2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740617 بازدید | 44731 پست
دقیقا حرفای این خانوم و میزنن،،،ایشونم همیشه میگه خوابم میاد اصلا حوصله ندارم هیچ کاری انجام بدم بدن ...

آره عزیزم همینطوریه ایشون آشپزخونش سی متر ایناست که کلا کابینت زده ولی همیشه وسایلا سردر گمن جالب اینجاست که مهموناشم کمه ولی کابینتا پر از ظرفه بچه هاش الان بزرگ شدن ولی همه ی کهنه ها و لباساشونو از اول تو گونی نگه داشته چند وقت پیش نشون میداد موهای بچه هاشو که اولین بار زده تو یه جوراب هرکدومو نگه داشته ولی میبینم اینطوری خوشش میاد بهش دیگه حرفی نمیزنم ولی واقعا بنظرم خیلی سخته این که صبح تا شب پای بشور بساب باشی آخرشم خونه انگاری بهش دست نزدی همه چی پخش و پلا😑 حالا خونه ی ماهم اومدنی منو سرزنش میکنه قدر وسیله هاتو بدون و...منم فقط یه کلمه میگم چشم تموم میشه میره

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
عزیزم یه راهکارش اینه وسیله و اسباب بازی های اطرافشو کم کنی بصورت چرخی بهش بدی گلم اگه وسایل آشپزخون ...

هیچ جایی نداریم بریم والا  مثلا آب دیشب تولیوان بودخالیش کرد روفرش  امروزم کاسه آجیل رو خالی کرد هرچی میگمش جمع کن انگار ن انگار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام اون رول شیشه مات کن رو میتونید به کف کشوها بچسبونید. چون اکثرا از ام دی اف نازک و بی کیفیتن ای ...

سلام گلم امتحان میکنم ممنون که گفتید واقعا کف کشو ها هم برام مسئله بود😍♥♥

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
دوستان یه مدت شاید نباشم میخوام یه مدت خودمو به چالش بکشم ببینم تا کی میتونم نت نداشته باشم و از گوش ...

شاد و سلامت باشی عزیزم♥دلمون برات تنگ میشه🥹

آره عزیزم همینطوریه ایشون آشپزخونش سی متر ایناست که کلا کابینت زده ولی همیشه وسایلا سردر گمن جالب ای ...

به نظرم گله کرد در جوابش از ارزوهایی که خودش داره بگو 

مثلا گفت وسایلاتو دور نریز بگو عوضش خونم خلوته/خونم زود تمیز میشه و.... اینجوری هم یه تاثیری روی ناخوداگاهش داره

دوستان یه مدت شاید نباشم میخوام یه مدت خودمو به چالش بکشم ببینم تا کی میتونم نت نداشته باشم و از گوش ...

خیلی کار خوبیه. امیدوارم آرامش و سلامتی همراه زندگیتون باشه و این مدت حسابی بهتون خوش بگذره. 

ولی به اینجا سربزنید، من به شخصه خیلی چیزا ازتون یاد گرفتم، با اینکه فاصله ی سنی کمی باهاتون دارم ولی تجربیاتتون واقعا برام ارزشمنده. 

زودپز که عرفش اینه تو هر خونه ای یدونه باشه،وضعیت این خانوم اینه...شما ببینین تو ظرف و ظروف و قابلمه ...

واقعا ۱۲ ۱۳ تا چهارپایه؟؟؟؟؟؟؟

چرا اخه؟

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

الان یاد مامان خودم افتادم.

خونه مامانم خیلی بندرت مهمون میره.

اونوقت مامانم یه مدت خیییییلی طولانی عادت داشت هروقت میرفت خرید قاشق میخرید.😭😭

یه کشو دارن تو اشپزخونه یه نظرم سنگینی بیشتر از ده کیلوئه.

نشمردم قاشقا رو میدونم بیشتراز ۲۰دست قاشق فقط داره چنگالا بماند.

امسال پشیمون بود میگف کاش مثلا ۴ دست میگرفتم ولی محکم و با کیفیت.

مابهش پیشنهاد دادیم اهدا کنه ب مسجد ، دلش نیومد.

خلاصه قاشقا نه استفاده میشن نه کیفیت خوبی دارن نه دلشون میاد بدن ب کسی همینجوری توی پلاستیکاشون موندن.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
به نظرم گله کرد در جوابش از ارزوهایی که خودش داره بگو مثلا گفت وسایلاتو دور نریز بگو عوضش خونم خلوته ...

آره عزیزم خیلی وقت پیش اومده بود خونمون چند روز پیش که مهمونمون بود خودش میگفت اگه ما بخوایم مث شما تو خونه ی کوچیک زندگی کنیم باید دو سوم وسیله هامو بندازم بره ولی بازم کار خودشو میکنه😅😑

هربار که میری خونشون کلی وسیله تازه خریده همیشه هم از نبود پول حرف میزنه 

سری قبل که خونشون بودم کلی خورده ریزه ظرف و...برا جهیزیه دخترش که ۱۴ سالشه گرفته بود رو نشون میداد از دو سالگی دخترش پشم گوسفندی برا لحاف تشک گرفته میگه تا حالا چند بار پروانه زدن شستم 😐بنظرم مثل قبلنا نیست دیگه الان هرچی بخوای تو بازار هست به وقتش آدم میخره میگفت میخوام وسیله های دیگشم بخرم منم گفتم بجاش براش طلا بخر به وقتش هروقت ازدواج کرد میفروشی برا جهیزیش پولتم از ارزش نمیفته دخترشم میگفت آره والا من که از هیچکدوم اینا خوشم نمیاد الکی میخره 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.