخچالشو عوض کنن ولی اجازه نداده.  

مقدار مواد غذایی تو یخچالشم همونیه که من آرزومه

یه ظرف رب، یه شیشه آب، مقدار کمی پسته و تخمه و اجیل برای پذیرایی،یه شیشه ابلیمو،چند تا دونه میوه و گوجه و خیار سبز

اکثرا همین مقدار موجودیه یخچالشونه

فقط یه وقتایی دو سه تا مرغ یا دو کیلو گوشت یا سبزی،سیب زمینی و پیاز و میوه و... برای بچه هاش(کلا ماها) میگیره و میگه بیاید ببرید 

کسی چیزی نمیگه ولی برای من زیاده،اکثرا همونا رو درست میکنم و میبریم خونه مادر همسرم و باهم استفاده میکنیم 

الان که خودش نمیتونه دیگه بره خرید ولی قبلا هرروز میرفت بازار و با توجه به لیست خریدش، هرچی لازم داشت تازه تازه میخرید... بااین حال با بچه ها هم که بازار میره بازم خریدش کمه و میگه هرکی میاد خونم اگه بچه های خودم هستن که هرچی دوست دارن بخرن بیارن با خودشون باهم بخوریم منم مهمون شما😍😁

اگه هم نه زنگ میزنم بچه ها بخرن و بیارن

در مورد ظرف و ظروف اصلا ظروف قدیمی مثل ملامین و ظرف های تابه تا ندارن 

تمام ظروفشون از این انگشتی های فرانسوی و یکدسته

از اینهام نیستن که ظرف انبار کنن که یه روز به کار میاد، اگه ظرفی رو لازم نداشته باشه میده به پسر و دختر و عروس و دامادها یا نوه ها حتی... 

وقتی کسی چیزی از انباشت خونه ش میاره اونجا، خیلی بهش برمیخوره مگه اینکه طرف بگه مادر این امانت اینجا باشه تا نهایت یک ماه دیگه میام میبرمش.تو حیاطش فقط یه تشت و شلنگ و از اینا که شلنگو نگه میداره و یه بند لباس و یه جارو داره. همین

هرچی سوغات و هدیه و کادو و...  میگیره اگه لازم نداشته باشه میبخشه 

❌لایک❌
چه گل هایی میگیرید که زیاد میمونن؟

اول این که هر گلی می گیرید باید تازه باشه

اصولا لیسیانتوس

السترومریا

داوودی

میخک

مینا

فرزیا

ژربرا

عروس ایرانی و عروس هلندی

اینا گل هایی هستن که هم خوب می مونن هم قیمت نسبتا مناسبی دارن هم تو گلدون برای روی میز ناهارخوری یا سالن زیبا هستن

مخصوصا دو تای اولی