2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736802 بازدید | 44690 پست
البته یک نکته هم هست که من هیچوقت خرید هیجانی نداشتم هیچوقت خودم چیزی نخریدم که از خریدش پشیمون بشم ...

ببخشید شما حتی صحبت‌هاتون خیلی مینیمالتر از منه .   ببخشید من اینقدر نوشتم     

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه لطفا بیشتر توضیح بدید چجوری هیچ وقت خرید هیجانی نداشتید یا چیزی نخریدید که از خریدش پشیمون بشید ...

همیشه قبل خرید کلی بررسی میکنم اینکه چه مدلی و از چه مغازه ای بخرم 

بارها شده رفتم و مدل مدنظرم رو یا تموم کردن یا نداشتن و خرید نکردم 

قبلا خیلی بازار گردی میرفتم ولی هیچوقت چیزی نبوده که بی برنامه بخرم 

در زمینه لباس تو هر دوره سنی بودم یه سلیقه مشخص داشتم و چون تعداد لباسام کم هست وقتی سلیقه عوض شده اون لباسا به راحتی بخشیده شدن چون وظیفه شون رو انجام داده بودن

هدیه فیزیکی در اکثر مواقع بخشیده میشه مگر اینکه طبق سلیقه خودم یا همراه خودم برام خریده باشن یا بلیط و تور سفر باشه که به شدت استقبال میکنم

همه ی خانواده مون از اول همین مدلی بودیم با دایره ارتباطات محدود و یادمه بعد ازدواج دچار شوک شده بودم 

ققنوس
ببخشید شما حتی صحبت‌هاتون خیلی مینیمالتر از منه . ببخشید من اینقدر نوشتم

اتفاقا بنویسید و حتما طولانی بنویسید

من بسیار زیاد از نوشته های شما و دوستان اینجا لذت میبرم چون سبک زندگی هامون شبیه به همه و دغدغه های تقریبا مشابه داریم

ققنوس
اتفاقا بنویسید و حتما طولانی بنویسیدمن بسیار زیاد از نوشته های شما و دوستان اینجا لذت میبرم چون سبک ...

خیلی ممنونم عزیزم .چشم.  گفتم سرتونو به درد نیارم  از هم صحبتی باهام پشیمون نشید    

حس خستگی و زحمت فراوان برای جابه جایی و نظافت این حجم وسیله از متن شما به بنده منتقل شد پیشاپیش خدا ...

قربون شما ققنوس جان❤️

منم سعی میکنم زیر پوستی تاثیر بذارم.البته که راه طولانی در پیش داریم.

دوستان عزیز تو تاپیک های پربازدید یکی از کاربرا عکس از خونش گذاشته که خیلی به سبک مینیمال نزدیکه شما ...

تاپیک حذف شده؟من پیدا نکردم

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
آفرین که محدوده شما خلوت و قابل کنترله 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻امیدوارم رو بقیه اعضای خونواده تاثیرگذار باشی ...

همه‌ش از تاثیر این تاپیک و شما دوستای باتجربه‌س.❤️ 

خواهرم همیشه میگه اتاقت همیشه مرتب و تمیزه.منظمی و  منم میخوام شبیه تو بشم،یه روز مرتب نگه میداره،دوباره روز از نو.

ایشالا زیر پوستی تاثیر بذارم و اینجا گزارش بدم.

تاپیک حذف شده؟من پیدا نکردم

بله ترکیده

@عبیدزاکانی     سلام عزیزم اگه دوست داشتید عکس های خونتون و تو این تاپیک بذارید تا دوستان منم ببینن♥تاپیکتون ترکید من نتونستم پیامتون و بخونم

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

کشوی لباس خونگی داداشم و گلخونه پاکسازی شد✅

خروجی 🗑

یک شلوار خونگی

دو لباس زیر

4 تا تیشرت

1 تاپ

یک پیراهن زمستونی(شاید خودم بردارم) 

4 تا گوی تزئینی که برای گل ها نگه داشته بودم اما پشیمون شدم

آویز های پتوس تعمیر شد

چند تا قلمه سر و سامون داده شد

یک کاج و یک سیب پلاستیکی

ظرف یکبار مصرف 

سه تا سوزن چرخ خیاطی که شکست

ورودی 🛒

سوزن چرخ

یک جا قاشقی کابینتی/قبلی رفت اون یکی خونمون 

6 تا چوب آویز لباس

همیشه قبل خرید کلی بررسی میکنم اینکه چه مدلی و از چه مغازه ای بخرم بارها شده رفتم و مدل مدنظرم رو یا ...

هرچی بیشتر در مورد سبک زندگیتون توضیح میدید مشتاق تر میشم بیشتر بدونم😍

❌لایک❌
خاطرتون باشه قبلا گفته بودم کیف و شال طرحدار هدیه گرفتم و چون مدلش ساده بود نگه داشتم کیف و شال دم د ...

اینو گفتید یاد دیشب افتادم رفته بودیم بازار یه اقای دست فروش شال میفروخت و تو دستش یه شال مشکی با نگین های خیلی ریز بود.... بدجور چشممو گرفت یعنی یک ثانیه دیگه صبر میکردم میخریدمش اما چون عجله داشتم رد شدم

چند ساعت بعدش دقیقا همون شال و سر یه خانومی دیدم و دیدم که چقدر روی سر ضایعس😑 

اینو گفتم که هم خودم هم دوستان در نظر داشته باشن که برای خرید از دستفروش ها هم عجله نکنن

❎امروز یه خرید هیجانی هم داشتم البته زیاد مهم نیست ولی خب باید دقت کنم... تو خونه ما فقط منم که سس خردل میخورم سر همین زود تموم نمیشه و بعضی وقتا تاریخش میگذره. امروز سس رو خریدم اما حواسم نبود به تاریخش نگاه کنم تاریخ تولیدش مال ماه پیش بود 

به نظرم اگه سسی که چند روز از تولیدش میگذره بخرم بهتره 

امروز در حین چالش جعبه خیاطی و یه کیف پر از ربان هم پاکسازی کردم که عکسای قبل و بعدش رو میذارماین جع ...

ممنون بابت عکسا عزیزم 

منم انگیزه گرفتم رفتم یه سری به جعبه لوازم خیاطیم زدم. دو تا نخ صورتی و آبی داشتم که اصلا استفاده نمیشد گذاشتم بدم به خواهرم که خیاطه و نیازش میشه

جعبه من شامل: 

سه تا نخ

مترخیاطی

بشکاف

یه ماسوره و اچار مال چرخ خیاطیم

قلاب بافتنی هم اینجا گذاشتم ولی احتمالا بره خروجی

داخل اون جعبه کوچیکم: سوزن ته گرد، سوزن، سوزن چرخ و سنجاق ها هستن