2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741419 بازدید | 44744 پست
حالا بیاین بریم خونه یه فامیل دیگه ...خانم و اقا نسبتا سن بالا هستند... خونه ساده و راحتی دارند. خون ...

چقدر آدم حس خوبی میگیره ازین خونه ها 😍 شادی جان ممنون که برامون توصیفش کردی.  بارداری هم مبارک. انشالله نی نی تون به سلامتی و خوشی دنیا بیاد 🌸❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان امروز حین انجام کارهای پارکینگ این فکر اومد به ذهنم که بیام اون مطالبی که از اول تاپیک یاد گر ...

من از اول عادت داشتم تیکه تیکه تمیز و مرتب کنم ،ی کشو رو کامل تمیز کنم برم سراغ بعدی،ی کابینت و مرتب کنم برم بعدی،شلوغی و نمیتونم تحمل کنم و حس میکنم اونجوری کارا خیلی کند پیش میره

دوستان امروز حین انجام کارهای پارکینگ این فکر اومد به ذهنم که بیام اون مطالبی که از اول تاپیک یاد گر ...

منم دونه دونه اینکارو میکنم.... 

مثلا چندتا ساک و چمدان لباس داریم که هربار باز میکنم فقط برای چند تا که قدیمی تر هستند تصمیم میگیرم ... 

چندتا صندوقچه دارم که پر از ریزه و خاطرات هست. هفتگی و ماهانه هربار به نیت فقط یک چیز خروجی باز میکنم... 

بدتر اینکه لباسهایی که سایزمون نیست نگه میداریم به امید کم کردن سایز... سایز هم کم کردم ولی دیگه مورد پسندم نبودند... 

اره واقعا💫🌿کیف دنیارو میکنن اون نوه ها

بخوام هنوز تعریف کنم دلتون آب میشه ... 😄...

این چند روز تاپیک رو ریختم بهم 😎🙆...

به نوه ها گردو دادن... اونم با پوست که هرکدوم خودش بشکنه واسه خودش... تا یکساعت میخندیدیم و تلاش بچه ها لذت بخش بود ... 

عاشق ابتکارات و خلاقیت خانم و اقا شدم ... اینجوری بچه ها از سن کم دست ورزی بهتری دارند... 

با پشتی ها خونه درست کردند و با پتو و شال و چادر ... سقف خونه و درب ... 

تو دفترم نقاطی که تو خونه م احتمال انباشتگی هست رو یادداشت کردم(مثلا؛ کشوی سوم کاببنت، کابینت بالای هود، بالای کمددیواری و....) و ماهانه علاوه بر پاکسازی هایی که در طول هفته حین تمیزکردن خونه انجام میدم به این نقاط رسیدگی اساسی میکنم، اینجوری تمرکز و وقت بیشتری دارم برای بررسی خروجی های احتمالیم. 

ولی اولین باری که خواستم لباسا رو پاکسازی کنم، اونا رو از همه جای خونه جمع کردم و بعد از دسته بندیشون مثلا شال ها، کفش ها و.... خروجی ها رو مشخص کردم و یکسره دادم رفت. 

سلام دوستای خوبم💜

خروجی این چند مدت من: یک شیشه عطر فوق العاده کوچیک که از حموم اومدم استفاده کردم و دور انداختم...

۲ تا لیوان شیشه ای که تو سبد پیک نیک میزاشتم رفتیم بیرون و شکست ۲ تا از ماگامو جایگزین کردم.

۲ تا از پیشدستی های پلاستیکی که خط و خش شده بود دور انداختم و ۲ تای دیگه همون شکل و جنس داشتم جایگزین کردم.

یک دمپایی سرویس بدون استفاده اس و رنگش ی مقدار تیره شده که برای خونه باغ میبرم!

مینیمالیست یعنی تاپیک آخرمن نمیدونم به چه دلیلی دوبار ثبت شده و همین داره آزار میده دوس ندارم چیز ا ...

بجای لایک کردن گزارش بزنید😄

دنبال هیچکس ندوید،آدمهایی که همودوست دارندکنارهم راه می روند..