2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740436 بازدید | 44731 پست
اینم فراموش کردم:فنگ شویی با گل مصنوعی، گل خشک، هدیه و یادگاری از افرادی که حس خوبی نداریم بهشون، خی ...

این کامنت منو به فکر فرو برد

اینو که خوندم یهو یاد روسریم افتادم،که چند سال قبل دوست عزیزی بهم هدیه تولد داد که الان دیگه عزیز نیست و باهاش رابطه ای ندارم😄

روسری رو تو این چند سال شاید کلا دو سه بار پوشیده باشم،ولی نه دل خروج دارم نه استفاده... 

تصویب شد!

میزارمش رو انبوه خروجیای تابستونم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خروجی لباس مجلسی مادرم تو دیوار فروختم 

ورودی امروز شکر خدا نداشتم 

امشب جایی دعوت بودم که مجبور شدم لباس تکراری بپوشم شال کیف و کفش فقط مانتو رو جدید داشتم و پوشیدم

رفتنی مهمونی یک لحظه حس بد گرفتم ولی الان حالم خوبه چون کمدم بشدت هنوز با وجود مینیمال شلوغه حوصله شلوغ تر شدنش ندارم 

راستش یه شلوار جین دارم ذغالی که شش سالی دارم 

ولی از این زاپ دارا که معلوم نیست زیرش این شلوار ها دمده شده؟ 

کل شلوارهایی بیرونی من 

مشکی کرپ دم دستی  پرز داد با ژیلت گرفتم بازم دارد 

مشکی کرپ دمپا سه ساله دارم 

لنین دوساله دارم 

لی ذغالی ۶ ساله دارم 

لی آبی روشن قد ۹۰ که اشتباه خریدم ولی چون نو گاهی لازمم میشه پسندم قد ۹۰ نیست 

مشکی کشی ضخیم طور

مشکی کتان مام که اینم ۳ ساله دارم یکم رنگ رو رفته شده 

کلا همین 

کلا همین ۷ تاست 

که فعلا اون دم دستی رو باید استفاده کنم تا خارجش کنم

سلام دوستان عزیزم

ورودی دوباره😑شوهرم رفت ی صندلی دیگه واسه پسر کوچیکه خرید که دعواشون نشه😇

البته الان بیشتر از قبل دعوا میکنن😂😂😂

یه سینی برای دم دست،البته داشتیم سینی ولی شوهرم همش میگف خیلی ابعادش بزرگه دیگه سایز متوسط گرفتیم.

دوتا راف گرفتم برای نظم دادن ب ماست خوری ها و پیش دستی ها چون زیادن.

قبلنا اینجا زیاد گفتم که خونمون هیچ ظرفی نمیشکنه، انگار برعکس شده از عید تا الان کللللی ظرف و لیوان شکسته🤭🤭🤭

ی سریاش البته بخاطر پسرکوچیکمه چون خیلی شیطونه

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

خروجی امشب 🗑

یک کارتن ماسک که توش وسایل میذاشتیم  پاره شد 

چند تا نخ شیرینی و کش

حدود 6،7 تا گاز استریل تاریخ گذشته و باند

پنبه الکلی

3 تا سرنگ 

بتادین تاریخ گذشته

پماد تاریخ گذشته

یک نخ دندون /جایگزین تو خونه داشتیم

یک تابلو کوچیک و ان یکاد 

یک پاکت کاغذی 

یک رول شیشه مات کن که از زمان مدرسه ام مونده اگه مامانم رخصت بده میدیم به بچه های فامیل که مدرسه میرن کتاباشون و جلد کنن

من قبلا این کابینت و پاکسازی کرده بودم ولی نمیدونم چرا به تاریخ انقضاشون توجه نکرده بودم!  

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
دلم می خواد همه چیز بریزم بیرون بشورم از نو بچینم کاش امکانش بود.دیروز که پرده هال شستم باید بگم که ...

این احساس که دوست داری همه چیز رو بریزی بیرون بشوری و دوباره بچینی من تو اثاث کشی هام دارم و به اون احساس جامه عمل پوشونده میشه

خیلی برام لذت بخشه 

تو کل خونواده م فقط من و عمه م اینجوری هستیم 

❌لایک❌

راستی چند تا بسته سماق از غذاهای سفارشی مونده بود ریختم رفت 

قبلا نگه میداشتم و استفاده میکردیم اما توجه کردم با سماق هایی که از عطاری میخریم خیلی فرق داره و کیفیت خیلی پایینی داره و اصلا معلوم نیست سماقه یا نه! 😶

اینو گفتم که شما هم استفاده نکنید دیگه 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
از خودشون ک میپرسی میگن :خب این کوچیکتره وقتی برای دونفر غذا میزارم استفاده میشه،یکیش زودتر میپزه یک ...

😅

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

کل شلوارهایی بیرونی من مشکی کرپ دم دستی پرز داد با ژیلت گرفتم بازم دارد مشکی کرپ دمپا سه ساله دارم ...

کل شلوارهای بیرونی من چهارتاس😁یه بگ کرپ مشکی یه لی ذغالی بگ. یه راسته کرپ مشمی ویدونه شبیه کتان که برای تامغازه رفتنی چیزی میپوشم چون دیگه ازرنگ ورو رفته وبه زودی خروجی میشه

لطفالایک نکنین. 
از خودشون ک میپرسی میگن :خب این کوچیکتره وقتی برای دونفر غذا میزارم استفاده میشه،یکیش زودتر میپزه یک ...

دقبقامثل مادرشوهرمن سه تاداره. دوتاکوچیک ویدونه بزرگ. دوتاکوچیکه یکیشون خیلی دیرپزه واکثرمواقع اولش میزاره توی اون بعدکه دم مهمون اومدن میبینه غذاش نپخته میریزه توی بزرکه وغذاهه دیکه جانمیفته فقط میپزه. بزرگش برندکرکمازه درعرض یکساعت کله پاجه ی پنبه شده تحویل میده😁من جاشون بودم فقط ازاین استفاده میکردم واون دوتای دیگه رومیدادم میرفت ولی خب بقول خودش پیرشده ووسایلاش شیرینترشدن پیششون

لطفالایک نکنین.