2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741463 بازدید | 44744 پست
دوستان امروز حین انجام کارهای پارکینگ این فکر اومد به ذهنم که بیام اون مطالبی که از اول تاپیک یاد گر ...

بله من هم امروز دوتا از کشوهای کابینت رو بیرون ریختم و‌مرتب کردم چندتا خروجی هم داشتم.دستمالایی ک سوخته یا پاره و کهنه هم بودو ریختم دور 

والا من کلا خونه مدرن ندارم وسایلم همه سنتی ان

بچه دارید؟

من تا قبل بچه دار شدن خونه ام شلوغ بود و هیچ مشکلیم با وسایلم نداشتم

ولی الان بعد سه تا بچه و کلی مشغله،فقط سبک مینیمال به دادم میرسه😄

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان امروز حین انجام کارهای پارکینگ این فکر اومد به ذهنم که بیام اون مطالبی که از اول تاپیک یاد گر ...

منم مثل لیلی قسمت به قسمت پاکسازی میکنم 

وسیله های یک شکل یک جا باشن بهتره مثلا تو خونه ما وسایل دیجیتال سرتاسر خونه پخش بودن بعدا همشون و جمع کردم گذاشتم میز تی وی

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
سلام دوستان نظرتون در مورد زیر قاشق چیه بخرم یا نه کاربردی نیست؟ ( زیر قاشقی= از اینایی که جنس استیل ...

خوبه به نظرم هم کاربردیه هم قشنگه مخصوصا وقتی مهمون میاد

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

مینیمالیست یعنی تاپیک آخرمن نمیدونم به چه دلیلی دوبار ثبت شده و همین داره آزار میده  دوس ندارم چیز اضافه حتی هیچ جای گوشیم باشه

دنبال هیچکس ندوید،آدمهایی که همودوست دارندکنارهم راه می روند..

چقدر تایپ کردم پرید

شادی جان لذت بردم از خونه اون خانم واقا دوم که توصیف کردید

دوست عزیز زیر قاشقی کنار گاز ندارم وبرام آیتم غیر ضروریه.

نماز قضای بهمن ماه سال گذشته خوندم.

امروزم با مهمون ها در منزل میزبان دیگری سرگرم بودیم.

شادی صدام کنید
سلام دوستان نظرتون در مورد زیر قاشق چیه بخرم یا نه کاربردی نیست؟ ( زیر قاشقی= از اینایی که جنس استیل ...

من داشتم گذاشتم خروجی چون اصلا استفاده نمیکردم.موقع غذا پختن،پیش دستی میزارم کنار گاز برای قاشق غذا

حالا بیاین بریم خونه یه فامیل دیگه ...خانم و اقا نسبتا سن بالا هستند... خونه ساده و راحتی دارند. خون ...

خیلی حس خوبی داشت تصور خونشون🥲🥲🥲یاد خونه مادربزرگم افتادم همیشه خدا خونش برق میزد واقعا مادربزرگم معروف بود تو سلیقه ،وسیله و لباسی نمیزاشت زمین بمونه وسایلشم همه ب روز بود و واقعا مثل ی تازه عروس خونشو تمیز و مرتب نگه میداشت🌿

نه اصلا نیازی نیس. من استیل داشتم رد کردم. با بشقاب کارم راه میفته. جزو خریدای اشتباه جهیزیه بود

خیلی حس خوبی داشت تصور خونشون🥲🥲🥲یاد خونه مادربزرگم افتادم همیشه خدا خونش برق میزد واقعا مادربزرگم ...

چقدر قشنگه ... حیف بچه هامون این خونه ها رو تجربه نکردند ... 

خونه اینها رو هم نوه هاشون عاشقشون هستند .... و بدون استرس بچه ها حسابی بازی میکردند.