2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737857 بازدید | 44694 پست
امروز دوتا از کابینت ها رو تمیز کردم ولی چون اجازه ندارم چیزی نذاشتم خروجی🤦🏻‍♀️ هدایای مختلف اقوام ...

لوبیا رو بپز مثل خوراک لوبیا با ادویه و نمک کاملا بی آب

بادمجونم سرخ کن 

حالا باهم بکوب 

تو دستگاه میکس نکن 

با گوشتکوب بکوب بافتش بهتر میشه 

بعضیا قبل سرو روغن زیتون میزنن ولی اکثرا چون بادمجون خودش روغن داره دیگه روغن اضافه ای نمیزنن 

اینو با نون و سبزی میتونی بخورید

«کسانی که دست و پاشون درد میکنه میگرن و رماتیسم بیماری های مفصلی دارن این غذا براشون خوب نیست» 

❌لایک❌
امروز دوتا از کابینت ها رو تمیز کردم ولی چون اجازه ندارم چیزی نذاشتم خروجی🤦🏻‍♀️ هدایای مختلف اقوام ...

این هدایا رو اگه جعبه هاش سالمه میتونی وقتی میخوای جایی هدیه ببری استفاده کنی

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای چه باحال گفته🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣چندسالشه؟پسرم۶سالشه امشب یهو بازجوجه کوکی رو دید تومشمای نمکی گفت ااا ...

پست عالی پارسالی که یه لبخند گل و گشااااد آورد رو لب من

خدا همسرتون رو براتون حفظ کنه و بقیه آقایون رو هم به راه راست هدایت کنه

مینیمال پینیمال🤣😂

یعنی آقایون در هر حالتی خنده داره کاراشون

من اون کامنت ماریتان جون رو یادم نمیره که کتابا رو می‌فروختند همسرشون سر تکون می دادن و می گفتن مینیمالیسم این نیستاااااا🤣😂

هایدی جان با لوبیا قرمز میتونی هوموس و کتلت لوبیا هم درست کنی

❌لایک❌
کابینت وسایل برقیاون دوتا بستنی خوری شش تا بوده فقط دوتاش مونده که نگه داشتم واسه بچه هام ژله و انوا ...

این عکس باعث شد من جعبه داغون همزن برقیمو بندازم دور و بدون جعبه بذارمش تو کابینت

واقعا واسه چی جعبه شو نگه میداشتم؟!

پس به لطف روهم جان:

🍀🍀🍀خروجی روز سوم (امروز) : جعبه همزن برقی

اول اینکه جمعه خونه مادرم بودم،خروجیشون

سه تا کفش و یک شال و یه ظرف ادویه

خیلی جا دارن برای خروجی ولی خب انرژی زیادی میخواد و باید کم کم برم جلو و واکنششون هم مهمه.

خروجی های خونه خودم

جعبه کش مو های دخترم

کش مو

کفش دخترم جدا گذاشتم بدم نیازمند

دوتا کتاب قصه ک پاره شده بود

یه تیکه از جعبه ابزار شوهرم ک شکسته بود

بند عینک

۵تا گلدون ک گلهاش خشک شدن بذارم حیاط مادرم

ورودی

چهارتا کتاب قصه

دوتا پازل

دوتا عروسک

یه ریش تراش😒

یه کفش

ماری کاندو میگه که:✓بهتره نظم دهی حداکثر در مدت شش ماه انجام بشه و خیلی طولانی نشه✓نظم دهی کلا دو مر ...

عالی بود مخصوصا اون قسمت که نزارید بقیه اعضای خانواده خروجی هارو ببینن😂

خروجی 

✨یه ماشین حساب بزرگ خراب تو اسباب بازی های پسرم بود الان مدتیه دیگه باهاش بازی نمیکنه 

✨دوتا تکه از اسباب بازی هاش که اینم باهاش بازی نمیکنه میدم به بچه های کمکیم

✨5-6تکه اسباب بازی کوچیک و سالم گذاشتم تو کیفم میرم مسجد بدم به بچه ها

✨سه تا کاسه لب پر شده(جنس اینها خوب نبوده، چون کادویی بوده و شبیه کاسه های خودم، استفاده کردم الان دیگه همشون تموم شد.) 

✨یه مقدار ماست تو یخچال داشتیم که مصرف نمیشد چون مصرف ماست خودمون گوسفنده، اینو بردم برای همسایه

❌لایک❌

امروز کمکیم اومد خونه رو تمیز کردیم ، یه ظرف کادویی خریده بودم قبلا که برای کسی ببرم ولی دیدم زیر پیچش یه تیکه پریده و دیگه فرصت نبود ببرم عوض کنم ، دادم به ایشون ، البته بهش گفتم نو هست فقط دیگه نمیشه کادو داد ، خودمم که اصلا نمیخواستم نگه دارم

یه زیرقاشقی کنار گاز هم بهش دادم 

دیروز برای دوستی که گفتن لباس براشون بفرستیم ، هر چی نگاه کردم دیدم دیگه خروجی پیدا نمیکنم 

چند وقت پیش چند تا لباس و کفش نو و در حد نو داشتم گذاشته بودم کنار که سر فرصت بیارم  بفروشم و دیگه قسمت دوستمون بود رفتم براشون پست کردم و انباری رو هم یه وارسی کردم و دیدم چیزی اضافی نیست و همه جا مرتبه