2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740495 بازدید | 44731 پست
دقبقامثل مادرشوهرمن سه تاداره. دوتاکوچیک ویدونه بزرگ. دوتاکوچیکه یکیشون خیلی دیرپزه واکثرمواقع اولش ...

وای وای ولی خب وضعیت بهتری نسبت به این خانوم دارن 😁

کابوس یک مینیمالیست🥲

ای بابا🥴

زودپز که عرفش اینه تو هر خونه ای یدونه باشه،وضعیت این خانوم اینه...شما ببینین تو ظرف و ظروف و قابلمه چ خبره

نزدیک ۱۲/۱۳تا هم چهارپایه دارن فقط تو خونه😐🚶

هر سری ی موردشون یادم میوفته بگم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ورودى و خروجى هاى من در حد ديجيتاله 

ورودى: چند تا كتاب و مجله و فيلم 

خروجى: كلى فايل، كلى عكس، فيلم، صفحه هاى اينترنتى كه نشونه گذارى شده بودن 

اگر حساب تلگرامم تا ٣ ماه آينده به كارم نياد، پاكش ميكنم 

بچه ها يه سوال، من بيشتر براى بقيه دوس دارم خريد كنم، مثلا جايى ميخوام برم دوست دارم براى همه آدماى حاضر در اون جا يه چيز كوچيك ببرم ، آدمايى كه ميشناسم هم مينيماليست نيستن، ولى مدتيه اين فكر افتاده تو ذهنم كه شايد اصلا اين كار درست نيس، خب خوشحالى شون برام مهمه، ولى شايد از اون غافلگيرى لحظه اول كه بگذريم طرف اصلا به اون چيز نياز نداشته باشه يا .... بطور كلى اين كار درسته يا غلط؟ ميخوام بدونم چقدر ارزش داره، چون منم دارم وقت و انرژى و پول مصرف ميكنم :) 

ورودى و خروجى هاى من در حد ديجيتاله ورودى: چند تا كتاب و مجله و فيلم خروجى: كلى فايل، كلى عكس، فيلم، ...

من جای شما باشم رو خودم کار میکنم همچین کاری رو دیگه ادامه ندم گلم 

از دید مورد تاپیک خودمونم نگاه کنیم، شاید بعضیا خوشحال بشن ولی براشون یه ورودی غیر ضروریه میتونه باشه 

❌لایک❌
تو برنامه زندگی پس از زندگی یه تجربه گر می گفت وقتی که مرگ و تجربه کرده بود یه چیزایی از عالم حقیقی ...

اینها همه مسائل و قوانین نسبی هستند

نمیشه گفت هیچ کدوم قطعیت دارند

نه تجربه اون فرد و نه فنگ شویی

باید به حس و قلبمون رجوع کنیم و اونچه حال بهتری به ما میده

من شخصا نظرم اینه که تا وقتی گل طبیعی به این زیبایی هست اصلا چرا مصنوعی؟ و به عینه هم دیدم افرادی که خونه شون پر از گل مصنوعیه انگار انرژی مثبت زیادی تو محیط و زندگی شون نیست

هیچ وقت از زیبایی یه ساختمان با شکوه و یا حتی یه پارک جنگلی به اندازه طبیعت لذت نمی برم

ولی اینا نظر منه و لزوما درست نیست و برای همه صدق نمی کنه

این احساس که دوست داری همه چیز رو بریزی بیرون بشوری و دوباره بچینی من تو اثاث کشی هام دارم و به اون ...

هیدوا جان چرا عکس پروفایل تون رو برداشتید؟ خیلی به من حس خوبی می داد...💔

ورودى و خروجى هاى من در حد ديجيتاله ورودى: چند تا كتاب و مجله و فيلم خروجى: كلى فايل، كلى عكس، فيلم، ...

سلام عزیزم

چون دقیقا عزیزی رو دارم که این اخلاقش عین شماست نظر میدم به عنوان یکی از مخاطبین احتمالی شما:

واقعیتش گاهی چیزایی که می‌خرن دوست داریم و گاهی نه و اکثرا لوازمی هستند که جزو مازاد محسوب میشن و برای من مینیمالیست چندان جالب نیستن هرچند لحظه اول خوشحال میشم البته شما گفتید که اطرافیان تون مینیمالیست نیستن و شاید این حکم نکنه در قبال شون

در کل نظرم اینه که اگر گاه به گاه و دیر به دیر باشه جالب تره و به صورت رویه و روال دراومدن زیادم جالب نیست و متاسفانه دیدم که اکثرا قدر نمی دونن و شاید نگاه دیگه ای داشته باشند و نکته مهم این که این طور به نظر میاد که فرد هدیه دهنده بیشتر برای ارضای حس درونی خودش این کارو می کنه

نمی دونم تونستم حس و منظورمو درست بگم بدون این که ناراحت تون کنم خدانکرده؟

در کل فکر می کنم اون پول و وقت و انرژی رو صرف کارهای خیلی بهتری بتونید بکنید

کتاب "پنج زبان عشق" رو اگر دوست داشتید بخونید عالیه

احتمالا زبان عشق شما هدیه دادنه

که لزوما زبان عشق همه اطرافیان تون این نیست

خروجی امشب 🗑یک کارتن ماسک که توش وسایل میذاشتیم پاره شد چند تا نخ شیرینی و کشحدود 6،7 تا گاز استری ...

سلام اون رول شیشه مات کن رو میتونید به کف کشوها بچسبونید.  چون اکثرا از ام دی اف نازک و بی کیفیتن اینجوری مقاوم‌تر میشن و تمیز کردنشون هم راحتتره . 

راستی چند تا بسته سماق از غذاهای سفارشی مونده بود ریختم رفت قبلا نگه میداشتم و استفاده میکردیم اما ت ...

سلام عزیزم دقیقا من یه مدت این سماق ها رو نگه داشته بودم و چون منطقه شرجی هم بودیم زودی کرم افتاد بهشون . مزشون هم واقعا فرق داشت . دیگه هیچ چیز رستورانی رو نگه نمیدارم . 

سلام دوستان بعد از مدتها برگشتم به تاپیک 

احساس خیلی خوبی دارم وقتی اینجا میام .

تو این مدت سعی کردم تا جایی که میتونم چیزایی که نیاز ندارم رو دور کنم یا با پرت دادن یا بخشیدن یا... سبک زندگی مینیمال واقعا بی نظیره . تبریک به همه دوستانی که تو این مسیر اومدن و جلو میرن .